- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 44
Merhaba. Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç tatlım?Bende yarın başlıycam...başlıyorum ve tak bırakıyorum..birşey söyleyin bana kızlar çekin kulaklarımı:))) inş evvela şok düet yapayım sonra normale geçeyim ...patetes dieti uç gün lük bi diyet.
Canım ben 38 yaşındayım 6 aylık bebeğim var doğum kilolarımı veremedim yürüyüşde yapamadığım için...1.63 boy 77 kilo;(((Merhaba. Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç tatlım?
Eğer yeni başlayacaksan sakın ola şok dşyet yapma. Yeni başlayınca zaten patır kütür kilo vereceksin çünkü ilk gğnler ödemler gidiyor. Böylece de mutlu olup diyetine devam edeceksin. Heöen şok diyete girip kendini kasma olur mu, vücuduna yazık.
Şok diyeti zayıflaman durunca yapacaksın, o günler başka geçmez çünkü.
Patates nişasta karbonhidrat yani tatlım, hiç tavsiye etmem.
Ben Şaheste bu arada. Yaşım 37. Boyum 160 cm, 73.8 kiloyla diyete başladım ama çok kilo veremiyorum, insülin direncim varmış.
Sporla diyetle insülin direnci kırılıyormuş. Elma sirkeli ballo su da çok işe yarıyoMerhaba. Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç tatlım?
Eğer yeni başlayacaksan sakın ola şok dşyet yapma. Yeni başlayınca zaten patır kütür kilo vereceksin çünkü ilk gğnler ödemler gidiyor. Böylece de mutlu olup diyetine devam edeceksin. Heöen şok diyete girip kendini kasma olur mu, vücuduna yazık.
Şok diyeti zayıflaman durunca yapacaksın, o günler başka geçmez çünkü.
Patates nişasta karbonhidrat yani tatlım, hiç tavsiye etmem.
Ben Şaheste bu arada. Yaşım 37. Boyum 160 cm, 73.8 kiloyla diyete başladım ama çok kilo veremiyorum, insülin direncim varmış.
Bugün kontrole gittim. 8 gün olmuştu ameliyat olalı. Cerrahta dikişlerini alalım dedi aldı eve geldim baktımki dren takılan yerden kan gelmiş. Baktımki yara açık. Hemen yapışkan bantla yapıştırdım. Eczaneden almıştım bantı. Akşam acile gittim. Doktor pansumancı baksın dedi. O da erken alınmış dikişler yara kapanmamış açık dedi. Pansuman yaptı kapattı bantla. Pazartesi tekrar cerraha git dedi. Ölsek kimse bakmayacak kimsenin umru değil. Uğraş dur şimdi
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ki?dikişler iyileşmeden nasıl alır ki doktor tam saçmalık. Geçmiş olsunBugün kontrole gittim. 8 gün olmuştu ameliyat olalı. Cerrahta dikişlerini alalım dedi aldı eve geldim baktımki dren takılan yerden kan gelmiş. Baktımki yara açık. Hemen yapışkan bantla yapıştırdım. Eczaneden almıştım bantı. Akşam acile gittim. Doktor pansumancı baksın dedi. O da erken alınmış dikişler yara kapanmamış açık dedi. Pansuman yaptı kapattı bantla. Pazartesi tekrar cerraha git dedi. Ölsek kimse bakmayacak kimsenin umru değil. Uğraş dur şimdi
Eger kararliysan 14 takim cuma yarismasina seni davet ediyorum. .tam bende 68 kg da olmak istiyorum. .Benıde alın aranızaaaa 78 kıloyum be 68 olmak ısyorım
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Bende aynı senin gibiyim ya birbirimize destek olalımmerhaba kilo vermek istiyorum 73.4 kiloyum boyum kısa bana yardımcı olurmusunuz lütfeeeeeeeeeeeeeen takımlara başvurdum cevap veren yok
sende takımdamısın canımBende aynı senin gibiyim ya birbirimize destek olalım
12. Takıma gelsene. Beraber zayıflayalım..Of bir türlü istikrar sağlayamıyorum ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorumbir türlü 70’lerden düşemedim
12. Takıma gelsene. Beraber zayıflayalım..
Ben senin saçını çeke çeke zayıflatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?