Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son kendi kendime yazmışım buraya, cevap veren olmamış. Demek ki pasifleşmiş bir topikle başbaşayım. Olsun ben de monolog yaparım
Şimdi ben normalde 9.takımdayım ama bazen motivasyonum düşüyor. Bu kilo verme süreci zorlu bir süreç, sabır istiyor ve her zaman aynı modda olamıyor insan. Biraz takıntı haline getirmezsem devam edemeyebilirim.
90.9 kg ile başladım ama aslında 93 küsurları da gördüm kışın. Yuh bana ya ne yapmışım kendime...şimdi üzülüyorum.
Seneye pilatese gitmek istiyorum, kilo vermek yeterli değil, löp löpüm maalesef. Ama zamanım olmuyor çocuk olduğu için...
Kızlar burda yoksunuz olsun ben nikimi değiştirdim
Bazen kilo işini anlamıyorum düzgün bir şey yemiyorum ne karbonh var ne bir şey akşam 1 kase çorba yememe rağmen sabah bir tartılıyorum ki düne göre 100 gram 200 gram artıdayım
Sinir oluyorum bu sefer motivasyonum sıfırlanıyor
Evet haklısın az kalori alıyorum çok kasıyorum sanırım hızlı vermek istediğim için ama olmuyor
Tesadüf gördüm :) tel.den girmeye ifrit olan ben burayı tıklsmışım ama olsun iyi ki de tıklamışım
O kadar çok sebebi var ki bu yazdığının ...
En önemlisi vücudun savunmaya geçmesi ..hmmm sen bana açlıkla savaş açıyorsun demek diyip o da sana savaş açıyor min.enerji sarfederek bazal metabolizma hızını yavaşlatıyor ... sarfiyat yok , enerji harcamadı yok eee o zaman yanan kalori ve giden kilo da yok gibi ...
Evet haklısın az kalori alıyorum çok kasıyorum sanırım hızlı vermek istediğim için ama olmuyor
Sen kaç kiloydun canımKızlar hepinize selam ilk defa diyet yapıcam burda gruplar falan var siz nasıl yapıyosunuz neler paylaşabilirsiniz benimle biri bana açıklayabilir mi
Geçen cumaya kadar 15.8 vermiştimEvet ya motivasyon çokkk önemli.sen kaç kilo verdin canım?