70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Emziren anneler için diyet listesi vermisler netten bakabilir ona göre ayarlarsin kendini canim. Birde menülerini yazarsan yardimci oluruz elimizden geldigi kadar
Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.Aslında benim de listem var ama henüz çok adapte olamadım. İlk etapta hafif bi programla kendimi alıştırıp sonra listeme başlamak istiyorum.

Protein sindirimi şekli nedeniyle metabolizma hızlandırıyor o nedenle fayda görüyorsun muhtemelen. Ama spor yaparken en kolay enerjiye dönüşen ürünler karbonhidratlar olduğu için meyve bakliyat vs ile destekleyip spordan sonra da protein tüketerek yağ yakıp kas alabilirsin diye biliyorum canım

Canım ben senin yerinde olsam ilk ara öğünde kahve tüketir ikinci ara öğünde meyve +kuruyemiş yer, bir ara öğün daha yapar yeşil çay içerim. Beslenme konusunda bir çok fikir var benim diyetisyenin izlediği yol 6 öğün besleyip 2 ara öğünü kahve ve Yeşilçay ile geçmek. Bende faydası oluyor.. Ama bu beslenme işine yarıyorsa elbette devam etmelisin işleyen düzeni bozmanın alemi yok :)

Ben eğer kaçamak yapıyorsam bir nedenle ekstra spor yapıyorum. Diyelim börek yedim ve 150_200 kalori kadar yedim gidip koşu bandında onu yakıyorum. Mümkünse de o gün yakmaya çalışıyorum.
Benim de eliptigim var vücudum spora alıştıktan sonra ben de senin gibi yaparım o zaman tabi inşaallah fazla kaçamak yapmam

Saol canim ilgin için. Benim degisiyo yani ara oğunlerde tükettiklerimdede farklilik oluyor herzaman. Bu benim çok isime yariyo. Mesela dün yeşilçay tükettim bugün dokuzu biyerde içicem. Benim vücudum diyet listesine 2 haftada alişiyo ve kilo vermem yavasliyo bakalim senin dediginide yapacagim saol canim

Canim ben aksam 7 gibi son ogünümü yiyorum. Ve aksam karbonhidrat hiç tüketmiyorum sebze hariç. Ve sporumda aksam oluyo mecburen ama spordan sonra asla bisey yemiyorum. Böyle daha hizli verdigimi farkettim ve ben sporda önce 1 kapakta carnitin aliyorum bu benim 90 dakika yorulmadan sorunsuz spor yapmami sagliyo. Yoksa 2 cocukla heleki aksam mumkun degil enerjim kalmaz. Ve ben karnitindende cok fayda gördüm 1 ayda diyet ve sporla rahat 10 kilo vermemi sagliyo

Birde arkadaslar kaçamak oldugunda veya diyetten sonrada olaki fazla yedik filan insaniz tabi olacak. Ertesi gün protein günü yaparsak dengeyi sagliyormuşuz. Bende haftada 1 kez saf protein günü yapıyorum 1 kilo veya 500 gram gidiyo. Ben saf protein günü yapiyorum

Peki ne kadar incelmişsindir? İki beden mi mesela? Biliyorsun tartıda gördüğümüz rakam önemli ama ne verdiğimiz de önemli. Yağ yaktığını anlamanın en iyi yolu incelmelerine bakmak sanırım
Ben herhangi birşey kullanmıyorum ama diyetten sonra mutlaka bir süt ayran yoğurt bişey yiyorum. Spor saatim de değişken akşam 11 de olabilir sabah 11 de ruh halime göre :)

Saf protein günü listem (bunu sadece haftada 1 kez uyguluyorum)
Sabah: 1 tam yumurta beyazı ve 1 yumurta akı ve lor veya süzme peynir ilaveli yagsiz omlet.(teflonda yapiyorum).
Sekersiz ihlamur veya çay

Arada:yarım yaglı sütten sekersiz kahve

Öglen: buharda tavuk

Ara yeşilçay

Akşam buharda biftek
Madensuyu
(Bunu yapiyorum proteinler farklilik gösterebilir.)
Bu benim bünyemi çok şaşirtiyo zorluyo. Ertesi gün muhakkak kilo vermis oluyorum.

Tek liste ile sorunsuz kilo verme olsa diyetisyenler listeleri sürekli değiştirmez zaten canım. Benim diyetisyenim vucut analizine göre eksilen ya da artan şeylere göre liste yazdıklarını bir öğünde 2 ceviz veriyorsa mutlaka bir anlamı olduğunu söyler hep. Gerçekten de en az on yakınımız ona gidiyor daha birbirine benzeyen liste hiç görmedim. Ürünler değişmiyor elbette. Ama yerleri miktarları herkeste farklı. Ve değişmeyen tek şey su :) günde mutlaka 3 litre su :)

Çocugun yok demekki ne güzel istedigin saatte spor yapabilmek. Canim şöyleki dedigim gibi ben karnitin aliyorum yani yag yakıcı supplement. Onun faydasi büyük. Tabiki sporla. Valla canim 2 hafta önce 32 beden kotum tam kalçalarımda kaliyodu. Kalçalarimdan yukari çıkmamisti. Hatta mumkün degil olmaz artik bu kot diye üzülmüstüm. Ama bu hafta kotu giydim dugmesi kapandi. Nasil mutlu oldum anlatamam. Azcik dar oldu ama olduya kapandiya dügmesi kapandiya dünyalar benim oldu

Keşke su yerine kola kepek ekmegi yerine iskender verselerdi

Söylediğin şeyi bilmiyorum cahilliğime ver ama zayıflama hapı gibi birşey mi? Bu arada sonuç gayet iyi keyfini çıkar kotunun :)
Keşke su yerine kola kepek ekmegi yerine iskender verselerdi
Kola çok içerdim, kola artık yasak, hele diyet kola tamamen yasak. Tabii bunun diyetle de alakası yok, göbek bölgesi yağlanmasında tatlandırıcılı içecekler çok etkiliymiş ondan yasak :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 kaşık Müsli, muzlu soya sütü

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ;4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 adet fırında kabak, dereotu, karabiber, kırmızı biber ile

Ara ; 1 porsiyon ananas, 5 badem

Akşam ; 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 kaşık çiya tohumu, 1 nektarin

Ara ; belki papatya çayı

- 3 litre su +dukan bira
- Spor günüm, henüz yapamadım, sanırım yapamayacağım ve yarına kalacak

Evet canım aynen. Tatlandiricinin vücuda zararida cok. Vücut ayiramiyo normal sekerden ve dedigin gibi göbege gidiyo

Karnitin kesinlikle zayiflama hapi degil canim supplement yani vücudumuzda da olan bisey netten bakabilirsin daha iyi anlamayana yardimci olacaktir

Gayet güzel menü canım

Selam millet menümü yazayim
Sabah: 2 dilim çavdar ekmegi 1 dilim peynir. 3 ince hindi füme. Şekersiz çay

Ara şekersiz sütlü türk kahvesi.

Öglen: 3 kaşık közlenmis patlican. 2 kaşık chia tohumu eklenmis yogurt suyu (yogurdumu evde kendim yapiyorum.mayasinida nohuttan elde ediyorum aşırı organik yani). Ve tavuk gögsü yedim buharda.

Arada yesilçay 1 şeftali

Aksam; buharda tavuk gögsü ve 3 kaşık közde patlıcan
Ara madensuyu

Birazdan cocuklarim uyuyuncada insallah 80 dakika koşucam. Uyanip yarim biraktirmazlarsa tabii
Tavuk gögsü acayip tok tutuyo. Öglende hiç acıkmadım.

Bugün kendime sebze köfteleri yaptım. Buzluga attim kolaylik olsun diye arkadaslar.
Pazar vardi ordan taze taze aldim
2 kabak havuç bezelye. Kapya biber. Buharda pişirdim. Rondoda kıydım. İçine dereotu yeşilsogan. Taze nane. Maydonoz sarimsakta koydum. Tam bugday unuda ekledim karistirip buzdolabi posetlerine kasikla döktüm akışkan biraz. Bayagi çıkti. Poşeti sarıp buzluga attım. Çıkarıp sprey yağ sıkılmış teflon tavada arkalı önlü pişirip yanına chia tohumlu yogurt ile ögün olur ama yaninda ekmek olmaz içinde tam bugday unu var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…