• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bayanlar bende döndüm tekrar buraya bir türlü istikrarlı bir şekilde devam edemiyorum ve uzun süredir kilo alıp vermeyle uğraştığım için psikolojim bozuluyor ama artık canıma tak etti tok olduğum halde abır cubur görünce yiyorum ağzım boş durmuyor yani inşallah bugün başlıyorum tekrar :D yani kendime pek güvenim yok ama inşallah eski kilomu 59 u gçrürüm . Tartılıp ilk kilo bildirimimi yapacağım :)

Günaydın burda kimler var bilemiyorum ama ben yazmaya devam edeceğim. Bu sabah 8:30'da uyandım (ilk kuralım erken uyanmaktı) normalde en erken 10-11 gibi uyanırdım :) tartıldım 75,5 kiloyum şuan :oha: ilk hedefim 5,5 kg verip 70,0 olmak ..

Sabah 2 kuru kayısı yedim ve birazdan 1/2 litre suyumu da bitireceğim. Kahvaltıdan önce yürüyüş yapacağım.. :halay:ardından güzel bir kahvaltıı :kk77:

Günaydın burda kimler var bilemiyorum ama ben yazmaya devam edeceğim. Bu sabah 8:30'da uyandım (ilk kuralım erken uyanmaktı) normalde en erken 10-11 gibi uyanırdım :) tartıldım 75,5 kiloyum şuan :oha: ilk hedefim 5,5 kg verip 70,0 olmak ..

Sabah 2 kuru kayısı yedim ve birazdan 1/2 litre suyumu da bitireceğim. Kahvaltıdan önce yürüyüş yapacağım.. :halay:ardından güzel bir kahvaltıı :kk77:

hoşgeldin canım aramıza.

hoşgeldin canım aramıza.

bence hergün az çok yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazalım..hoş ben hala tam anlamıyla diyete başlayamadım..ama en azından hareket ediyorum..76,90 dım en son..şimdi bilemiyorum..
ilk hedefim 70.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk :)
Aynen sana katılıyorum hergün yediklerimizi yaptıklarımızı birbirimizle paylaşırsak belki istikrar sağlarız ..

bugün ki menümü de yazayım.

sabah
klasik kahvaltım

ara
yarım nescafe

öğlen
bir kase türlü
bir kepçe yoğurt

ara
2 adet diyet bisküvi

ara
yarım nescafe

akşam
1 kase türlü
1 bardak ayran
günde yaklaşık 3 litre civarı su içiyorum. ve 1 kupa da yeşilçay.
içeceklerim şekersiz oluyor.

Bende şu an 73 kiloyum bel çevrem ve sırtım çok yağlı ☹️ Umarım istikrarlı bi şekilde zayıflarım herkese kolay gelsin
Sağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?

yeni gelenler hoş geldiniz aramıza..
ben 25 nisan da başlamıştım.
75,4 ile başladım. bugün tam 71 kiloydum.. inş hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan. bugünkü menümü de birazdan yazarım.

Hoşbulduk canım ne güzel vermişsin yakında diğer gruba geçersin sende :)

bugün ki menümü de yazayım.

sabah
klasik kahvaltım

ara
yarım nescafe

öğlen
bir kase türlü
bir kepçe yoğurt

ara
2 adet diyet bisküvi

ara
yarım nescafe

akşam
1 kase türlü
1 bardak ayran
günde yaklaşık 3 litre civarı su içiyorum. ve 1 kupa da yeşilçay.
içeceklerim şekersiz oluyor.

Afiyet olsun canım güzel bir menü akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? Ve spor yapıyormusunuz kızlar?

madem çoğaldık yarın ilk bildirim günümüz kızlar ona göre. az yiyoruz kaçamak yapmıyoruz..
Evet cuma günü tartılalım bakalım haftada en fazla kim veriyor :)

Sağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?

Afiyet olsun canım güzel bir menü akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? Ve spor yapıyormusunuz kızlar?

öncelikle tekrardan hoş geldin aramıza. grup değiştirmeyi düşünmüyorum. başladığım arkadaşlarımla devam etmek niyetindeyim. ben sabah erken başlıyorum güne. en geç 7 de kalkmış oluyor. 8-5 çalışıyorum. eve gel yemek yap ye diyene kadar 18 ya da 19 u buluyor saat. o saatten sonra da ara öğün falan yapmıyorum. bol su içiyorum. öğle aralarımda 1 saat kadar yürüyorum aşağı yukarı.

selamlar . geçen hafta ki kilomu hatırlamıyorum ama bu hafta 70.800 ile başlayalım bakalım. haydi bismillah

bugünkü menümde şöyle
sabah
klasik kahvaltım

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kase türlü
1 kepçe yoğurt

ara
2 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

ara
yarım nescafe

akşam
birkaç parça ızgara tavuk
salata
1 bardak ayran

yok şu an egzersiz yapmıyorum sadece haftada 3 gün leslie yapıcam. Geçen sene doğumdan sonra spora gittim 68 kiloydum 62 ye kadar insim ama sporu bırakınca 76 ları gördüm hayatımda ilk kez belli bi yağ seviyesine inmeden artık sporla kilo vermek istemiyorum çünkü daha fazlasını alıyorum sadece desteklemek için yapıcam inşallah bi de zayıflayınca sıkılaşmak için

selamlar. kilom duraklama evresine geçti maalesef. 3 gündür resmen aç geziyorum gram oynamıyor tartı. ama yılmıyorum yılmayacağım. o 6 lar gelecek inş.

bugün kü menüm
sabah
klasik kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kepçe yoğur
4 kaşık etli bezelye

ara
yarım nescafe

ara