70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bana da yardım edin.ne yaparsam yapayım gitmiyor bu kilolar.sağlıklı besleniyorum.diyetisyene bile gidiyorum ama olmuyor çok çaresizim.nasıl vercem bu kiloları ben.29 yaşındayım ama metabolizma yaşım 44 çıktı nasıl hızlandırcam ben bunu.çok moralim bozuk.aklımı kilolarla bozdum.o kadar çok kafama takıyorum ki,belki de bu yüzden gitmiyor...

Kilo verememek maalesef hepimizin sorunu ve yaş ilerledikce daha da zor oluyor kilo vermek. Stres yapmamak lazim cunku hormonlari etkilediginden kilo vermek pek mumkun olmuyor . Hareketi arttirip aldigimiz kalorileri dusurerek yavas yavas da olsa verecegiz kilolarimizi. Benim yas 37 . 30 dan sonra gercekten zorlasiyor kilo vermek.

gerçekten çok zor çok.alması çok kolay ama vermesi çok zor.ben bebek istediğim için bir an önce vermek istiyorum.bu yüzden sabırsızım.yoksa uzun vadede yavaş yavaş vermek en iyisi tabi.

Dun gece kendi kendime kesin karar aldim ve bu sefer kesin kararliyim verecegim nu kilolari, bogazimi tutup spor yapip gonderecegim uzerimdeki fazlaliklari, yeme, icme ve spor programi yaptim kendime bakalim insallah uygulayabilirim, hadin bakalim yarisalim kizlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…