• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok utanıyorum ve üzgünüm ya

Nereden nereye geldim, gerçekten

Geçen sene başında 52ydim

Ama işte evden çıkmayınca, kıpırdamayınca bugün fark ettim ki ben de bu aralığa gelmişim :KK17:

Derhal Jillian Michaelsa başlıyorum

Kimse var mıdır acaba? :KK34:

Aynıyız ben de 79um şu an :mad:

Canim sen naptin ya :)52 den 79a nasil ciktin bir senede. Biraz aci konusayim ki aklin basina gelsin, alinma :) Ama simdi dur deme vakti :) Cabuk alinan kilolar cabuk verilir .

Ben de hala 80-81 kiloyum bu arada ...

Canim sen naptin ya :)52 den 79a nasil ciktin bir senede. Biraz aci konusayim ki aklin basina gelsin, alinma :) Ama simdi dur deme vakti :) Cabuk alinan kilolar cabuk verilir .

Ben de hala 80-81 kiloyum bu arada ...

Çok hızlı girdim valla
1.9 gitti 3. günüm bugün
Durmayacağım :KK73:

Ayrıca alınmam tabii ki mamut gibi oldum :D

Ohh super sonuc. :)

Hepimizin böyle olur umarım :KK9:

bende yamyam gibi oldum bir çok pantolonumun içine giremiyorum

O pantolonlara girilecek
Çok sıkıldım hiçbirini giyememekten
Hep tayt giyiyorum geniş diye
Ama inadına dar pantolonlar alacağım

Merhaba süper kadınlarr....

Ben de bu aralıktayım.
Dahil olmak için çok mu geç :)

Hiçbir zaman değil :süslü:

Bana ne oluyor böyle bilmiyorum bazen tam kafamı toplayıp dört dörtlük bi diyet yapıyorum tam o psikolojideyim yani ama bazen aniden bi atak geçiriyorum ve yemeklere abur cuburlara saldırıyorum verdiğim kiloyu da hemen geri alıyorum bu sefer pişman oluyorum üzüntüden yine yiyorum sonra tartıda +++++ görünce tekrar başlıyorum ve tekrar aynıııı kısırdöngü gibi bi al bi ver bıktım usandım. Spor yapıyorum bi haftadır yediklerime de dikkat ediyorum ama korkuyorum yine bi atak gelecek ve yine bozacağım diye :( 92 den 60'a düşen ben 73 kiloyum şuan tekrar 60'ları görmek istiyprum Allahım sen bana yardım et :mad:

Bana ne oluyor böyle bilmiyorum bazen tam kafamı toplayıp dört dörtlük bi diyet yapıyorum tam o psikolojideyim yani ama bazen aniden bi atak geçiriyorum ve yemeklere abur cuburlara saldırıyorum verdiğim kiloyu da hemen geri alıyorum bu sefer pişman oluyorum üzüntüden yine yiyorum sonra tartıda +++++ görünce tekrar başlıyorum ve tekrar aynıııı kısırdöngü gibi bi al bi ver bıktım usandım. Spor yapıyorum bi haftadır yediklerime de dikkat ediyorum ama korkuyorum yine bi atak gelecek ve yine bozacağım diye :KK43: 92 den 60'a düşen ben 73 kiloyum şuan tekrar 60'ları görmek istiyprum Allahım sen bana yardım et :mad:

6 ları bi görsem ah ahh...o da bişey mi canım ben 98 den 70 e indim.şu an 79 um :) tutmazsam kendimi 9 a ne kaldı..hep birlikte yapabilirz bence..keşke 73 olsam şu an 6 ya ne kalmış ki ?

6 ları bi görsem ah ahh...o da bişey mi canım ben 98 den 70 e indim.şu an 79 um :) tutmazsam kendimi 9 a ne kaldı..hep birlikte yapabilirz bence..keşke 73 olsam şu an 6 ya ne kalmış ki ?

Çok haklısın artık kendimizi frenlememiz gerekiyor :) ben yürüyüş yapıyorum 10.000 adım hedefi koydum kendime ve jillian 30 day shred yapıyorum birazda yediklerime dikkat edebilsem iyi olacak aslında iftarda kaçırıyorum ya .
İnşallah hep birlikte 60-69 arası topiğe geçeriz en kısa zamanda :)))

ben de 79 olunca buraya gelicem diye bir aralar yazmıştım.. şimdi buradayım işte.. geçen hafta 78i gördüm ama haftasonu kısa kaçamaklar yüzünden 79u görüyorum.. amacım ramazan bayramına kadar 75 olmak.

oruçta tutuyorum. bakalım nasıl olacak, ilk defa diyet yaparken oruç tutuyorum. benim için değişik bir deneyim. ama 3. günüm bugün, tartıda 200gr oynadı oynamadı öyle yani.

ben de 79 olunca buraya gelicem diye bir aralar yazmıştım.. şimdi buradayım işte.. geçen hafta 78i gördüm ama haftasonu kısa kaçamaklar yüzünden 79u görüyorum.. amacım ramazan bayramına kadar 75 olmak.

oruçta tutuyorum. bakalım nasıl olacak, ilk defa diyet yaparken oruç tutuyorum. benim için değişik bir deneyim. ama 3. günüm bugün, tartıda 200gr oynadı oynamadı öyle yani.

ben de 79,40 ile başladım kuzum..birlikte devam edelim madem..inş görürüz benim de hedefim bayramda 74 ü görmek
zaten listede de olucam 75 40 olduğum an

ben de 79,40 ile başladım kuzum..birlikte devam edelim madem..inş görürüz benim de hedefim bayramda 74 ü görmek
zaten listede de olucam 75 40 olduğum an

bayrama kadar 5 kilo verebilir misin ya? sırrını bana da anlat. ben 3 kilo versem kardır diye düşünüyorum.

Back