• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bide en büyük sorunum spordan yürüyüşten nefret ediyorum hicmi hiç sevmiyorum :110:
Müziği dansı severmisin. Seversenn kendine bir mp3 al. Yükle yüzlerce şarkı sıkılmadan süre geçiverir. Bak benim 2 küçük çocuğum var spor akşam onlar uyuyunca yapıyorum. Bazen çok zor oluyo uyanıp ağlıyorlar yarıda kalıyo filan bazende çok yorgun oluyorum hiç halim kalmıyo ama yinede zorluyorum. Senin çocuğun yoksa spora engelin yok demektir bir sıfır öndesin demektir

Buraya çok yazan olmuyor aslında, arada biz yazıyoruz, benim de diyet günlüklerinde ayrı topiğim var, arada uğrayıp bana da destek olabilirsin tatlım. Ben de 10 kilo vermem lazım diye başladım, 6 kilo kaldı. 2 hafta oldu başlayalı. Kaçamağım çok :KK43:
Aralık ayına kadar fit diye bir topik açtım.
Boyun çok uzunmuş, kilo çok çok belli olmuyordur ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Başarılar dilerim şimdiden.

Hoşgeldin canım aramıza. Birlikten kuvvet doğar. Bem hep yazıyorum hergün. Yediklerimizi yazıyoruz hergün. Ve de günlük yaptığımız sporuda yazıyoruz.

Hoşbulduk diyelim o zaman :) dün akşam işten eve gittikten sonra leslie yaptım 45 dakika ve sadece balıkla salata yedim kızlar 71,8 dim sabah tartıldığımda sabah kalkınca yarım litre sirkeli su içtim işe gelene kadar dün gece yatmadanda içtim bu sirkeli su işini düzenli yapmayı düşünüyorum
onun dışında bu sabah karatay kahvaltımla güne başladım şekersiz çay (ki yıllardır şekersiz içiyorum zaten ) bir haşlanmış yumurta peynir domates zeytin iki üç badem ceviz fındık

tatlıdan uzak durabildiğim sürece sıkıntı yok aslında ama ahh tatlı ahh :)

Buraya çok yazan olmuyor aslında, arada biz yazıyoruz, benim de diyet günlüklerinde ayrı topiğim var, arada uğrayıp bana da destek olabilirsin tatlım. Ben de 10 kilo vermem lazım diye başladım, 6 kilo kaldı. 2 hafta oldu başlayalı. Kaçamağım çok :KK43:
Aralık ayına kadar fit diye bir topik açtım.
Boyun çok uzunmuş, kilo çok çok belli olmuyordur ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Başarılar dilerim şimdiden.

benimde hedef aralık sonu aralıktan sonra bebek düşünüyorumhamile kalmadan önce zayıflamam lazım yoksa bi dah veremm diye çok korkuyorum topiğini inceliycem bu arada :*

Evettt herkese selamlar benimde bebisim olabilmesi için ve kendi sagligim için baya bı kilo vermem lazım. 79 kiloyum geçen hafta Dr gittim endokrinoloji bölümüne çünkü tiroid sorunum var şimdide şeker çıktı biri bitip biri başlıyo boyum da kısa olduğundan 15-20 kilo vermem lazım şaka gibi :eek: şimdi dr junamet die bı ilaç verdi bugün sabah içtim insan hemen biseler degissin istiyor iste. Ne yapacağımı bilmiyorum hayırlısı bakalim:KK43:

yapılan en büyük hata bu belkide acele etmek sabırsızlanıp vazgeçmek sakın hızlı şeyler bekleme unutma ne kadar zamana yayılırsa o kadar geri kilo alma ihtimalin düşer ne kadar hızlı giderse o hızla dönüyo gerçekten sağlıklı şekilde beslenerek sporla vererek hedefe ulaşmak çok daha iyi :)

Hoşbulduk diyelim o zaman :) dün akşam işten eve gittikten sonra leslie yaptım 45 dakika ve sadece balıkla salata yedim kızlar 71,8 dim sabah tartıldığımda sabah kalkınca yarım litre sirkeli su içtim işe gelene kadar dün gece yatmadanda içtim bu sirkeli su işini düzenli yapmayı düşünüyorum
onun dışında bu sabah karatay kahvaltımla güne başladım şekersiz çay (ki yıllardır şekersiz içiyorum zaten ) bir haşlanmış yumurta peynir domates zeytin iki üç badem ceviz fındık

tatlıdan uzak durabildiğim sürece sıkıntı yok aslında ama ahh tatlı ahh :)
Sirken organikse tatlı ihtiyacını keser. Organik al yoksa mideni mahveder canım. Sporda düzenli yaptınmı ilk ay hızlı gider kilolar sonra yavaşlıyo. Ben hiç tatlı şeker hamurişi yemiyorum alıştım hiç canımda çekmiyor biraz karbonhidratta sıkıntı yaşıyorum ben akşamları hızlı koşuyorum karbonhidratta olmayınca birde her akşam her akşam yorgun düşüyorum ama bu şekilde kilo veriyorum ben. Birde ayda 1 kez ödül günü oluyor o gün istediğimi yiyorum diğer bir ay yine sıkı rejiö diyet yapıyorum ve nasılsa ödül günüm var istediğimi yicem o gün diye canım bişey çekmiyor ama sürekli mahrum kalma düşüncesi diyeti bozduruyor bana
Ben mankenlerinde diyet tarzı beslendiğini tüm hafta spor yaptığını ve yanlız haftada 1 gün spor yapmayıp o gün istediklerini yediklerini biliyorum. Bana mantıklı geliyor bu durum. Ve benim şuan uyguladığım beslenme hayat boyu uygulayacağım düzen olacak sporda öyle. Ve yanlız haftada 1kez istediğimi yer ve haftada 1 kez spor yapmam camış gibi yatarım. Yoksa zayıflama kolay zamanla sabırla sporla diyetle olur ama sonrası o zor bence. Ben sonrası için mankenlerin uyguladığı yöntemi uygulayacağım. Haftada 1 serbest yani. Beslenme şeklim hep böyle olacağından kendimi diyette hissetmiyorum sadece işte sabırsızlık var yani insan biran evvel zayıflayayım istiyor tek o var sabırsızlandığım

Elma sirkesi zayıflamada çok iyi çok yağ yaktırıyor. Ama bana dokunuyo safra kesesi yüzünden sanırım ama ameliyattan sonra bende inşallah içebilirim doktora sorcam bakalım. Hatta fazla kaçırınca elma sirkeli ballı su o fazlalığı hallediyo. Osmanlıda yemeklerden sonra içerlermiş. Ama organik olmalı yoksa mideyi bozar. Ben şimdilik çörek otu yağına devam

Menümü yazayım
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 rafadan yumurta. Domates. 2 dilim hellim peyniri
Ara: 1 muz 1 koca kupa sade filtre kahve
Öğlen: közlenmiş patlıcan salatası 1 dilim esmer ekmek. 2 kaşık ev yoğurdu
Ara: 5 badem 1 kupa yeşilçay
Akşam 3 fırın köfte ve yeşil salata

Yoğurt olarak ev yoğurdu yiyorum hazır yoğurt almıyorum kanser yaptığı kanıtlandı diye duydum. Açık süt alıyorum yoğurtcudan ve köyden aldığım köy nohutundan elde ettiğim yoğurt mayası ile mayalıyorum
yoğurdu bende asla marketten almam çok zararlı aslında ben zayıflamanında dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum köy yumurtası ev yoğurdu ev yapımı şeyler fast food ve paketlenmiş ürünler ile abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamaya çalışyıroum tek sıkıntım tatlıyı çok sevmem :(

Yoğurt olarak ev yoğurdu yiyorum hazır yoğurt almıyorum kanser yaptığı kanıtlandı diye duydum. Açık süt alıyorum yoğurtcudan ve köyden aldığım köy nohutundan elde ettiğim yoğurt mayası ile mayalıyorum
Nohutla mayalamak yoğurdu prebiyotik yapmaz tatlım. Güzel prebiyotik bakterilerin bulunduğu bir maya bulmalısın. Yoksa nohutla mayalayıp yediğin yoğurt sadece tad olarak yoğurt yemekten öteye geçmez. Barsak bakyerilerine yararlı değil o yaptığın yani.
Araştır istersen.

yoğurdu bende asla marketten almam çok zararlı aslında ben zayıflamanında dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum köy yumurtası ev yoğurdu ev yapımı şeyler fast food ve paketlenmiş ürünler ile abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamaya çalışyıroum tek sıkıntım tatlıyı çok sevmem :KK43:
Aynen ben de tatlıyı çok seviyorum. Yoğurdumu, ekmeğimi kendim yaparım. Domatesimi yazdan alır derin dondurucuya atarım. Pazar günü 45 kilo aldım daha. Turşumu kendim kurarım.

Nohutla mayalamak yoğurdu prebiyotik yapmaz tatlım. Güzel prebiyotik bakterilerin bulunduğu bir maya bulmalısın. Yoksa nohutla mayalayıp yediğin yoğurt sadece tad olarak yoğurt yemekten öteye geçmez. Barsak bakyerilerine yararlı değil o yaptığın yani.
Araştır istersen.
Prof tanıdığım zamanla onun yoğurda dönüştüğünü bu yöntemin daha iyi olduğunu söylemişti

yoğurdu bende asla marketten almam çok zararlı aslında ben zayıflamanında dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum köy yumurtası ev yoğurdu ev yapımı şeyler fast food ve paketlenmiş ürünler ile abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamaya çalışyıroum tek sıkıntım tatlıyı çok sevmem :KK43:
Hindistan cevizi şekeriyle evde tatlılar yapabilirsin kilo verdikten sonra.

Selam arkadaşlar sabah hastanedeydim erkenden. Tahliller filan aç olmam lazımdı bu saate kadar açtım. Ama sabah hastaneye gitmeden yanıma 2 dilim esmer ekmek arasına 2 dilim yağsız hellim peyniri kızartıp koymuştum. Öğlen gibi tahlillerim bitince onu yedim şekersiz çayla

Selam arkadaşlar sabah hastanedeydim erkenden. Tahliller filan aç olmam lazımdı bu saate kadar açtım. Ama sabah hastaneye gitmeden yanıma 2 dilim esmer ekmek arasına 2 dilim yağsız hellim peyniri kızartıp koymuştum. Öğlen gibi tahlillerim bitince onu yedim şekersiz çayla
Yarın ameliyat var değil mi?
Şimdiden Allah acil şifalar versin. Hemen taburcu ol inşallah tatlım...

Şimdi sade filtre kahve içicem.öğleden sonra yine hastanede koşturcam artık akşama yiyebilirim yemek. Hastanede işim bitince çabuk gelebilirsem 1 muz 5 badem ve yeşilçayla ara öğün yaparım. Akşamada buharda pişmiş kabak 2 kaşık yoğurt ve buharda pişmiş 2 tavuk baget yerim derisiz

Back