- 11 Kasım 2016
- 1.691
- 1.738
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNm yaptığın dıyetı paylaşırmısın????rıca etsemGeçen cumaya kadar 15.8 vermiştim
Ben hergün tartılıyorum gerçi
Sen ne yapıyorsun
SelamlarCNm yaptığın dıyetı paylaşırmısın????rıca etsem
Selam canımMerhaba araniza katılabilirmiyim bende
Selamben de katılmak istiyorum benim kilom da 77 veeee yaşımda 17
Çok zaman vat 11 kilo rahat verilirbende 96 kilodan 76 kg düştüm hedef nişan tarihime kadar yani ekime kadar 65 olabilmek :))
Merhabameraba
Mrb kızlar bende 78 kiloyum 21 yaşında evliyim bende varımKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Hoşgeldin. Ben aynı zamanda 13.takımdayım arkadaşlar isterseniz gelebilirsiniz oraya da. Muhabbet eder motive oluruz.Mrb kızlar bende 78 kiloyum 21 yaşında evliyim bende varım
Arkadaşlar merhaba haziran 26 kilom 78,5 bugün itibarıyla kilom 73.5 benimde alın aranıza kurban bayramına kadar 68 olmak istiyorum
Ben de arada bıraya bakıyorum ama kimse olmayınca bakıp bakıp çıkıyorum. Bu hafta en kötü ihtimalle ucundan da olsa görürsün 6'lı kiloları.Evet
Kimse yok sanırım
Olsun bireysel topik yazıyım bari
Benim kısa zamanda 60 lı kiloları görmem gerekiyor
Artık 70 lerden bıktım ama takılıp kaldım işte
Çünkü arada cozutuyorum kilo verince şımarıyorum
Burda da kimse yok bari ben yazıyım
HaklısınBen de arada bıraya bakıyorum ama kimse olmayınca bakıp bakıp çıkıyorum. Bu hafta en kötü ihtimalle ucundan da olsa görürsün 6'lı kiloları.
Kilo verince şımarmak en büyük hatamız bence.hedefimiz 3-5 kilo vermek olsa hedefe ulaşsak şımaralım da binbir zorlukla verdiğimiz kiloları bir kaç kiloyu hedefe ulaşmadan şımarıklığımıza kurban etmeyelim.