- 9 Ocak 2012
- 14.998
- 28.871
- 798
Tebrik ederim canım umarım hedefine ulaşırsın :) kolay gelsinBende 76 ile başladım diyete şubat ayında şu an 69.5 kiloya düştüm çok mutluyum Artık 60 lık gruba geçiyorum kolay gelsin size
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım umarım hedefine ulaşırsın :) kolay gelsin
Merhaba, beni de araniza alir misiniz? 81 kiloyum, agustosta nisanim olacak. 10-15 kilo vermek istiyorum. Yasim 27, boyum 173. 2,5 ay falan zamanim kaldi. Birseyler yapmam lazim..
Hoşgeldin canım buraya pek yazan yok sanırım bende bir türlü diyete adapte olamıyorum burdakilerle farklı bir sayfa açsak orda hergün yediğimiz içtiğimizi mi paylaşsak daha iyi olurdu hem kimler var aramızda kim be kadar kilo vermek istiyor daha net görürdük
Ben 12. Takım uyesiyim 81.7 kiloyum şuan. 90.5 ile 2 ay önce başladım bu yola. Az kaldı sizlerin kilosuna inmeye..
Kesinlikle. 15 dakika da olsa mutlaka spor yapın, gün aşırı. Biz grupça çoğunluk Leslie yapıyoruz.Super! 2 ayda neredeyse 10 kilo vermissin. cok iyi. Insallah ben de basaracam :)
Merhaba, beni de araniza alir misiniz? 81 kiloyum, agustosta nisanim olacak. 10-15 kilo vermek istiyorum. Yasim 27, boyum 173. 2,5 ay falan zamanim kaldi. Birseyler yapmam lazim..
Telefonun 400 Gr var mı? Ya da o ara tartı da 100-200 farklı ölçse, olabilir yani.81,6 ciktim cuma gunu. Bugun tartildim 79.9 ciktim, sonra fotograf cekmek icin telefonumu almaya gittim, tekrar cikinca tartiya 80,3 ciktimAma cumadan beri cok az yemistim, bugun biraz daha fazla yedim, yani midemin tamamen bos olmasindan kaynaklandi. Ama umarim bu hafta 70li rakamlara gecerim :)
Telefonun 400 Gr var mı? Ya da o ara tartı da 100-200 farklı ölçse, olabilir yani.
bu topik sessiz ama ben diyetime devam ediyorum çok şükür. uğun tam bir ay oldu.
başladığımda 75.4 geliyordum
bugün itibariyle: 69.3
yani 1 ayda 6.100 gram verdim çok şükür.
Çok utanıyorum ve üzgünüm ya
Nereden nereye geldim, gerçekten
Geçen sene başında 52ydim
Ama işte evden çıkmayınca, kıpırdamayınca bugün fark ettim ki ben de bu aralığa gelmişim
Derhal Jillian Michaelsa başlıyorum
Kimse var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?