Sağol canım. Evet yarın olcam bugün tahlillerle uğraştım yatışım olcak ama eve geri gelcem yarın sabahtan gitcem erkendrnYarın ameliyat var değil mi?
Şimdiden Allah acil şifalar versin. Hemen taburcu ol inşallah tatlım...
70.3 tüm ben sabah. İki ileri bir geri gidip gidip geliyorum...çok canım sıkılıyor...Bu sabah tartıldım 83 kilo olmuşum
Saol canımGeçmiş olsun. Oldun kurtuldun...
Geçmiş olsun ..Allah tez zamanda şifa versin inşallahEvet oldum canım. İlk baş çok acı çektim pişman oldum ama 1 saat sonra geçti şimdi iyiyim. Ama diren var bakalım ne zaman alacaklar direni. Yarın sabaha kadar yemek içmek yok. Ve kalkmakta yasak
Hoşgeldin canım yediğini içtiğini sporunu yaz desteklerizKızlar bende geldim 77 kilo olarak onca kilomla geldim:) ve sizden destek ve ilgi istiyorum lütfen...kocam sanki zayıflıyacağıma inanmıyor....onun için değil kendim için destek istiyorum
Emziriyosan o diyet sütünü azaltırTşk ederim İsveç diyetine başladım...spor olarak malum ağır bi diet olduğu için spor önerilmiyor..bende o yüzden sadece 50 mekik çekiyorum...bu arada altı aylık ikiz bebeklerin var ablaları:)
Olsun yinede anne sütü en iyisi sen bence netten emziren anne diyeti diye araştır diyetisyenin verdiği listeyi uygula canımZaten sütüm az bebekler mama yiyor çoğunluk olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?