• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar....Ben bu sabah iki dilim tahıllı ekmek, 3 zeytin, 50 gr süzme peynir, Salatalık, domates ve kuru Kayısı yedim.
Öğlen zeytinyağlı fasulyeden çeyrek porsiyon, ve kızıma özenle yaptığım ama yemeyi reddettiği balık köftesinden yarım adet yedim.
Bir de orta şekerli yorgunluk kahvesi içtim....
Akşama zeytinyağlı Pırasalı ve kuzu kulağı Çorbası var... Umarım başka birşey eklemem bu menüye....
Yarın sabah 76dan aşağıları görmek istiyorum artık....

kızlar bende aranıza katılabilir miyim? kilolarım hamilelikten hediye (hamilelik sonu 27 kilo) . doğumdan sonra 6 ay içinde verilir yalanına inandım :) doğum zamanı 10 kilo bebişti ödemdi gitti gerisi hediye kaldı :( . tek başına motivasyon olmuyor, sizlerin motivasyonuyla sıkı bir diyet uygulamadan sadece yediklerime dikkat ederek vermeyi planlıyorum.
Kilom:73.800
Boyum: 159
hedefim: 55

kızlaaar merhaba 75.5 kg ile aranıza geldim :)
2015 ocak 1 itibariyle başlayarak 82 den 72 kg düşmüştüm spor yapmamıştım sadce yememe dikkat etmiştim ama inanılmaz azimliydim artık yeter diyerek tak etmişti :D sonra 72 gördüğüm zaman bi ameliyat geçirmek durumunda kaldım 1.5 ay kalkmadan sadece yattım bu yüzden 3 kg geri aldım 1 senedirde halaaa bu kg dayım. ama artık diyorum ki bu grupla sizlerle tekrar başlamak istiyorum.

2 3 aydırda sürekli uğraşıyorum vereyim diye ama bir şekilde sürekli olmuyor 10 verdiğim zaman yine bu topikten faydalanmıştım. o zaman gerçekten her cuma tartılma günü günlük yediklerimi paylaşarak aşırıya kaçtığımız zaman görebiliyordum. Katılayım ben de sizlere tekrar yakalım zafer meşalesini :KK50::KK52:
172 cm boy 75 kiloyum benim 8-10 kg vermem lazım haydi hep beraber kilolardan kurtulalım :KK68::KK68::KK68:

Back