• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pişmanım ya bi simit yedim sabah sabah sıcaktı geç kaldım :KK43:

Canim gun icinde yediklerine dikkat edersin ozellikle aksam yemegini hafif yersin telafi edersin canim :KK66: moral bozmak yok ama dikkatli olmalıyız yapışıp kalmasın kilolar :KK24:
ben sirkeli sarimsakli bi tursu kullaniyorum ogunlerden yarim saat once hem yag yakimini hizlsndiriyor hem tatli ihtiyaci cok hissetmiyorsunuz

iste bende artık buraya terfı ettım 80- 89 topıgındeydım önceden :)
dıyet yapmıyorum ama dıkkat ederek 2 öğün yiyerek kılo vrmeye basladım hayatımda İLK KEZ..
daim olurda 70.0 ı görebilirim insallah :)
Canimmm hosgeldin hadi bakalim kurtulucaz bu kilolardan :) herkesin bunyesi farkli bende 2 ogun yiyerek kilo veremeyenlerdenim benim ogunum gunde 6 kez. 1 haftada 1 kilo 400 gr verdim haftada 3 gun spor destekli. Umarim boyle devam eder. Haydi hanimlar bu kilolar gidecek :KK49:

tarif alalım :)

Tursu susatmiyormu.Yani susatmasiiyi su icmek icin ama, hani odem yapmasi vs.doktorlarca pek tavsiye edilmiyor ya...Faydasini gordunmu?

Camim odem yapar su tutar bence
kizlar smdi bu tursuyu ben bi blog da buldum hamile kalmadan once yapiyordum ve 5 kilo verdim sayesinde fakat sonra hamilelik do gum derken kullanamadim ama simdi yine basladim ve ben cok faydasini gordum size de tavsiye ederim blogun linkini paylasabiliyor muyuz 3 ayda 24 kilo vermis blogun sahibi tamamen dogal

maşallah nasıl verdiniz
hafta içi kahvaltı için; pazar gününden bir karışım hazırlayıp 2 dilim wasa arasına sürüp yiyiorum sabahları (peynir,maydonoz, nane,domates, ceviz rondodan çekiyorum)
öğlen sebze/et yemekhanede ne varsa yiyiorum(ekmek,tatlı ve pilav hariç)
akşamları yine ekmek pilav tatlı hariç evde pişen yemeklerden yiyorum ama, haftanın 3 günü akşam yemeği yemeyip onun yerine şöyle bişey yiyorum: 1 elma 1 ayva 2 kuru incir doğrayıp tarçın serpiyorum, tencerede 5 dak kadar ağzı kapalı yumuşatıyorum. soğuyunca yoğurtla karıştırıp yiyiorum.
en az 2 lt su ve 1 kupa yeşil çay içiyorum.
Böyle verdim

hafta içi kahvaltı için; pazar gününden bir karışım hazırlayıp 2 dilim wasa arasına sürüp yiyiorum sabahları (peynir,maydonoz, nane,domates, ceviz rondodan çekiyorum)
öğlen sebze/et yemekhanede ne varsa yiyiorum(ekmek,tatlı ve pilav hariç)
akşamları yine ekmek pilav tatlı hariç evde pişen yemeklerden yiyorum ama, haftanın 3 günü akşam yemeği yemeyip onun yerine şöyle bişey yiyorum: 1 elma 1 ayva 2 kuru incir doğrayıp tarçın serpiyorum, tencerede 5 dak kadar ağzı kapalı yumuşatıyorum. soğuyunca yoğurtla karıştırıp yiyiorum.
en az 2 lt su ve 1 kupa yeşil çay içiyorum.
Böyle verdim
Bayagi ac kalmışsın canım :) eee ac kalmassan olmuyor digilmi ama :KK23:

hiç aç kalmadım aslında, aralarda acıkırsam, kuru kayısı, ceviz çiğ badem çiğ fındık yedim, ama bunlar günde 1 avucu geçmedi.
ilk defa zorlanmadan kilo veriyorum :KK70:
Ay ne guzel canım maasallah. Umarim hedefine ulaşırsın canım. Insulin direncim yüksekmiş meğer yıllardır kilo vermekte zorlanıyordum. 5 gündür bunun icin ilac kullanıyorum. Umarım ulasırım hedefime uzak gibi gorunsede :) 76 kilo nerdeee 50 kilo nerde :KK35: ama olacak cok fazla hırslandım bu sefer

bir de, içeceğim suyun içine 1 kabuk tarçın atıyorum 1 gün önce. yani içinde tarçını 1 gün beklettiğim su içiyorum sürekli. atıştırma ve tatlı krizine girmiyorum. insülin dengeleyen bir şeymiş tarçın

Bende denicem :-) tebrik ediyorum.

Her hafta kilo yazmaya katiliyorum.

Back