70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin şimdiden..:)
Nacizane fikrimle şunu söyleyebilirim; Zor zayıflayan bölgelerini çalıştıracak spor yapman gerekiyor senin.. Bacak ve kalça hareketleri yapmalısın..Yürüyüşle başlamalısın bence...Şahsen ben öyle yapıyorum..

Yuruyusun faydasini daha onceden gormustum gercekten etkli dedigin gibi baslayayim bugun bakalim

Selam kizlar. Kış boyu 8 kilo aldım baskulum yok bugün alicam tahminen 77 filanim yazdıklarımın içine girmek için 68 olmam lazım yardım istiyorum. Daha önce 3. Grupta 20 kilo kadar verdim yine yapabilirim ama zor zamanlardan geciyorum stresten gece yemelerim başladı ve kendime hakim olamiyorum uyur yer gibi biseyim gece yarısı uykudan kalkıp normalde yiyemeyecegim kadar çok yiyorum sabah baş ve karın ağrısıyla uyaniyorum asıl bu konuda desteğe ihtiyacım var. Çalışıyorum iki küçük çocuğum var spor yapmıyorum ama masa başı çalışmak dışında bir saniye oturacak vaktim olmuyor. Vakit buldukça burada olacagim. Desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Gorusmek uzere

Allah yardımcın olsun canım.. bende senden çok farklı değilim maalesef... kışım aldığım kilolarla başım dertte... çok uğraştırıyorlar beni çookkkk

Ben 77 yle basladim suan 68.9 falanim. Bugun limonlu pul biberli yogurt kurune basladim 1 ay devm edicem gobek yaglarim icin. Benimd ekalcam yok gobegm var 60 olmak istiyorum bakalim.

Valla yemek yemeyi seven kisiler icin az yemek dikkat etmek cok zor. Bende gece yemeyi cok severim. Ama guzel gorunmek icin malesef biraz sikintilar yasiycaz. Yani kilo aldigimizi fark etttigimiz zaman. Yani 2-3 kilo aldigimizi fark ettigmiz zaman hemn onlemini almaliyiz. Bir gun yediysek ertesi gun dikkat etmeliyiz. 10 kiloyu biriktirip 2-3 uc ay ac kalmamaliyiz. En buyuk hatamiz bu. Ben hic kilo alip vermedim zaten hep iri yapiliydim ve 73 flndim hep boyumda 171. Dogumda 85 oldun sonra 77 e dustm diyetsiz fln. İlk defa diyet yapiyorum diyebilirim 60 olucak insallah. Suan 68 im ve insallahhhh verdkten sonra homini girtlak yemicem ve kilo aldigimi farkettigm an dikkat edicem. Uzun ure diyet yapmaktan daha iyi ve daha saglikli en azindan

Ben 77 yle basladim suan 68.9 falanim. Bugun limonlu pul biberli yogurt kurune basladim 1 ay devm edicem gobek yaglarim icin. Benimd ekalcam yok gobegm var 60 olmak istiyorum bakalim.
Benim de tam tersi kalçam var göbeğim yok kilo vermek zor ya kilo verirken sıkılaşmak hele daha zor spor filan yapıyor musun ya da üretmek çok kolay çünkü yani bacaktan daha kolay

Merhaba bende 78 kilo ile aranıza giriş yapıyorum.
Şuan kitap okuyorum ve o kitaptaki şeyleri yapmam için biraz bütçe ayırmam gerek. Ama bu bana biraz saçma geliyor. Zaten yiyerek para harcayarak kilo aldım neden verirkende para harcamam gerek??
Neyse konuma döneyim.
14 aylık bebeğim var. Ve hiç içimden diyet yapmak gelmiyor. Keşke bir sihirli değnek olsada 55 kg inebilsem. Fakat bu şekilde de kendime hiç güvenim yok çünkü kendimi güzel hissetmiyorum. Giydiklerim yakışmadığı için üstüme başıma bişeyler alasım gelmiyor. Hep 10 tllik evde giyilcek tişört vs alıyorum sanki insan içine hiç çıkmıycak gibi.
Tabi bu durum eşimle ilişkimide etkiliyor adamın beni beğenmediğini düşündüğüm için uzak duruyorum.
Ben kendimi beğenmiyorumki herif nasıl beğensin?? Her kadın güzeldir tamamda şişman kadın azmı güzel yani? Bu kafadan ve bu kilolardan kurtulmam gerek kısacası.
Varmı elinde sihirli değnek misali dostlukla ''kilo verirsin kızım sen ben varım destek için hazırım'' diyen cengaver bacılarım???

kiloverirsin kızım sen ben varım destek için hazırım Burdayımmmm

Merhaba, hanımlar benim bu kilolarla başım dertte ne olacak böyle bilmiyorum. 20 aylık bir oğlum var. Evlenmeden önce kilo sorunum yoktu. 54 kiloyla evlendim.71 kiloyla doğum yaptım.Daha 40'ım çıkmadan 63'e indim hemen.Buraya kadar güzel.Bu aşamadan sonra çevremden ye sütün olsun baskıları aldım.Yedim, yedim yedikçe daha çok daha çok... Oğlum 10-11 aylıkken canıma tak etti bir hırs başladım diyete 4-5 ayda 8,5 kilo verdim.70,5tan 61,5'a indim.Derken araya ramazan girdi ve kilo almaya başladım.Her ramazan olduğu gibi. Sonuçta şuanda 74,5 oldum.Kilo vermek istiyorum.Kilo aldıkça hastalıklarda baş göstermeye başladı.Çocuk varken doktora gitmekle uğraşamıyorum çocuğu bırakacak kimsem yok. Desteklerinizi bekliyorum.

ben de aranızdayım kızlar 77 kg ile..hatta 78 olmusumdur diyetisyene gittikten sonra homini homini yediğim için :)
terapiye de gidiyorum durmadan yemek yemek istiyorum yeme bozukluğu var maalesef..98 den 70 e kadar inip sonra 78 olunca insan kendine çok kızıyor..7 li rakamlardan birlikte kurtulalım hep birlikte motivasyonla ?

birlikte başarabiliriz bence..ilk buralara geldiğimde 90 kg lar birlikte zayıflıyor grubuyla kilo verdim..şimdi burdayım..neden 2 ay sonra 60 lara geçmeyelim ki_?

birlikte başarabiliriz bence..ilk buralara geldiğimde 90 kg lar birlikte zayıflıyor grubuyla kilo verdim..şimdi burdayım..neden 2 ay sonra 60 lara geçmeyelim ki_?
Canım 3. Günüm diyetteki aslında pek bişey yapmıyprum ekmeği kestim ve dikkat ediyorum yerken bişeyleri olabildiğincede tatlı çikolata yemiyorum birazda egzersiz evde yapabileceğim ve çocugumla ilgilenebileceğim kadar işte.
Sen neler yapıyosun

Nasıl 70e inmiştin canım neler yaptın

Nasıl 70e inmiştin canım neler yaptın

haftaiçi ekmek,pilav,makarna asla yemedim..
kahvaltıda doyana kadar peynir,1 ya da 2 yumurta,yeşillik

öğlen et ya da salata doyana kadar ya da sebze-yoğurt salata

akşam da salata ve et genelde bazen sebze yine hiç ekmek yok bu şekilde en az 1 kg verdim haftada canım..
haftasonları ekmek yedim kahvaltımda 2 dilim öğleden sonra da dısarda olduğum için tatlı bazen alkol çok kaçamak yaptım.ama dediğim gibi haftaiçi full uydum o yüzden hep kilo verdim.
spoı 4 gün yaptım en az 3..

şimdi bu uyumu tutturabilsem süper olcakta yapamıyorum..duygusal açlık yaşıyorum.terapiye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…