- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Başlasınnnn tabi.valla ben 1 ileri 2 geri olduğum için bakarsın beni bile geçersin ama seninle rakip olmak iyi gelecektir bana hadi bakalım düello başlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlasınnnn tabi.valla ben 1 ileri 2 geri olduğum için bakarsın beni bile geçersin ama seninle rakip olmak iyi gelecektir bana hadi bakalım düello başlasın
GÜNAYDIN derin bende güncel kilomu bildireyimburalar çok sessiz. ben kilomu bildireyim yine de. bu sabah 72,6 oldum .
GÜNAYDIN derin bende güncel kilomu bildireyim
71
ocak sonunda 70 olmayı hedefliyorum 2 haftam var
bildir tabi biz burdayızburalar çok sessiz. ben kilomu bildireyim yine de. bu sabah 72,6 oldum .
günaydın sana da. ben de geçen hafta çok güzel verdim diye bu sabah kahvaltı olarak yarım porsiyon peynirli su böreği yedimgünaydın hanımlar
ben hafta sonu fazla kaçırdıklarımı telafi edebilmek adına kahvaltıda sadece yarım greyfurt yedim şimdi bi kahve aldım kendime, korkumdan tartılmadım bu sabah zira pazar akşamı bizde çiğ köfte partisi vardı söylemesi ayıp... hafta sonlarından korkar oldum güzel bi gün olsun inşallah... öğlen yemeğini de hafif yerim akşam da maydonoslu kür yaparım....
merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istyorum müsade varmı ?
ben pazartesi günü diyete başladım . Lahana diyeti yapıyorum . pazartesi 77,6 kg cuma sabah tartıldığımda 74,4 olmusum 3.2 kg 4 gün için çok iyi ama bundan sonrası önemli hedefim 55 olmak ...
sürekli lahana diyeti yapılmaz siz ne durumdasınız ...başarı hikayelerine ihtiyacım var
ne güzel maşallah afiyet olsun valla benim ödüllük yüzüm yok zira haftasonu ipin ucu baya kaçtıgünaydın sana da. ben de geçen hafta çok güzel verdim diye bu sabah kahvaltı olarak yarım porsiyon peynirli su böreği yedim
71
oh oh maşallah neler yapıyormuşsun öyle. ben spor yapmıyorum. yürüyüş yapıyorum sadece.bende ocak sonu 70 olmayı hedefliyorum 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum hatta genelde 1000-1100 oluyor. dün belimi ölçtüm baya incelmiş 1 haftada. tabi akşam mekikler & altkarın çalışmalarımın faydasını görüyorum. kaçamak yapmadım hafta sonu hiç misafir gelmedikten yada ben biyerlere gitmedikten sonra evde kaçamak olmuyor. yeşilçayımı da içiyorum 3 fincan suyu artıramıyorum soğuklardan malesef. 1500 cc anca içiyorum
2 haftada veririz kuzum ya yani inşallahhgünaydın herkese ben de 72.3 kiloyum ocak sonunda ben de 70 olmayı hedefliyorum LaMeKaN369
60 mı oda nesisen 60lara inersin fıstık ocak sonunda
suyunu arttır bence 2 lt olsun en azından.bende de misafir gelmedikten sonra sıkılmadıktan sonra kaçamak yapmıyorum akşamları eliptik yapıyorum haftanın 3 günü eliptik bisikletle spor yapıyorumbende ocak sonu 70 olmayı hedefliyorum 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum hatta genelde 1000-1100 oluyor. dün belimi ölçtüm baya incelmiş 1 haftada. tabi akşam mekikler & altkarın çalışmalarımın faydasını görüyorum. kaçamak yapmadım hafta sonu hiç misafir gelmedikten yada ben biyerlere gitmedikten sonra evde kaçamak olmuyor. yeşilçayımı da içiyorum 3 fincan suyu artıramıyorum soğuklardan malesef. 1500 cc anca içiyorum
oh oh maşallah neler yapıyormuşsun öyle. ben spor yapmıyorum. yürüyüş yapıyorum sadece.
2 haftada veririz kuzum ya yani inşallahh
60 mı oda nesi
suyunu arttır bence 2 lt olsun en azından.bende de misafir gelmedikten sonra sıkılmadıktan sonra kaçamak yapmıyorum akşamları eliptik yapıyorum haftanın 3 günü eliptik bisikletle spor yapıyorum
LaMeKaN369 60lara dedim fıstık 60a demedim. 68-69 olursun bence
ama 60ıda göreceğiz inşallah
merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istyorum müsade varmı ?
ben pazartesi günü diyete başladım . Lahana diyeti yapıyorum . pazartesi 77,6 kg cuma sabah tartıldığımda 74,4 olmusum 3.2 kg 4 gün için çok iyi ama bundan sonrası önemli hedefim 55 olmak ...
sürekli lahana diyeti yapılmaz siz ne durumdasınız ...başarı hikayelerine ihtiyacım var
sessiz evet cok sessz oldgu ıcın bnde pek iştirak etmiyorrum halbukı gün içersnde grme durumum varburalar çok sessiz. ben kilomu bildireyim yine de. bu sabah 72,6 oldum .
71
günaydın herkese ben de 72.3 kiloyum ocak sonunda ben de 70 olmayı hedefliyorum LaMeKaN369