70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne zaman başlayalım, ben yarın diyorum ve dukan diyorum
Dukan diyeti zor ama etkili bir diyet. Bir de disiplin istiyor. Menuleri duzenli olarak ben hazirlayamacagim icin isyerimde cikan yemeklere gore kendimi ayarlamaya calisiyorum ama sen eger ki Uygulayabileceksen tabi ki uygulayabilirsin. Menuleri paylasalim. Cuma gunleri de Kilo bildirimi yapalim.

Anlaştık tamamdır. Aslında ben de mi iş yerine göre ayarlasam, yemek taşımak zor geliyor

Bende 164 boy 78 kilo 34 yas, kalabalik bir ailem var, mecburen hergun bol bol yemek yapiliyor, cok faal birisiyim aslinda , evde hem ic isleri hem dis isleri bakaniyim desem yalan olmaz, sabah 7 de kaltigim gibi yatana kadar yeri gelir hic oturmaya vaktim olmaz, anca arabada oturabildigim kadariyla....

Allah kolaylik versin. Ben de oyleyim sabah 6 dan aksam 10 a kadar hareket halindeyim

Ben araniza yeni katıldım.dün yazdım ancak kimse cevap vermedi... .bugün sabah 1 yumurta. 2_dlm t.b.ekmeği .biraz peynir .maydonoz yedim .ancak öğlen çorba ve 1 lhmcn yedim. Çok ufak kurabiye.. Akşam biraz yoğurt ve ufak bir dolma... Şimdi yuruyuse gdyrm.. Biraz fazla kacirdim sanırım..nasıl 77 den 70 inecem

Hosgeldin inciserifecan. Bence o kadar cok kacirmamissin. Sonucta yiruyuyusunu de yapacakmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…