- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ooo 69'u ucundan bile olsa görürsün demiştim ama sen neredeyse 68'i görecekmişsin. Tebrikler canım.Haklısın
Sona yaklaştıkça rehavet çöküyor insana galiba
Teşekkür ederim. Evet haklısın eski fotolara bakıyım akşam. Ama o zamanlar hrle bu geçtiğimiz kış 94 leri gördüm fotoğraf karelerine girmek bile istemedim, kendimden iğrenmiştim...birkaç tane bulurum akşam :)
Ooo 69'u ucundan bile olsa görürsün demiştim ama sen neredeyse 68'i görecekmişsin. Tebrikler canım.
Uzun zamandır diyette olmanın verdiği bıkkınlık oluyor arada. Bu dönemi küçük kaçamaklarla atlatıp, eski fotolarına bol bol bakarsan pes etmezsin.o rehaveti de üzerinden atarsın kolaylıkla.
Maşallah 21 kilo vermişsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/emziren-annelerin-zayiflama-grubu.978801/kızlar bende 73 ün 1.5 aylık bebişim var emziriyorum ve 60 ları görmek istiyorum yapabilecekmişim daha doğrusu nasıl kilo vercem bilmiyorum aramızda emziren varmı
Olur teşekkür ediyorumSelam canım . Burası çok aktif bir topik değil. İstersen 13.takıma gel sana büyük motivasyon olur. Seni etiketliyim muhabbet edelim.
Nişandan daha iyi bir motivasyon olabilir mi senin için.. o güne sıkıca tutun mutlaka faydasını göreceksin :) şimdiden keyifli kilo vermelerBurası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.
Canım internette emziren anneler için diyet listesi var bir bak istersen ona göre menülerini ayarlayabilirsinkızlar bende 73 ün 1.5 aylık bebişim var emziriyorum ve 60 ları görmek istiyorum yapabilecekmişim daha doğrusu nasıl kilo vercem bilmiyorum aramızda emziren varmı
Günlük yediklerimizi sporumuzu yazarsak birbirimiza destek oluruzBurası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.
Canım hoşgeldinBende 76.8 olarak aranızda katılmak istiyorum
Diyetisyene gidiyorum ve her sabah 6 km yürüyorum.
85.5 den düştüm 76.8 e. Hedef şuanlkk 68
Diyetisyenlerin bunu söyleme nedeni aslında biraz biz danışanlarıyız. Geçen ay 10 km /20 km yürüyüşlerim oldu ve tartıda + gördüm. Bu beni inanılmaz demorilize etti. Ama bu arada örneğin bacaklarım 4 cm incelmişti. Uzakta olmamız nedeniyle detaylı vücut analizim yapılmadı ama diyetisyen kas aldığımı bunun iyi birşey olduğunu anlattı ama baktı ki hala mutsuzum sporu biraz azalt demek zorunda kaldı :)Diyetisyen listesi uygulasamda menülerin yerleriyle oynuyorum arkadaslar. Ve karbonhidratı kısıyorum dolayisiyla kilo vermem çabuk ve kolay oluyor.
Onceden diyetisyenler zayiflarken 45 dakika 1 saat yeterli derlerdi 1 saati geçirmeyin derlerdi spor için ama artik sin yillardaki arastirmalar sonucu degistirmis. Artik 90 dakikaya kadarr yapın diyorlar 70 -90 arasi yapin diyorlar daha ffazla fayda görürsünüz diyorlar. Bende oyle yapiyorium ve daha fazla fayda görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?