- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 44
Dün ben de fıstık ezmesi aldım. Şekersiz ve katkısızmış. Gerçekten tadı çok güzel. Eşim sevmedi, şekersiz olduğu için, tüm kavanoz bana kaldıMenümü yazayım
Sabah: 2 dilim esmer ekmek menemen 1 dilim peynir şekersiz elma çayı ve 1 tk fıstık ezmesi
Ara: 6 badem ve şekersiz sütlü türk kayfesi
Öğlen: 1 kepçe kemiksuyu çorba 2 adet derisiz tavuk baget ve yeşil salata
Ara: 1 elma
Akşam: 2 derisiz tavuk baget salata
Olsun, pazar sabahı kimseler kalkmadan spor ayakkabını giyip çıkarsın. En az 30 dakika yürüyüp dönüşte de eve ekmek, gazete alırsın. Hiç yürümemekten iyidir.Spor yapabilirmiyim akşama bilmiyorum. Dün akşamda yapadım misafirliğe gittik. Pasta çörek börekler havada uçuşuyodu ben yemedim hiç 2 bardak şekersiz çay içtim sadece
Yok canım ya 2 yaramaz çocuk sabah 7 de ayaktalar ben olmasam evde kıyamet kopuyoDün ben de fıstık ezmesi aldım. Şekersiz ve katkısızmış. Gerçekten tadı çok güzel. Eşim sevmedi, şekersiz olduğu için, tüm kavanoz bana kaldı
Olsun, pazar sabahı kimseler kalkmadan spor ayakkabını giyip çıkarsın. En az 30 dakika yürüyüp dönüşte de eve ekmek, gazete alırsın. Hiç yürümemekten iyidir.
Krep güzel değişiklik olmuş ben de yapıyımMenümü yazayım ben
Sabah: 1.5 yemek kaşığı tam buğday unu 3 kaşık yarım yağlı süt 1 kibrit kutusu peynırle yağsız tavada krep yaptım şekersiz çayla içtim
Ara:5 badem. Şekersiz filtre kahve
Öğlen: yağı süzülmüş ton balığı 1 dilim esmer ekmek
Ara:yeşilçay. 1 elma
Akşam: 6 kaşık barbunya ve közlenmiş patlıcan salatası. Yağsız sarımsaklı yaptım
Olsun ertesi gün dengelersinKrep güzel değişiklik olmuş ben de yapıyım
Bugün gene kaçırdım
32 beden kot için tebriklerSabah 1.5 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık süt 1 yumurtadan krep yaptım 1 dilim peynir ve şekersiz çayla gömdüm..
Ara: 5 badem şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğlen:1 dilim esmer ekmek ve közlenmiş patlıcan salatası
Ara:1 büyük kırmızı erik
Akşam: 2 derisiz buharda pişmiş tavuk baget ve salata
70 dakika koştum nabzı 140-150 arası tuttum. İnvertal yapıyorum arada farklı eğimlerle yapıyorum ilerde ağırlıklıda olacak 10 kilo gibi ama daha şimdilik gerek görmüyorum şimdilik hızla oynuyorum arada eğimle. Nabız aralığım düşerse ağırlığa geçeceğim. 32 beden kot rahat oluyor artık
Çok acıkmışımda ondan hapur hupur gömdüm valla32 beden kot için tebrikler
Sabah kahvaltın iyi ya 'gömdüm' diyince abartı bir şey yedin sandım. Yok bence.
Ameliyat perşembe miydi?
Buraya çok yazan olmuyor aslında, arada biz yazıyoruz, benim de diyet günlüklerinde ayrı topiğim var, arada uğrayıp bana da destek olabilirsin tatlım. Ben de 10 kilo vermem lazım diye başladım, 6 kilo kaldı. 2 hafta oldu başlayalı. Kaçamağım çokMerhabalar yeni katıldım aranıza evlenmeden önce 60 -63 bandındaydım sürekli fakat evelndikten sonra eskiden vermiş olduğum ve yıllardır koruduğum kilomdan eser kalmadı 70 sınırını geçince beni bi panik bastı şimdi sıfırdan başlıyorum 1,63 boy ve 72 kilo ile başlangıç. Hadi bismillah diyelim hep birlikte :)
Hoşgeldin canım aramıza. Birlikten kuvvet doğar. Bem hep yazıyorum hergün. Yediklerimizi yazıyoruz hergün. Ve de günlük yaptığımız sporuda yazıyoruz.Merhabalar yeni katıldım aranıza evlenmeden önce 60 -63 bandındaydım sürekli fakat evelndikten sonra eskiden vermiş olduğum ve yıllardır koruduğum kilomdan eser kalmadı 70 sınırını geçince beni bi panik bastı şimdi sıfırdan başlıyorum 1,63 boy ve 72 kilo ile başlangıç. Hadi bismillah diyelim hep birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?