Hoşgeldin:)Merhaba ben 76 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. Beni de gruba alır mısınız? KK'da yeniyim de
Hoşbuldum :)Hoşgeldin:)
bekar mısın ? yaşın kaç ? çalışıyormusun ? :) ben de bu konuda yeniyim :)
yurtta mı kalıyorsun ?Hoşbuldum :)
Evet bekarım aynı zamanda öğrenciyim :) 20 yaşındayım buarada :)
Yok ailemle kalıyorum ben ama bahaneler bitmiyo ki. Boş günüm yok ve haftanın 4 günü sabah erken gidip akşam geç dönüyorum düzenli beslenemem diye başlamadım hiç. Ama en son tartıya çıkıp 76'yı görünce karar verdim artık kilo vermeliyim.yurtta mı kalıyorsun ?
bende ogrencıyken yurtta dıyet yapılmaz mutfak yok yemkler patates makarna agırlıklı derdım meger en ıyı yurtta yapılırmış :) artık oğretmenim. :) hıc yemk duzenım olmuyor. yemek yapmadıgım oluyor gecıstırdıgım hatta yataktam cıkmayı bıle ıstemedıgım zamanlar :).. nasıl vverıcem bılmıyorum o 8 kılo nasıl verdım bılmıyorum hayatımda bır ılk oldu aralık ocak ayında 8 kılo bı gıttı orda kaldım..
Bu konulara çok hakim değilim ama nacizane fikrim yaptıklarına biraz egzersiz eklemek olabilir günlük 1saat yürüyorsan mesela onun üzerine 15dk cardio hareketleri ekleyebilirsin. Ben zamanında yapmıştım gerçekten etkilibaslarken 5 kılo bıle versem ne guzel olur dıyordum sımdı 8 gıttı bana pek bısı degısmıs gıbı gelmıyor.. :/
bi 8 daha gıtse belkı bellı olur :)))
çk bi gayret etmeden kaçamaklarla verdım 8 i hala aynı duzende gıbıyım ama nedense artık öyle bı etkısı yok..
umarım 60-69 topiğine geçebilirizzmrb kızlar bende doğumdan sonra 79 dan aşagı indiysem bile yine bu kiloya çıktim ve malesef bu yıl hiç kilo veremedim nasıl becerecez bu işi bilmiyorum benim gobek çevrem çok fazla onu eritmem lazim
hoşgeldin bende bır kac sene 80 den düşememiştim 6 aydır fln 78 cevresınde tur atıyorum ama dıyet ya da spor olmadan yasıyorum.. nasıl gıttı ben de ınanamadım ama gıttıMerhabalar...
90'lardan 82'lere kadar inen ben bir türlü 80 ve altını görememiştim bu sefer çok şükür oldu...
Bugün 79.7 gelerek 8'li rakamlara 5-6 seneden sonra veda ettim...Rabbim bir daha 8'li rakamları göstermesin inşallah..
Durmakkk yola devam ^_^
Merhabalar...
90'lardan 82'lere kadar inen ben bir türlü 80 ve altını görememiştim bu sefer çok şükür oldu...
Bugün 79.7 gelerek 8'li rakamlara 5-6 seneden sonra veda ettim...Rabbim bir daha 8'li rakamları göstermesin inşallah..
Durmakkk yola devam ^_^
Hoşbuldukhoşgeldin bende bır kac sene 80 den düşememiştim 6 aydır fln 78 cevresınde tur atıyorum ama dıyet ya da spor olmadan yasıyorum.. nasıl gıttı ben de ınanamadım ama gıttı
Aaaa ne tesadüf...Ben de 6 yıl dan sonra bu cuma 79.6byi gördüm tam gaz devam ediyorum.
kesinlikle takmadan devam ettıgımden oldu ve sebebını bılmeeden vazgecemem dedıgım ekmekten sogudum onun da etkısı..Hoşbulduk
Hahaha iyimiş...Belki kafaya takmadan düşünmeden hayata devam ettiyseniz onun rahatlığıyla da kilo vermiş olabilirsiniz.
Aaaa ne tesadüf...
Bende şuan 78 kiloyum :)
Aynen tam gaz devam....
Aynen... :) Kafa rahat olunca bedenimizde rahat oluyor ^_^kesinlikle takmadan devam ettıgımden oldu ve sebebını bılmeeden vazgecemem dedıgım ekmekten sogudum onun da etkısı..
hoşgeldiniz... kendinizden bahsederek baslayabılırsınız mesela :)) bır dıyet uygulayamıyoruz sanırım suan en azından ben oyleyım ramazanı bır atlatalım paylasımlar artar ınslallah :)merabalar katılmam mümkün mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?