Kilo verememek maalesef hepimizin sorunukızlar bana da yardım edin.ne yaparsam yapayım gitmiyor bu kilolar.sağlıklı besleniyorum.diyetisyene bile gidiyorum ama olmuyorçok çaresizim.nasıl vercem bu kiloları ben.29 yaşındayım ama metabolizma yaşım 44 çıktı nasıl hızlandırcam ben bunu.çok moralim bozuk.aklımı kilolarla bozdum.o kadar çok kafama takıyorum ki,belki de bu yüzden gitmiyor...
gerçekten çok zor çok.alması çok kolay ama vermesi çok zor.ben bebek istediğim için bir an önce vermek istiyorum.bu yüzden sabırsızım.yoksa uzun vadede yavaş yavaş vermek en iyisi tabi.Kilo verememek maalesef hepimizin sorunuve yaş ilerledikce daha da zor oluyor kilo vermek. Stres yapmamak lazim cunku hormonlari etkilediginden kilo vermek pek mumkun olmuyor . Hareketi arttirip aldigimiz kalorileri dusurerek yavas yavas da olsa verecegiz kilolarimizi. Benim yas 37 . 30 dan sonra gercekten zorlasiyor kilo vermek.
Allah gonlune gore versin. Umarim kisa zamanda verirsin kilolarinigerçekten çok zor çok.alması çok kolay ama vermesi çok zor.ben bebek istediğim için bir an önce vermek istiyorum.bu yüzden sabırsızım.yoksa uzun vadede yavaş yavaş vermek en iyisi tabi.
amin canım cümlemizin.inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız...Allah gonlune gore versin. Umarim kisa zamanda verirsin kilolarini
Tebrik ederim, kimse yok bu sayfada sende yazmasan ugrayan yok...Nigdelim onemli olan karar vermis olman. Inan isin en zor kismi burasi. Cuma gunu bildirimde bulunamadim. Ben de 2 kg daha vermisim. Suan ki kilom 73.2 .
Tesekkur ederim. Darisi senin basina. Kendini strese sokma. Inan ben 1.5 ayin sonunda vermeye basladim. Kahvaltiyi krallar gibi yap. Aksam yemegini gecistir. Inamiyorum ki sporla kisa surede vermeye baslarsinTebrik ederim, kimse yok bu sayfada sende yazmasan ugrayan yok...
Canim ikimizden baska kimse yok bu sayfada, en iyisi birbirimizi gaza getirelim, istersen once tanismayla baslayalim, benin adim nesli... gidebildin mi kardio ya...Tebrik ederim. Benim de aksam kardio var. 945 kalori yakacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?