• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma -100 de neymiş :KK70: ya ben ideal kilomdayım bence sabah 69.2yi gördüm 4-5 kere tartıldım ama bu benim kilo değil olmaz dedim en son 70 olunca hah şimdi oldu dedim :KK70:
bende bi karar verdim. 6 lı kiloyu görmeden spora başlamıycam.şevkim yok spora.ama 0 rakamı görürsem gaza gelirim :KK70::p:pnasıl bi mantıksa artık :KK70::KK70:bi de tam perşembe akşamı bi iştah geliyo bana hey Allahım yaa. geçen hafta perşembe lahmacun yedim akşam.dün akşam da pilav yedim üstünde tavuk soteli

bende bi karar verdim. 6 lı kiloyu görmeden spora başlamıycam.şevkim yok spora.ama 0 rakamı görürsem gaza gelirim :KK70::p:pnasıl bi mantıksa artık :KK70::KK70:bi de tam perşembe akşamı bi iştah geliyo bana hey Allahım yaa. geçen hafta perşembe lahmacun yedim akşam.dün akşam da pilav yedim üstünde tavuk soteli

dün akşam bende lahmacun yedim 1 tane ama çorba salata falan da yedim yanına sonra iki tane çiğ köfte eksi çıkmam mucize bence :kk77:

Günaydın kızlar.Benim yazacak Yüzüm yok aslında.tatildeyim ve hiç dikkat edemiyorum.sannki irademi evde bıraktım.utanarak ,sıkılarak ceza niyetine bildirim yapıyorum
Başlangıç:79.6
Hedef :60
Geçen hafta:77.6
Güncel:78.3
Gelen/giden-700
Toplam :1300
Bu gidişle beni aranızdan çıkaracaksınız.hakettim galiba.
Ahh evet benim de öyle olmuştu.72.5 ile başlayıp 73.5 olmuştum:)))

ben bu hafta bildirim yapamıcammm bebeklerr iş seyahatindeyim kaç gündürde kk cezalıydım bugun daha yeni girdim hdp ile ilgili bi yorum yapmışlardı bende azıma ne geliyosa saydım
gördün canım yasağını. S SEVTAL87 de yasaklı olmuş.aramıza dönmene sevindim. tatildesin diye salma fazla :)

Back