Selamlar1.5 ayda dukan diyetiyle 87'den 76'ya düştüm. 63'e kadar azimle devam.
ben de aynı..ama bir yerden başlamazsak çok daha kötü olacak.
6 gün atak yaptım canım bu sürede 3 kiloya yakın verdim. Seyirde ise birkaç kez sarma ve çiğköfte ile kaçamak yaptım. Fakat bunların miktarı bir yada iki tanedir. Başka kaçacağım olmadı çok şükür. Bu yüzden duraklama yaşamadım.selam canım..hiç kaçamak yaptın mı peki _?bir de kaç gün saf protein yaptın atak?
75 kilo
1.71 boy
2 ay 10 günlük bebeğimle
Herkese selam olsun
Sezeryan Doğum yaptım 82 den 75 te kaldım dünden beri egzersizlere başladım.
Aranıza katılıp güç almaya geldim
Bu zorlu süreçte herkese balolar diliyorum.
Hep birlikte 6lı rakamları görelim inşallah.
Herkese günaydınlar
Bu aralar depresif ruh hali içerisindeyim kilolarımi veremedikce daha da dibe batıyorum iki çocuğum var tempolu bir yaşam tarzına sahibim sayelerinde 158 boy 72 kiloyum hedefim 60 12 kilo fazlam var bana da yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar ben daha bugün diyete başladım chia tohumu yardımı ile zayıflamaya karar verdim.Her hafta buradan verdiğim kilomu yazicam.Eger etkili sonuç elde edersem sizlere uygulamalarimi aktarırım.
kızlar selam burası bayağı boş kalmış nerelerdeyiz ? hep birlikte motive olup kilo verelim sanırım 78 küsür kilolardayım yarın tartılıcam tatildeydim.
hadi kızlar şu grubu canlandıralım. hep birlikte verelim kiloları inş.
evetttt tek istediğimmmmmmmmmmm....nasıl bir diyet uyguluyorsun canım
ben her türlü diyeti denedim. mesela karatay. evet kilo veriyorum ama ömür boyu onu uygulayamam . ya d açalışıyorum olmuyor. sabah 6.30 da başlıyorum güne. 2 öğün tutmuyor beni. kaldı ki ağza bir lokma bile almayacaksın diyor. ee işte arkadaşlar ikram ediyor, misafirliğe gidiyorum. kaldı ki ürünler ciddi anlamda pahalı.
sonra dukan. ya hu o yulaf kepeğini hergün yemem mümkünn değil ki. kaldı ki mis gibi yoğurdum var evde neden light tüketeyim. köyden gelen yağım var ama yağ yasak. herşey paketli o da uymadı bana.
şok diyetleri en fazla 3 gün onda da bitik bir şekilde dolanıp sonunda yemeklere saldırma var. ha evet hepsinde kilo veriyorum. ama yemeği çok seven biri olarak sonra bozup saldırıyordum.
bana en çok uyan daha öncede 82 kilodan 60 a düşüren klasik diyet. ha geri aldım mı kiloyu kısmen. zira evlendim doğum yaptım ve 5 yıl geçti ama en fazla 75 oldum. o yüzden az ve sık besleniyorum. örnek menüm şöyle.
sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
5 zeytin
ara
3 tane form bisküvi
1 kupa yeşilçay
öğlen
3 kaşık kıymalı taze fasulye
1 kepçe yoğurt
ara
yarım nescafe ikisi birarada
ara
2 tane form bisküvi
1 kupa tarçın çayı
akşam
1 kase karnabahar yemeği
1 bardak ayran
ara öğünler bana çok iyi geliyor. açlığım gidiyor. gözüm dönmüyor. diyete bağlılığım devam ediyor
böyle sürdürebilirsin çok haklısın..benim sıkıntım duygusal açlık.terapiye gidiyorum..3 aydır biraz olumsuzluklar yasadım ve kendimi yemek yemeye verdim..98 den 70 e inmiştim spor ve diyetle.şimdi ise çok berbat durumdayım 78 kg yum..ama 7/24 yemek düşünüyorum..napsam bilmiyorum..yarın baslıcam
merabalar ben de burayı günlük gibi kullanayım bari
geçen cuma hatırlamıyorum ama bu cuma 72.
başlangıç: 75.4
iyi bence
süpersin canım ben halen başlayamadım.yarın yine terapim var
bir haftada çok güzel vermişsin.ben aylardır 4 günün üstüne çıkamadım diyete uyduğum günler.uyduğumda süper kilo veriyorum bu arada.
teşekkür ederim çok saol. hadi gel birlikte devam edelim. yaklaşık 11 günün sonucu bu. evet zorlanıyorum hem de çok. ama yapacak bir şey yok. kilo vermek ciddi bir efor istiyor. inana herkeste aynı durum. gel bi ucundan başlayalım. eğer başlamasaydım belki de 100 lere kadar giderdim diye kendimi motive ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?