• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:nazar:
Haklısın
Sona yaklaştıkça rehavet çöküyor insana galiba
Ooo 69'u ucundan bile olsa görürsün demiştim ama sen neredeyse 68'i görecekmişsin. Tebrikler canım.
Uzun zamandır diyette olmanın verdiği bıkkınlık oluyor arada. Bu dönemi küçük kaçamaklarla atlatıp, eski fotolarına bol bol bakarsan pes etmezsin.o rehaveti de üzerinden atarsın kolaylıkla.
Maşallah 21 kilo vermişsin :nazar:

:nazar:
Ooo 69'u ucundan bile olsa görürsün demiştim ama sen neredeyse 68'i görecekmişsin. Tebrikler canım.
Uzun zamandır diyette olmanın verdiği bıkkınlık oluyor arada. Bu dönemi küçük kaçamaklarla atlatıp, eski fotolarına bol bol bakarsan pes etmezsin.o rehaveti de üzerinden atarsın kolaylıkla.
Maşallah 21 kilo vermişsin :nazar:
Teşekkür ederim. Evet haklısın eski fotolara bakıyım akşam. Ama o zamanlar hrle bu geçtiğimiz kış 94 leri gördüm fotoğraf karelerine girmek bile istemedim, kendimden iğrenmiştim...birkaç tane bulurum akşam :)

Kızlar benide ALIN aslında 5 kilo vermem Lazım diyordum çıtayı yükselttim çünkü kiloya müsait balık etliyim boyum 1 69 kilom 72 kiloyum aslında biraz kemikliyim bu Yüzden 62 Yaptım hedefi bu arada hamileliklerde 85 gördüm iki gün oldu diete başlayalı sağlıklı beslenme diyelim bana iyi gelen tarz canan Karatay usulü ve bol su ve 6 dan sonra hiçbirşey yememek halsiz olmuyorum hedefim 2 ay gibi bir süre de vermek sonra spor şıkılaşma için uğraşmak sabitlemek yaşım 37

Burası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.

Burası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.
Nişandan daha iyi bir motivasyon olabilir mi senin için.. o güne sıkıca tutun mutlaka faydasını göreceksin :) şimdiden keyifli kilo vermeler

Menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. Domates yeşilbiber 1 dilim peynir 1 yumurta yedim

Arada: 1 bardak yarım yagli sütten şekersiz türk kahvesi içtim. Yaninda 1 şeftali yedim
Öglen:yaģı süzülmüş ton balıgı 2 kepçe mercimek çorbası

Arada 1 kupa yeşilçay içtim

Akşam buharda pişmiş tavuk. 1 yemek kaşığı yaģlı nar ekşili yeşil salata ve 2 yemek kaşıgı chia tohumu eklenmiş 2 kaşık ylev yogurdu yedim

Arada madensuyu

80 dakika kardiyo

Diyetisyen listesi uygulasamda menülerin yerleriyle oynuyorum arkadaslar. Ve karbonhidratı kısıyorum dolayisiyla kilo vermem çabuk ve kolay oluyor.
Onceden diyetisyenler zayiflarken 45 dakika 1 saat yeterli derlerdi 1 saati geçirmeyin derlerdi spor için ama artik sin yillardaki arastirmalar sonucu degistirmis. Artik 90 dakikaya kadarr yapın diyorlar 70 -90 arasi yapin diyorlar daha ffazla fayda görürsünüz diyorlar. Bende oyle yapiyorium ve daha fazla fayda görüyorum

kızlar bende 73 ün 1.5 aylık bebişim var emziriyorum ve 60 ları görmek istiyorum yapabilecekmişim daha doğrusu nasıl kilo vercem bilmiyorum aramızda emziren varmı
Canım internette emziren anneler için diyet listesi var bir bak istersen ona göre menülerini ayarlayabilirsin

Günlük yediklerimizi sporumuzu yazarsak birbirimiza destek oluruz

Bende 76.8 olarak aranızda katılmak istiyorum

Diyetisyene gidiyorum ve her sabah 6 km yürüyorum.
85.5 den düştüm 76.8 e. Hedef şuanlkk 68
Canım hoşgeldin
Ben de haziran ayında 88 ile başladım diyetisyen ile ama şu an farklı ülkelerdeniz Temmuz'dan beri burada 5. Takım ile devam ediyorum. 71,7 oldum en son.Diyetisyen de uzaktan müdahale ediyor direnç kilosuna denk geldiğimde.. 5. Takımdaki ortam ve zayıflama yarışması beni daha çok motive etti.. sen de katılabilirsin istersen.
sen ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun? Şu an 68 demişsin hedefe en sonunda kaç olmak istiyorsun :)

Diyetisyen listesi uygulasamda menülerin yerleriyle oynuyorum arkadaslar. Ve karbonhidratı kısıyorum dolayisiyla kilo vermem çabuk ve kolay oluyor.
Onceden diyetisyenler zayiflarken 45 dakika 1 saat yeterli derlerdi 1 saati geçirmeyin derlerdi spor için ama artik sin yillardaki arastirmalar sonucu degistirmis. Artik 90 dakikaya kadarr yapın diyorlar 70 -90 arasi yapin diyorlar daha ffazla fayda görürsünüz diyorlar. Bende oyle yapiyorium ve daha fazla fayda görüyorum
Diyetisyenlerin bunu söyleme nedeni aslında biraz biz danışanlarıyız. Geçen ay 10 km /20 km yürüyüşlerim oldu ve tartıda + gördüm. Bu beni inanılmaz demorilize etti. Ama bu arada örneğin bacaklarım 4 cm incelmişti. Uzakta olmamız nedeniyle detaylı vücut analizim yapılmadı ama diyetisyen kas aldığımı bunun iyi birşey olduğunu anlattı ama baktı ki hala mutsuzum sporu biraz azalt demek zorunda kaldı :)

Merhaba arkadaşlar ben 89 kiloyum ama 80-89 topigi çok aktif değil burayı aha aktif gördüğüm için buraya yazmak istedim. ben de motive olmak istiyorum .artık vücudum bu ağırlığa dayanamıyor. Belim ve ayaklarım da çok ağrı var.bundan sonra düzenli spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi istiyorum.

Back