• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanımlar 78 kiloyum..
30.12.2016da düşük yaptım. Düşük yaptığımda 99 kiloydum. Düşükten sonra 93 kiloya düştüm. Sonra diyeti filan bıraktım hep bu aralıklardaydım. 07.03.2017de kesin olarak karar verip başladığımda 95 kiloydum. 1 aydır korumadayım 17 kiloya el sallıyorummm Ve şu an inanılmaz inceldim herkes manken gibi olmuşsun diyor boyum uzun olduğu için daha zayıf görünüyorum Şu an hedefim en az 68-65 aralığı . Daha sonrasına vücudumdaki değişikliğe bakıp karar vericem. Birlikte bol bol eksiler görürüz inşallah

CNm yaptığın dıyetı paylaşırmısın????rıca etsem:kk77::kahve:
Selamlar
Belli bir listem yok. Karbonhidratı azalttım, ekmekği kahvaltıda yiyorum, sonraki öğünlerde grnelde yemiyorum. Tatlı yemiyorum. 1 sefer 2 top dondurma yedim. Makarna, pilav pek yemedim. Yersem 2 kaşık. Bunun dışında spor yapmaya çalışıyorum arada, su içmeye çalışıyorum. Birinciler sırlarını paylaşıyor diye topik var ya orda anlattım aslında uzunca.

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

Mrb kızlar bende 78 kiloyum 21 yaşında evliyim bende varım

Evet
Kimse yok sanırım
Olsun bireysel topik yazıyım bari
Benim kısa zamanda 60 lı kiloları görmem gerekiyor
Artık 70 lerden bıktım ama takılıp kaldım işte
Çünkü arada cozutuyorum kilo verince şımarıyorum
Burda da kimse yok bari ben yazıyım
Ben de arada bıraya bakıyorum ama kimse olmayınca bakıp bakıp çıkıyorum. Bu hafta en kötü ihtimalle ucundan da olsa görürsün 6'lı kiloları.
Kilo verince şımarmak en büyük hatamız bence.hedefimiz 3-5 kilo vermek olsa hedefe ulaşsak şımaralım da binbir zorlukla verdiğimiz kiloları bir kaç kiloyu hedefe ulaşmadan şımarıklığımıza kurban etmeyelim.

Ben de arada bıraya bakıyorum ama kimse olmayınca bakıp bakıp çıkıyorum. Bu hafta en kötü ihtimalle ucundan da olsa görürsün 6'lı kiloları.
Kilo verince şımarmak en büyük hatamız bence.hedefimiz 3-5 kilo vermek olsa hedefe ulaşsak şımaralım da binbir zorlukla verdiğimiz kiloları bir kaç kiloyu hedefe ulaşmadan şımarıklığımıza kurban etmeyelim.
Haklısın
Sona yaklaştıkça rehavet çöküyor insana galiba

Back