Safra kesesi ameliyatı oldum canım
Sağol canım çok şükür çıktım hastaneden. İyiyim şimdiGeçmiş olsun Rabbim şifa versin inş
Hangi hastane?Ameliyata girerken iyiydim. Nettende baktım basit bir operasyon diyordu o gün ayağa kalkıyomuşsun diyordu. Bende çok rahattım. Kapalı ameliyat oldum ama çok canım acıdı. Narkozdan uyanırken hep bağırdım acıyo diye. 2 saat çok acıdı. Ama 2 saat narkozun etkisiyle uyudum uyandım uyandıkça çok acıdı uyudum filan 2 saat sonra rahatlamıştım. Ama diren vardı. Diren çok zorladı diren acıttı. Ama doktorda çol ilgisizdi. Gelip bakmad hiç. İlk gün serum vardı ikinci gün o da yoktu yemekte yok ateşlendim bakan yok ağrı kesiciyi rica minnet istedik hiç bakmadılar birdaha asla gitmiycem devlet hastanesine. Her cerrah böyle değildir eminim ama bizimki böyle yaptı. Yinede Allah razı olsun dertten kurtardı beni. Öyle böyle çıktım. Çocuklarda perişan olmuş annem baktıydı ama çok aramışlar beni
Tabikide devlet hastanesi başka hangi hastanede olurki bu sorumsuzlukHangi hastane?
Hoş bulduk kilo verme çabasındayim ama motivasyon eksikliği yaşıyorumKatılmış oldun :) h.g
Ben de yazın bayram tatili ve yaz tatilimiz arka arkaya gelince çok kilo aldım. İyice ipin ucunu kaçırmışım, 5 kilo almışım. Öncesinde de evlendiğimden beri aldıklarım vardı tabi. Diyete başlıyım dedim ama motive olamadım uzun zaman...73.8 kiloyla başladım. 60 lı kilolar bana ideal oluyor. 61-62 gibi. Hep birlikte motive olalım inşallah verelim.Hoş bulduk kilo verme çabasındayim ama motivasyon eksikliği yaşıyorum
Nasıl oldun şimdi tatlım, iyi oldun mu biraz?Tabikide devlet hastanesi başka hangi hastanede olurki bu sorumsuzluk
İyiyim canım. İştahım kesilmediNasıl oldun şimdi tatlım, iyi oldun mu biraz?
Yemekle aran nasıl, iştahın kesilmiştir ama.
Aynen canım yola devam bırakmak yokYarın sabah şöyle bir tartılırsın. Sonra devam ederiz birlikte...
Ben elma sirkeli salata yapıp yiyorum, ağır geliyor bana, hep yiyemiyorum.Elma sirkeside içebilirim diye umuyorum artık. Çok fayda görüyordum ama bir müddet sonra dokunuyordu bakalım şimdi nolcak. Midem düzeldi çok iyiyim midem sağlammıştı. Bakalım elma sirkesi safrayamı dokunuyomuş anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?