• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merabalar .. bu ara rehavet çöktü ama pes etmiyorum diyete devam. menüm de her zaman ki gibi. yarın giremem nete. kilo bildirimimi de şuraya iliştireyim.

başlangıç:75.400
geçen hafta: 70.800
bu hafta: 70.100
aradaki far: 700
toplam fark: 5.300

kimse hala yok. ama olsundu yavaş yavaş kilolardan kurtuluyorum çok şükür.

Merhaba, beni de araniza alir misiniz? 81 kiloyum, agustosta nisanim olacak. 10-15 kilo vermek istiyorum. Yasim 27, boyum 173. 2,5 ay falan zamanim kaldi. Birseyler yapmam lazim..

Hoşgeldin canım buraya pek yazan yok sanırım bende bir türlü diyete adapte olamıyorum burdakilerle farklı bir sayfa açsak orda hergün yediğimiz içtiğimizi mi paylaşsak daha iyi olurdu hem kimler var aramızda kim be kadar kilo vermek istiyor daha net görürdük

Hoşgeldin canım buraya pek yazan yok sanırım bende bir türlü diyete adapte olamıyorum burdakilerle farklı bir sayfa açsak orda hergün yediğimiz içtiğimizi mi paylaşsak daha iyi olurdu hem kimler var aramızda kim be kadar kilo vermek istiyor daha net görürdük

Evet olabilir tabiki, ama ben kilosu yakin ve ulasmak istedigim kiloya (67-70) olanlarla motive olmak istedigim icin buraya yazdim :) Belki canlanir biz yazdikca :)

kızlar selam nasılsınız..tatildeydim pek uğrayamadım bişeye başlayamadım da.bugün döndüm.yarın başlamalıyım bilmem kaçıncı kez..yaz geldi böyle bıngıl bıngıl geziyorum.terapistim de çok fazla diyet araştırması yapma falan dedi diye pek girmedim..10 gün önce stresten kafayı yiyordum..sürekli diyet psikolojisi çok yordum..tam 20 kg fazlam var..

81,6 ciktim cuma gunu. Bugun tartildim 79.9 ciktim, sonra fotograf cekmek icin telefonumu almaya gittim, tekrar cikinca tartiya 80,3 ciktim :KK70: Ama cumadan beri cok az yemistim, bugun biraz daha fazla yedim, yani midemin tamamen bos olmasindan kaynaklandi. Ama umarim bu hafta 70li rakamlara gecerim :)

81,6 ciktim cuma gunu. Bugun tartildim 79.9 ciktim, sonra fotograf cekmek icin telefonumu almaya gittim, tekrar cikinca tartiya 80,3 ciktim :KK70: Ama cumadan beri cok az yemistim, bugun biraz daha fazla yedim, yani midemin tamamen bos olmasindan kaynaklandi. Ama umarim bu hafta 70li rakamlara gecerim :)
Telefonun 400 Gr var mı? Ya da o ara tartı da 100-200 farklı ölçse, olabilir yani.

Çok utanıyorum ve üzgünüm ya

Nereden nereye geldim, gerçekten

Geçen sene başında 52ydim

Ama işte evden çıkmayınca, kıpırdamayınca bugün fark ettim ki ben de bu aralığa gelmişim :KK17:

Derhal Jillian Michaelsa başlıyorum

Kimse var mıdır acaba? :KK34:

bu topik sessiz ama ben diyetime devam ediyorum çok şükür. uğun tam bir ay oldu.
başladığımda 75.4 geliyordum
bugün itibariyle: 69.3
yani 1 ayda 6.100 gram verdim çok şükür.

maşallah canım seni takip ediyorum..azmine hayranım..ben de hergün başlıyorum aylardır..1 ay sürdürebilsem harika olacak..bir başlayamadım.

Çok utanıyorum ve üzgünüm ya

Nereden nereye geldim, gerçekten

Geçen sene başında 52ydim

Ama işte evden çıkmayınca, kıpırdamayınca bugün fark ettim ki ben de bu aralığa gelmişim :KK17:

Derhal Jillian Michaelsa başlıyorum

Kimse var mıdır acaba? :KK34:

şimdi kaç oldun ki? ben de geçen sene 70 dim şimdi 79 :'(

Back