• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım hoşgeldin
Ben de haziran ayında 88 ile başladım diyetisyen ile ama şu an farklı ülkelerdeniz Temmuz'dan beri burada 5. Takım ile devam ediyorum. 71,7 oldum en son.Diyetisyen de uzaktan müdahale ediyor direnç kilosuna denk geldiğimde.. 5. Takımdaki ortam ve zayıflama yarışması beni daha çok motive etti.. sen de katılabilirsin istersen.
sen ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun? Şu an 68 demişsin hedefe en sonunda kaç olmak istiyorsun :)
@dertliii12 sonradan gördüm canım sanırım sen de yarışmaya katılmışsın ve 1. Takımdasın. Ama dilersen buradan da yazışır daha aktif kullanmaya çalışırız birbirimize faydamız olur mutlaka :)

Merhaba arkadaşlar ben 89 kiloyum ama 80-89 topigi çok aktif değil burayı aha aktif gördüğüm için buraya yazmak istedim. ben de motive olmak istiyorum .artık vücudum bu ağırlığa dayanamıyor. Belim ve ayaklarım da çok ağrı var.bundan sonra düzenli spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi istiyorum.
Tabiki sonuçta 10 kilo sonra zaten yerin burası:) burada birbirimizi motive edebiliriz. Aynı zamanda 5. Takımdayım. Takımlar çok fayda sağlıyor ama bu bölümler pek aktif değil ancak isterseniz beraberce aktifleştirebiliriz.
Bu arada karar vermek herşeyin başı. Karar verdiysen gerisi mutlaka gelecektir. Uyguladığın diyet veya spor var mı şu an ?

Menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. Domates yeşilbiber 1 dilim peynir 1 yumurta yedim

Arada: 1 bardak yarım yagli sütten şekersiz türk kahvesi içtim. Yaninda 1 şeftali yedim
Öglen:yaģı süzülmüş ton balıgı 2 kepçe mercimek çorbası

Arada 1 kupa yeşilçay içtim

Akşam buharda pişmiş tavuk. 1 yemek kaşığı yaģlı nar ekşili yeşil salata ve 2 yemek kaşıgı chia tohumu eklenmiş 2 kaşık ylev yogurdu yedim

Arada madensuyu

80 dakika kardiyo
Canım sen diyetisyene devam ediyorsun ve bu senin listen diye anladım doğru mu? Öğlen akşam et vermiş sebze olmamasının bir sebebi var mı merak ettim ?
Bir de 80 dakika kardiyo yaparken, kaç dakika hangi tempoda gidiyorsun

Tabiki sonuçta 10 kilo sonra zaten yerin burası:) burada birbirimizi motive edebiliriz. Aynı zamanda 5. Takımdayım. Takımlar çok fayda sağlıyor ama bu bölümler pek aktif değil ancak isterseniz beraberce aktifleştirebiliriz.
Bu arada karar vermek herşeyin başı. Karar verdiysen gerisi mutlaka gelecektir. Uyguladığın diyet veya spor var mı şu an ?
Dün Dr a gittim ve omurgamda eğriliği oluştuğunu öğrendim. Yani artık diyet te spor da şart benim için. Pilates yapmak istiyorum dün gelirgelmez ebru şalli nin DVD'lerini aldım pilates malzemeleri aldım. Emzirdim için çok sıkı bi diyet uygulayabilirmiyim bilmiyorum ama spora ćok hevesliyim.

Dün Dr a gittim ve omurgamda eğriliği oluştuğunu öğrendim. Yani artık diyet te spor da şart benim için. Pilates yapmak istiyorum dün gelirgelmez ebru şalli nin DVD'lerini aldım pilates malzemeleri aldım. Emzirdim için çok sıkı bi diyet uygulayabilirmiyim bilmiyorum ama spora ćok hevesliyim.
Benim bildiğim pilates biraz kilo verdikten sonra başlatıyorlar. Ben hiç yapmadım ama arkadaşıma kilo verme sürecinde öyle önermişlerdi. Ama ona özel bir durum mu bilmiyorum. emzirirken spor yapılışı da biraz farklı galiba, sütün azaltmayacak zorlamayan birşeyler olmalı sanırım. ayrıca diyet değil dikkat etme yapıyor insanlar. Hiç hamile kalmadım aslında hamile kalmak için zayıflıyorum senin tecrübelerin ileride bana fayda sağlayabilir.Bence yürüyüş yapabilirsin fırsatın oluyorsa çünkü yürüyüş, yüzme her durumda öneriliyor. Aslında yüzme sırtına da iyi gelebilir belki. Bende de boyun ve bel fıtıkları vardı bir dönem çok hareketliydi o zaman yüzme önermişti doktor. Bir de emziren annelerin diyetleri ile ilgili topiği takip etsen mutlaka fayda görürsün.

Keşke burayı aktif olarak kullanabilsek gruplarda olmayı çok isterim ama 3 çocuklu bi öğretmenim oradaki sıkı kurallara vakit ayıramayabilirim diye korkuyorum. Yani mesaj sayımı, günlük mesaj sayısını tutturma, yüzdelik hesaplama falan zor geliyor bana
Haklısın hayatın nasıl şekillendiğine göre grup kuralları bazen zorlayıcı olabilir. Bizim grup da başka gruplarda bence kişilerin özel durumuna göre kurallarda esneme imkanı sunuyor bence. Yani günlük menü paylaşsan,sporunu yazsan, selam versen zaten mesaj hakkı doldu. Diyet spor zaten sende, cuma tartıl bitti :)
Yolumuz gerçekten uzun, sıkılmak bunalmak ve bazen umutsuz olmak ile karşılaşıyoruz. Bunları beraberce atlatacak bir ortam yaratmak bence diyeti kolaylaştırıyor. Burayı aktif olarak kullanmak da mutlaka fayda sağlayacaktır bizlere

Daha önce de kk ile zayiflamistim burasi motive konusunda gerçekten ise yarıyor. Ben ilk sözümü vereyim hatta bugün enaz 30dk.spor ile başlayayım. İnşaallah aksama haber vereyim.
Benim de bugün spor günüm akşama ben de yazarım ne kadar olduğunu :) menü de paylaşalım ama ben emziren anne nasıl beslenir bilmiyorum ki :)

Benim bildiğim pilates biraz kilo verdikten sonra başlatıyorlar. Ben hiç yapmadım ama arkadaşıma kilo verme sürecinde öyle önermişlerdi. Ama ona özel bir durum mu bilmiyorum. emzirirken spor yapılışı da biraz farklı galiba, sütün azaltmayacak zorlamayan birşeyler olmalı sanırım. ayrıca diyet değil dikkat etme yapıyor insanlar. Hiç hamile kalmadım aslında hamile kalmak için zayıflıyorum senin tecrübelerin ileride bana fayda sağlayabilir.Bence yürüyüş yapabilirsin fırsatın oluyorsa çünkü yürüyüş, yüzme her durumda öneriliyor. Aslında yüzme sırtına da iyi gelebilir belki. Bende de boyun ve bel fıtıkları vardı bir dönem çok hareketliydi o zaman yüzme önermişti doktor. Bir de emziren annelerin diyetleri ile ilgili topiği takip etsen mutlaka fayda görürsün.
Tavsiyelerin için çok teşekkürler. Ben de ilk zamanlar yapmadım doktora sormadan bi zararı olur diye dün doktorum yapabilirsin dedi.ayrıca yüzme ve yürüyüşü de önerdi .inşaallah fırsat buldukça hepsini de yapmak istiyorum.

Rabbim sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin inşaallah. Yardımcı olabileceğim konularda elbette faydali olmak isterim☺

Haklısın hayatın nasıl şekillendiğine göre grup kuralları bazen zorlayıcı olabilir. Bizim grup da başka gruplarda bence kişilerin özel durumuna göre kurallarda esneme imkanı sunuyor bence. Yani günlük menü paylaşsan,sporunu yazsan, selam versen zaten mesaj hakkı doldu. Diyet spor zaten sende, cuma tartıl bitti :)
Yolumuz gerçekten uzun, sıkılmak bunalmak ve bazen umutsuz olmak ile karşılaşıyoruz. Bunları beraberce atlatacak bir ortam yaratmak bence diyeti kolaylaştırıyor. Burayı aktif olarak kullanmak da mutlaka fayda sağlayacaktır bizlere
Mutlaka takımlar çok faydali daha öncede cuma yarismalariyle kilo vermiştim. İlk önce burada kendimi bi deneyim eğer süreklilik kazanırsam ve tabi grubunuzda beni kabul ederse yarışlara katılırım inşaallah.

Benim de bugün spor günüm akşama ben de yazarım ne kadar olduğunu :) menü de paylaşalım ama ben emziren anne nasıl beslenir bilmiyorum ki :)
Benimki sıkı bi diyet zaten olamıyo ama en azından kendimi aburcuburlardan ve fazla karbonhidrattan uzak tutmaya çalışıyorum. Siz de bu konulardaki kacamaklarim olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bende 76.8 olarak aranızda katılmak istiyorum

Diyetisyene gidiyorum ve her sabah 6 km yürüyorum.
85.5 den düştüm 76.8 e. Hedef şuanlkk 68[/QU
Hoşgeldin canim. Burasi pek aktif degil ancak birbirimize destek olabiliriz inan öyle cok daha kolay zayıflanıyor. Ben şuanda 86 kiloyum. 98 ile başladim. 90 a düşünce biraz ara verdim. Ayın 17 sinde tekrar başladım iste 9 günee 4 kilo verdim

Diyetisyenlerin bunu söyleme nedeni aslında biraz biz danışanlarıyız. Geçen ay 10 km /20 km yürüyüşlerim oldu ve tartıda + gördüm. Bu beni inanılmaz demorilize etti. Ama bu arada örneğin bacaklarım 4 cm incelmişti. Uzakta olmamız nedeniyle detaylı vücut analizim yapılmadı ama diyetisyen kas aldığımı bunun iyi birşey olduğunu anlattı ama baktı ki hala mutsuzum sporu biraz azalt demek zorunda kaldı :)
Biliyorum canim. Ama ben yapiyorum dedigin gibi yag gidiyor kas kaliyor arti birde fit durumu var. Yani insan sporsuzda zayif olabiliyor ama fitlik farkli o sporsuz olmuyor. Ben sporu seviyorum yapıyorum. Sende imkanin varsa yap tartidaki rakamlara takilma vucudun sporla degisir yaglar gider anlarsin. Benim 2 kücük cocukla imkanim yok ancak gece yapabiliyorum

Benimki sıkı bi diyet zaten olamıyo ama en azından kendimi aburcuburlardan ve fazla karbonhidrattan uzak tutmaya çalışıyorum. Siz de bu konulardaki kacamaklarim olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.
Emziren anneler için diyet listesi vermisler netten bakabilir ona göre ayarlarsin kendini canim. Birde menülerini yazarsan yardimci oluruz elimizden geldigi kadar

Canım sen diyetisyene devam ediyorsun ve bu senin listen diye anladım doğru mu? Öğlen akşam et vermiş sebze olmamasının bir sebebi var mı merak ettim ?
Bir de 80 dakika kardiyo yaparken, kaç dakika hangi tempoda gidiyorsun
Canim bunu farkli bir diyetisyenden aldim. Şöyleki. Bir ay sonra kilo vermem yavaşlıyo. Ama karbonhidrati azaltip proteini artirirsam kilo vermem durmuyo devam ediyo. Bunu farkettim. Haftada bikaç gün protein agirlikli besleniyorum. Karbonhidrati hep az tutuyorum. Simdilik zararini görmedim bakalim

Selam arkadaşlar menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurtadan 1 yemek kaşıgı yag ile yaptigim menemen. 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir. Şekersiz meyve çayı

Arada: 7 badem. 1 şeftali. 1 bardak yarım yaglı sütten şekersiz türk kahvesi.

Oglen 4 kaşık bulgur ve tavuk

Arada yeşilçay.

Aksama: 6 kaşık kıymalı taze fasulye. Salata

Ben eğer kaçamak yapıyorsam bir nedenle ekstra spor yapıyorum. Diyelim börek yedim ve 150_200 kalori kadar yedim gidip koşu bandında onu yakıyorum. Mümkünse de o gün yakmaya çalışıyorum.

Back