70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur olur ben diyetteyim zaten. yol arkadaşından güzeli mi var. umarım bugün başlamışsındır

Merhaba arkadaşlar bende bugün tam olarak başladım 75.8 ile iki hafta boyunca diyet + leslie + detoks suyu ile bakalım kaç kilo vereceğim..

08.05.2017 -----> 75,8

hoş geldin aramıza. ramazana kadar eksilmek çok iyi olur. ben de 2 hafta önce salı günü başladım. 75.4 ile. bugün 71.4 gösteriyordu tartı.

hoş geldin aramıza. ramazana kadar eksilmek çok iyi olur. ben de 2 hafta önce salı günü başladım. 75.4 ile. bugün 71.4 gösteriyordu tartı.

ben maalesef dün tartıldığımda 78,80 i gördüm..sen çok sıkmıyordun sanırım kendini değil mi canım?süper gitmiş maşallah.

ben maalesef dün tartıldığımda 78,80 i gördüm..sen çok sıkmıyordun sanırım kendini değil mi canım?süper gitmiş maşallah.

selam canım.diyetinden bahseder misin az çok neler yiyorsun?

meraba.. olsun çok şükür ki 80 leri görmedin. evet ben herhangi bir diyete bağlı kalmıyorum. 3 ana 3 bazen 4 ara öğün besleniyorum. kahvaltı klasik diyet kahvaltısı. en çok kaloriyi burda alıyorum. öğlen ve akşam ne yemek varsa küçük bir kase yoğurt ya da ayranla yiyorum. benim evde koca ve çocuk olduğundan ayrı ayrı yemek yapamıyorum. aralarda yarım paket nescafe ikisi birarada, yeşilçayla 3 tane eti form bisküvi, elma falan gibi şeyler yiyorum. ama hesap yaptığımda günde 1000 kaloriyi geçmiyor. miktarları az tutuyorum çünkü. genle olarak da günde 200 gr gidiyor.

ben de katılmak istiyorum

hoş geldin tabi ki katılabilirsin. yol arkadaşı her zaman iyidir ve motive edicidir.

Sabah bir yumurta domates salatalık az peynir iki üç zeytin ve yeşillik yiyorum. 10 30 da bir meyve ya da 1 2 ceviz ya da 2 3 hurma ya da kayısı, öğle; çorba salata yoğurt ikindi arasında yine meyve ceviz ya da hurma ya da kayısı, akşam salata yoğurt ve yemek ama 6 dan sonra birşey yemiyorum sadece içim ezilirse bir meyve ya da bir bardak ayran ya da bir kase yoğurt . ekmek hiç tüketmiyorum ( tüketmemek için değil de canım istemiyor zaten ekmeksiz yiyorum herşeyi) bu öğünlerin hepsinden öncede detoks suyu içiyorum ( 2lt su , 1 limon , 1 elma , 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil 3 dk kaynatıyosun) .

08.05.2017--->75,8
09.05.2017--->74,9
10.05.2017--->74,4

süpersin canım maşallah..önemli olan istemek ya.ben uzun zamandır diyette olduğum için istek bile kalmadı.ama iki gün dikkat ettim sadece ve dün akşam spor yaptım.şu an 76,90 ım..78,80 dim hafta sonu..aslında dikkat etsem veriyorum yani.son 2 yıldır 7 lerdeyim.6 ları bir görebilsem.

teşekkür ederim çok saol. sen de süpersin valla. baksana 2 gün dikkat etmeyle kırdın 78 i maşallah.
hadi gel birlikte 6 ları görelim

teşekkür ederim çok saol. sen de süpersin valla. baksana 2 gün dikkat etmeyle kırdın 78 i maşallah.
hadi gel birlikte 6 ları görelim

çok istiyorum canım inş..sen çok yakında görceksin zaten 6 lu gruplara gidersin artık.darısı başıma inşallah çok amin :)

selam hanımlar ben de aranıza katılsam nasıl olur... yaklaşık 2 aydır diyet yamaya çalışıyorum yatılı gelen misafirler al verlerle 81den 76ya düştüm çok şükür ama bundan sonra daha sıkı devam etmek istiyorum çünkü ikinci bebek düşünüyorum artik hamile kalmadan bu kiloları vermeliyim

Ben de aranıza katılmak istiyorum.Bu sabah 72.200 kiloydum.57 lerden çıktım bu kiloya. En kısa zamanda 59-60 görmem lazım. Ama bu aralar hep açım.Boyum 1,68. Şimdilik ufak hedefler koyuyorum.
1. Hedef: 70
2.Hedef:67
3.Hedef:65
4.Hedef:63
5:Hedef:60
6.Hedef:59 ve belki altı

19 yada 20 mayısa kadar kaçamaksız bir diyet planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldiniz kızlar. hep birlikte bitireceğiz inş bu kilo işini. ben genelde kendim çalıp kendim oynuyorum sayfada. ama toplanırsak. günlük yediklerimizi yazarız. haftalık kilo bildirimi yaparız. spor bildirimi yaparız liste yaparız. eminim daha motive edici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…