70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım..hiç kaçamak yaptın mı peki _?bir de kaç gün saf protein yaptın atak?
6 gün atak yaptım canım bu sürede 3 kiloya yakın verdim. Seyirde ise birkaç kez sarma ve çiğköfte ile kaçamak yaptım. Fakat bunların miktarı bir yada iki tanedir. Başka kaçacağım olmadı çok şükür. Bu yüzden duraklama yaşamadım.

meraba hanımlar. ben de kendime uygun diyet arkadaşları ararken bir topiğe girdim. inş motive olacağım. ama buraya da yazmak isterim. gelelim kilo geçmişime.
ünlülerin aşk hayatı gibi kilo iniş çıkışlarım var

2012 de eşimle nikah yaptık. tabi sevinçle fotoğraflar falan çektik. sonra o fotolar bakarken yuh dedim kendime. eşimin yanında kocaman duruyorum. tartıldım ve 82 kiloyum!
sonra diyete başladım hemen 59 kiloya kadar düştüm. o kilolarda gelinliğimi giydim. nikahta şişkoydum ama düğünde gayet iyiydim. boyumda 168 cm.
tabi evlendik 64 kilo falanken hamile kaldım. 74 le doğuma gittim. doğumdan sonra 67de kaldım. emzirdiğim için kilo almıyordum ama vermiyordum da. çünkü bünyem rejim yapmadan hem de sıkı olarak vermiyor vermiyor.
67 deyken de hep dikkat ederek sabit kaldım. artık bi ara ipin ucunu bıraktım.bırakış o bırakış.
Allah bilir ne oldum tartılmaya çok korkuyorum. yıllardır yani 5 yıldır iyiydim tutarak ama bıraktıktan sonra tekrar o rakamları görmeye korkuyorum.
dün öğle arası gidip alışveriş yaptım. kepek ekmek, sebze, et, tavuk aldım. bugün başladım. biraz diyet yapayım da tartılayım diyordum, depresyona girerim diye tartıya çıkamıyordum ama sabah dedim ki yüzleş kızım yapacak birşey yok, yüzleştim. 75.4 geldim. ve bugün başladım tabi bir de seneye Rabbim nasip ederse oğluma kardeş istiyorum. o yüzden yılmadan kurtulmak istiyorum kilolardan. tam hedefim 64 ama ilk hedef 69.
beni de aranıza alır mısınız??

Hep birlikte 6lı rakamları görelim inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben daha bugün diyete başladım chia tohumu yardımı ile zayıflamaya karar verdim.Her hafta buradan verdiğim kilomu yazicam.Eger etkili sonuç elde edersem sizlere uygulamalarimi aktarırım.

kızlar selam burası bayağı boş kalmış nerelerdeyiz ? hep birlikte motive olup kilo verelim sanırım 78 küsür kilolardayım yarın tartılıcam tatildeydim.

hadi kızlar şu grubu canlandıralım. hep birlikte verelim kiloları inş.

evetttt tek istediğimmmmmmmmmmm....nasıl bir diyet uyguluyorsun canım

ben her türlü diyeti denedim. mesela karatay. evet kilo veriyorum ama ömür boyu onu uygulayamam . ya d açalışıyorum olmuyor. sabah 6.30 da başlıyorum güne. 2 öğün tutmuyor beni. kaldı ki ağza bir lokma bile almayacaksın diyor. ee işte arkadaşlar ikram ediyor, misafirliğe gidiyorum. kaldı ki ürünler ciddi anlamda pahalı.
sonra dukan. ya hu o yulaf kepeğini hergün yemem mümkünn değil ki. kaldı ki mis gibi yoğurdum var evde neden light tüketeyim. köyden gelen yağım var ama yağ yasak. herşey paketli o da uymadı bana.
şok diyetleri en fazla 3 gün onda da bitik bir şekilde dolanıp sonunda yemeklere saldırma var. ha evet hepsinde kilo veriyorum. ama yemeği çok seven biri olarak sonra bozup saldırıyordum.

bana en çok uyan daha öncede 82 kilodan 60 a düşüren klasik diyet. ha geri aldım mı kiloyu kısmen. zira evlendim doğum yaptım ve 5 yıl geçti ama en fazla 75 oldum. o yüzden az ve sık besleniyorum. örnek menüm şöyle.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
5 zeytin

ara
3 tane form bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
3 kaşık kıymalı taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım nescafe ikisi birarada

ara
2 tane form bisküvi
1 kupa tarçın çayı

akşam
1 kase karnabahar yemeği
1 bardak ayran

ara öğünler bana çok iyi geliyor. açlığım gidiyor. gözüm dönmüyor. diyete bağlılığım devam ediyor

böyle sürdürebilirsin çok haklısın..benim sıkıntım duygusal açlık.terapiye gidiyorum..3 aydır biraz olumsuzluklar yasadım ve kendimi yemek yemeye verdim..98 den 70 e inmiştim spor ve diyetle.şimdi ise çok berbat durumdayım 78 kg yum..ama 7/24 yemek düşünüyorum..napsam bilmiyorum..yarın baslıcam

inan ben de öyleyim. aslında tüm şişmanların ortak paydası bu. gerçi benim çevremde gördüğüm zayıflarda öyle. mesela kadın zayıf ama insülin direnci çıkmış diyet vermiş dr. ee ben ne yiyeceğim, yemeyeceksem nedne çalışıyorum ki, dünya yemek üzerine kurulu gibi cümleler sarfetti. gelgelelim bir hafta falan diyet yaptı en bozdu. ee nereye kadar dedi.
ama bizde kilo olarak kendini gösterdiği için daha fazla bu durumla yüzleşiyoruz. yani terapistlik değil durumun.
tek yapman gereken kendine engel olmak. en zoru ama mecburuz. hedefin nedir bilemem ama kilo almamamız bile ciddi önemli. yani ben öyle düşünüyorum.

son olarak berbat durumda falan değilsin. bizler yemek yemeyi seven ve hızla kilo alan insanlar olarak verdiğimizin hepsini almadıysak gayet iyiyiz. düşünsene -20 kilodasın. nerdeyse 6 yaşında bir çocuk atmışsın vücudundan. maşallah.

merabalar ben de burayı günlük gibi kullanayım bari
geçen cuma hatırlamıyorum ama bu cuma 72.
başlangıç: 75.4
iyi bence

süpersin canım ben halen başlayamadım.yarın yine terapim var
bir haftada çok güzel vermişsin.ben aylardır 4 günün üstüne çıkamadım diyete uyduğum günler.uyduğumda süper kilo veriyorum bu arada.

teşekkür ederim çok saol. hadi gel birlikte devam edelim. yaklaşık 11 günün sonucu bu. evet zorlanıyorum hem de çok. ama yapacak bir şey yok. kilo vermek ciddi bir efor istiyor. inana herkeste aynı durum. gel bi ucundan başlayalım. eğer başlamasaydım belki de 100 lere kadar giderdim diye kendimi motive ediyorum.

ben pazar başlayabilirim en erken yarın kahvaltıya davetliyim bir de terapim var.şu ruhsal durumu atlatabilir miyim bilemiyorum moralim inanılmaz bozuluyor..burası da çok boş..bana uyar eğer sen de istersen birlikte devam edelim canım..çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…