sorma -100 de neymişsenle ben eski şişmanlar
100 er 100 er gidiyoruz
nasıl yer ettiyse kilolar
bende bi karar verdim. 6 lı kiloyu görmeden spora başlamıycam.şevkim yok spora.ama 0 rakamı görürsem gaza gelirimsorma -100 de neymişya ben ideal kilomdayım bence sabah 69.2yi gördüm 4-5 kere tartıldım ama bu benim kilo değil olmaz dedim en son 70 olunca hah şimdi oldu dedim
bende bi karar verdim. 6 lı kiloyu görmeden spora başlamıycam.şevkim yok spora.ama 0 rakamı görürsem gaza gelirimnasıl bi mantıksa artık bi de tam perşembe akşamı bi iştah geliyo bana hey Allahım yaa. geçen hafta perşembe lahmacun yedim akşam.dün akşam da pilav yedim üstünde tavuk soteli
bütün haftanın çabası perşembe günü boşa gidiyo.dün akşam bende lahmacun yedim 1 tane ama çorba salata falan da yedim yanına sonra iki tane çiğ köfte eksi çıkmam mucize bence
aynen canım katılıyorum sana. liste yapılıyor mu burda peki eskisi gibi?bütün haftanın çabası perşembe günü boşa gidiyo.
olabilirrr :)@Cicimuhasebeci cnm kimse gelmiyo artık.kaçan kaçana bi sen bi benmi kaldık.sohbette kalmadı. naapsak. face de grup mu açsak ya face de takip daha kolay oluyo herkesin face i var sonuçta.
bizdemi gelsek@Cicimuhasebeci
S svmkuru
biz öyle yaptık 15 kişiyiz şuan grupta ama hamişlerimiz çoğalınca 6-7 kişi anca bildirim yapan oluyor
gelinnn :)bizdemi gelsek
adı ne grubungelinnn :)
KK KIZLARI BİRLİKTE ZAYIFLIYOR! grubun adı ama gizli sanırım faceni verirsen eklerim seniadı ne grubun
Ahh evet benim de öyle olmuştu.72.5 ile başlayıp 73.5 olmuştum:)))Günaydın kızlar.Benim yazacak Yüzüm yok aslında.tatildeyim ve hiç dikkat edemiyorum.sannki irademi evde bıraktım.utanarak ,sıkılarak ceza niyetine bildirim yapıyorum
Başlangıç:79.6
Hedef :60
Geçen hafta:77.6
Güncel:78.3
Gelen/giden-700
Toplam :1300
Bu gidişle beni aranızdan çıkaracaksınız.hakettim galiba.
liste olayı bende :) excell de hazırlayıp fotoğrafını atıyorum. eskiden tablo burdan yapılıyodu.kaldırmışlar onu galiba.buton u bulamadık. :)aynen canım katılıyorum sana. liste yapılıyor mu burda peki eskisi gibi?
bulamadım ben face de grubu. özelden mesaj attım sana :)KK KIZLARI BİRLİKTE ZAYIFLIYOR! grubun adı ama gizli sanırım faceni verirsen eklerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?