- 27 Mart 2017
- 7
- 16
- 3
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın burda kimler var bilemiyorum ama ben yazmaya devam edeceğim. Bu sabah 8:30'da uyandım (ilk kuralım erken uyanmaktı) normalde en erken 10-11 gibi uyanırdım :) tartıldım 75,5 kiloyum şuan ilk hedefim 5,5 kg verip 70,0 olmak ..
Sabah 2 kuru kayısı yedim ve birazdan 1/2 litre suyumu da bitireceğim. Kahvaltıdan önce yürüyüş yapacağım.. ardından güzel bir kahvaltıı
hoşgeldin canım aramıza.
bence hergün az çok yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazalım..hoş ben hala tam anlamıyla diyete başlayamadım..ama en azından hareket ediyorum..76,90 dım en son..şimdi bilemiyorum..
ilk hedefim 70.
Sağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?Bende şu an 73 kiloyum bel çevrem ve sırtım çok yağlı Umarım istikrarlı bi şekilde zayıflarım herkese kolay gelsin
yeni gelenler hoş geldiniz aramıza..
ben 25 nisan da başlamıştım.
75,4 ile başladım. bugün tam 71 kiloydum.. inş hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan. bugünkü menümü de birazdan yazarım.
bugün ki menümü de yazayım.
sabah
klasik kahvaltım
ara
yarım nescafe
öğlen
bir kase türlü
bir kepçe yoğurt
ara
2 adet diyet bisküvi
ara
yarım nescafe
akşam
1 kase türlü
1 bardak ayran
günde yaklaşık 3 litre civarı su içiyorum. ve 1 kupa da yeşilçay.
içeceklerim şekersiz oluyor.
Evet cuma günü tartılalım bakalım haftada en fazla kim veriyor :)madem çoğaldık yarın ilk bildirim günümüz kızlar ona göre. az yiyoruz kaçamak yapmıyoruz..
Sağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?
Hoşbulduk canım ne güzel vermişsin yakında diğer gruba geçersin sende :)
Afiyet olsun canım güzel bir menü akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? Ve spor yapıyormusunuz kızlar?
Evet cuma günü tartılalım bakalım haftada en fazla kim veriyor :)
Sağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?
Afiyet olsun canım güzel bir menü akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? Ve spor yapıyormusunuz kızlar?
yok şu an egzersiz yapmıyorum sadece haftada 3 gün leslie yapıcam. Geçen sene doğumdan sonra spora gittim 68 kiloydum 62 ye kadar insim ama sporu bırakınca 76 ları gördüm hayatımda ilk kez belli bi yağ seviyesine inmeden artık sporla kilo vermek istemiyorum çünkü daha fazlasını alıyorum sadece desteklemek için yapıcam inşallah bi de zayıflayınca sıkılaşmak içinSağol canım inşallah hep birlikte 60-69 topiğine geçeriz :) bel ve sırt için egzersiz yapıyor musun?