Ballı suya çok şaşırdım ama bal antibiyotik gibi derler. Bir araştırayım bakalım.Arkadaşlar ameliyar olacağım diye düzenimi bozmayı düşünmüyorum. Son güne kadar koşmaya devam edeceğim. Diyetede öyle. Çarşamba günü tahlillerim olacak aç olcakmışım öğleye kadar. O saatten sonra ne yerim diye düşündüm yanıma ne alabilirim diye. Aklıma hellim peynirini 3 dilim yağsız tavada kızartıp 2 dilim kepek ekmeği arasına koyup yanıma alırım orda kantinde şekersiz çayla yerim artık. Hastanedeykende mecburen ekmek pilav makarna varsa yemicem ayran yemek yerim orda. Hatta kepek ekmeğimi alsam götürsem orda hijyenik olurmuki napsam bilemedim off tam zamanıydı. Yolu yarılamışken bu çıktı başıma. Acaba ameliyattan sonra ne kadar sürede spor yapabilirim doktora soracam
Kimi arkadaşlarım da yiyip yiyip kilo almayanlardanBirde malum diyet yaptığımızdan demir eksikliğim olmuş ekmek filan yemiyorumya sporda var olmuş. Dün doktor kaşık şeklinde demir şuruplarından verdi 3 ay kullancakmışım. Demir eksikliğide kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. D vitamini eksikliği ve demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Magnezyum eksikliğide tatlı ihtiyacını arttırıyormuş. Canımız tatlı çekermiş hep. Off bee herşey zayıflamamıza karşı şu hayatta
Biz onlardan olamadık. Yedimmi alıyorum benKimi arkadaşlarım da yiyip yiyip kilo almayanlardan1 kilo çiğ köfte yiyen biliyorum
Canım sanırım o yüzden oldu benimki. Ama dert etmiyorum aldırayım kurtulayom diyorum mide bulantılarım oluyo sanki yemekler kokuyo gibi geliyo. Hele sabahları işkence oluyo. Yumurta yemek tam işkence şuan. Ne yesem sanki tadı farklı gibi bozuk gibi geliyo bana. Arada şiddetli ağrılarda oluyo. İnşallah kurtulcam. Birde elma sirkesi çok yağ yakmamı sağlıyo çok memnunum ondan ama dokunuyodu safra kesesi yüzünden. Ondan kurtulunca içerim inşallah.Ballı suya çok şaşırdım ama bal antibiyotik gibi derler. Bir araştırayım bakalım.
Tekrar geçmiş olsun. Zaten ameliyatına vr hastalığına uygun diyet verirler hastanede. Makarna, pilav vereceklerini sanmıyorum. Safra kesesi taşı hızlı kilo verince de oluyor, senin de böyle mi olmuştu?
Ameliyat sonrası hızlanır benceSabah tartıldım 1 kilo daha vermişim. Eeeeeee o kadar sıkı diyete spora eşşek olsa zayıflardı zatii
İnşallah canımAmeliyat sonrası hızlanır bence
geçmiş olsun canım ..bir arkadaşım oldu maşallah çabuk toparladı inşallah sende öyle olursun ..zaten diyet veriyorlar bir müddetCanım sanırım o yüzden oldu benimki. Ama dert etmiyorum aldırayım kurtulayom diyorum mide bulantılarım oluyo sanki yemekler kokuyo gibi geliyo. Hele sabahları işkence oluyo. Yumurta yemek tam işkence şuan. Ne yesem sanki tadı farklı gibi bozuk gibi geliyo bana. Arada şiddetli ağrılarda oluyo. İnşallah kurtulcam. Birde elma sirkesi çok yağ yakmamı sağlıyo çok memnunum ondan ama dokunuyodu safra kesesi yüzünden. Ondan kurtulunca içerim inşallah.
Maşallah ..Sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim. Eeeeeee o kadar sıkı diyete spora eşşek olsa zayıflardı zatii
Saol canım inşallah çabuk geçergeçmiş olsun canım ..bir arkadaşım oldu maşallah çabuk toparladı inşallah sende öyle olursun ..zaten diyet veriyorlar bir müddet
Ortalama 2 ayda gitti canımMaşallah ..ne kadar zamanda ne kadar verdin ?
Spor olmadan gereckten olmuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?