70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba herkeseee geçen hafta diyetisyen ile görüştüm. Liste verdi uyguluyorum harfiyyen. Kan sonucumda da insülin direncim yüksek cıktı, hiç bilmiyordum yıllardır kilo veremiyorum sebep buymus meğer ilaca başladım yarım yarım artırcaz, biraz bağırsakları bozdu ama geçiciymisumarım duzelir. Haftada 3 kez de spor yapiyorum ve 1 kilom gitti sanki yarin 1 hafta oluyor sabahtan yazarim size kilomu. Umarim boyle gider. Boyum 1.54 imis 1.57 saniyordum baslangic kilom da 77.5 Spora 3 ay gidecegim, bakalim neler olacak? onceden de basladim diyete birkac kez pes ettim her seferinde, cok hırslıyım bu kez olacak insAllah kurtulucam inatci kilolarimdan

Merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız ? Diyet diye başladığımda 2 hafta sürüyor. Diyetisyene de gitsem fark etmiyor ve bebek istediğimiz için tedaviye başladık. İlaç kullanıyorum hormon ilacı olduğu için de kilo aldım

Canim hosgeldin bende yeni katildim :) ben de bebek icin kilo vermek istiyorum. Kac yasindasin canım? Boyun kilon nasil? Surat asmak yok birlikte ustesinden gelicez insAllah bu inatcı kilolarin. Biz kadınız güclüyüz başarırız evelAllah

26 yaşındayım ve sabah tartıda 77,7 gördüm şoklardayım ben bu kadar olamam diye 1,65 boyum
inşallah gelelim zaten pko var o da engel kilo vermeye oyy
sen kaç yaşındasın boyun kilon

26 yaşındayım ve sabah tartıda 77,7 gördüm şoklardayım ben bu kadar olamam diye 1,65 boyum
inşallah gelelim zaten pko var o da engel kilo vermeye oyy
sen kaç yaşındasın boyun kilon
Canim ben 37 yaşındayım :) boyum 1.54 minicik :) ama kilom fazla (evvel zaman icinde 49 kiloydum), 1 hafta once diyetisyene gittim 77.5 tu kilom. Diyetisyenin verdigi liste ve sporla sabah baskülde 76.1 i gördüm. Bu arada insülin direncim yüksek oldugu icin kilo veremiyormuşum. Dr. ilac basladı 4 gündür kullanıyorum. Hadi bakalım 1 ayın sonunda neler olacak heyecanla bekliyorum

inşallah ya hepimiz verelim fit olalım buradan teşvik edelim birbirimizi

Mrb bende gruba katilabilir miyim
Canim bir grup var mi grup sorumlusu var mi hic bilmiyorum :) ben de yeni yazdim, hosgeldin aramiza canim. Yas boy kilon nasil? InsAllah birbirimize destek olucaz zayiflama yolunda canım. Olmadi biz bir grup kurariz gunluk yediklerimizi aktivitelerimizi haftalik ve aylik kilo kayiplarimizi yazabiliriz aslinda ne dersiniz?

Ben 8 ay once 84 kg ile dogum yaptim.Normal surecte 4 ayda ancak 78 olabildim.Bir bir bucuk ay suresince aksam 6 dan sonra yemeyerek 4 kg daha verdim.Ama daha sonra tum didiplinim bozuldu.Simdi 75 kg im.1. asamada 5 kg dahs sonra 7 kg vermem gerekiyor.Hala emziriyorum ama emzirmenin bana hic faydasi olmadi.Bu yuzden diyet yapmakta zorlaniyorum.Gecen hafta yuruyuse basladim.Her gun 40 dk tempolu yuruyorum.Umsrim sizlerin de paylasimlarini okuyarak heefime ulssabilirm.

Canimmm hosgeldin. Allah anali babalı büyütsün melegini. Verirsin canım :) melegin ayaklanınca pesinden kosarken erirsin zaten. Birbirimize destek olup vericez kilolarimizi insAllah. Yaşin ve boyun nedir canım?

Aslinda yeni bi grup acip orda daha aktif olmak daha iyi olur sanki☺ ben 23 yasinda 77 kiloyum bir haftadir yuruyus ve diyete basladim aksam sekizden sonra bisey yememeye calisiyorum. Yuruyus cok duzenli yapamasam da haftada 3 gun yapmaya calisiyorum

gruba beni de dahil edin kurduğunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…