70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün ben de fıstık ezmesi aldım. Şekersiz ve katkısızmış. Gerçekten tadı çok güzel. Eşim sevmedi, şekersiz olduğu için, tüm kavanoz bana kaldı
Spor yapabilirmiyim akşama bilmiyorum. Dün akşamda yapadım misafirliğe gittik. Pasta çörek börekler havada uçuşuyodu ben yemedim hiç 2 bardak şekersiz çay içtim sadece
Olsun, pazar sabahı kimseler kalkmadan spor ayakkabını giyip çıkarsın. En az 30 dakika yürüyüp dönüşte de eve ekmek, gazete alırsın. Hiç yürümemekten iyidir.

Yok canım ya 2 yaramaz çocuk sabah 7 de ayaktalar ben olmasam evde kıyamet kopuyo

Menümü yazayım ben
Sabah: 1.5 yemek kaşığı tam buğday unu 3 kaşık yarım yağlı süt 1 kibrit kutusu peynırle yağsız tavada krep yaptım şekersiz çayla içtim
Ara:5 badem. Şekersiz filtre kahve
Öğlen: yağı süzülmüş ton balığı 1 dilim esmer ekmek
Ara:yeşilçay. 1 elma
Akşam: 6 kaşık barbunya ve közlenmiş patlıcan salatası. Yağsız sarımsaklı yaptım

Krep güzel değişiklik olmuş ben de yapıyım
Bugün gene kaçırdım

Selam arkadaşlar bugün çok yoruldum. Yarın anaokulu sınuf beslenmesi bende. O yüzden çarşı pazar market koşturup durdum. Eve gelince evdekilere balık kızart onu yap bunu yap koca tepsi anaokuluna patatesli börek yap öldüm geberdim. İşim akşam 9 da bitti 10 da çocukları uyutup 70 dakika koştum.

Sabah 1.5 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık süt 1 yumurtadan krep yaptım 1 dilim peynir ve şekersiz çayla gömdüm..
Ara: 5 badem şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğlen:1 dilim esmer ekmek ve közlenmiş patlıcan salatası
Ara:1 büyük kırmızı erik
Akşam: 2 derisiz buharda pişmiş tavuk baget ve salata
70 dakika koştum nabzı 140-150 arası tuttum. İnvertal yapıyorum arada farklı eğimlerle yapıyorum ilerde ağırlıklıda olacak 10 kilo gibi ama daha şimdilik gerek görmüyorum şimdilik hızla oynuyorum arada eğimle. Nabız aralığım düşerse ağırlığa geçeceğim. 32 beden kot rahat oluyor artık

32 beden kot için tebrikler
Sabah kahvaltın iyi ya 'gömdüm' diyince abartı bir şey yedin sandım. Yok bence.
Ameliyat perşembe miydi?

32 beden kot için tebrikler
Sabah kahvaltın iyi ya 'gömdüm' diyince abartı bir şey yedin sandım. Yok bence.
Ameliyat perşembe miydi?
Çok acıkmışımda ondan hapur hupur gömdüm valla.
Saol canım hiçbiyerden pörtleme olmadan giyiyorum artık. Kilo olsada sürekli spor yapınca fitlik oluyor.
İnşallah 28 bedenlerede gireceğim

Dün akşam koca tepsi patatesli börek sardım. O ara kendim içinde buharlıda tavuk yapacaktım. Böreğin patateslerinide buharlıda pişirdim. Oy oy oy nasıl güzel nasıl lezzetli olmuş o börekler öyle. Götürdüm okula yavruşlar yesin diye. Kendimde ucundan tadına baktımki nefis nefis valla

Sabah:1 ymurta. 2esmer ekmek. Domates. 2 dilim hellim peynirini tavada kızarttım yağsız nefis oluyo. En sevdiğim peynir o. Yağsız kızartıyorum sevdiğimi yiyorum. Lezzetli oluyor diyet
Ara: 1 kırmızı erik. 1 kupa sade filtre kahve
Öğlen: 2 tavuk baget.(yanına salata canım istemedi bende zorlamadım)
Ara:5 badem
Akşam: 2 tavuk baget ve cacık
Bu akşamda koşarım inşallah. Dışarı çıkcaz çocuğun eksikleri için geçe kalmazsak muhakkak koşarım

Merhabalar yeni katıldım aranıza evlenmeden önce 60 -63 bandındaydım sürekli fakat evelndikten sonra eskiden vermiş olduğum ve yıllardır koruduğum kilomdan eser kalmadı 70 sınırını geçince beni bi panik bastı şimdi sıfırdan başlıyorum 1,63 boy ve 72 kilo ile başlangıç. Hadi bismillah diyelim hep birlikte :)

Buraya çok yazan olmuyor aslında, arada biz yazıyoruz, benim de diyet günlüklerinde ayrı topiğim var, arada uğrayıp bana da destek olabilirsin tatlım. Ben de 10 kilo vermem lazım diye başladım, 6 kilo kaldı. 2 hafta oldu başlayalı. Kaçamağım çok
Aralık ayına kadar fit diye bir topik açtım.
Boyun çok uzunmuş, kilo çok çok belli olmuyordur ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Başarılar dilerim şimdiden.

Hoşgeldin canım aramıza. Birlikten kuvvet doğar. Bem hep yazıyorum hergün. Yediklerimizi yazıyoruz hergün. Ve de günlük yaptığımız sporuda yazıyoruz.

Evettt herkese selamlar benimde bebisim olabilmesi için ve kendi sagligim için baya bı kilo vermem lazım. 79 kiloyum geçen hafta Dr gittim endokrinoloji bölümüne çünkü tiroid sorunum var şimdide şeker çıktı biri bitip biri başlıyo boyum da kısa olduğundan 15-20 kilo vermem lazım şaka gibi şimdi dr junamet die bı ilaç verdi bugün sabah içtim insan hemen biseler degissin istiyor iste. Ne yapacağımı bilmiyorum hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…