regl in yaklaşmış olabilirmi kiYani aynen yazdığım gibi yapcam ozaman.peki bu kaçamak yapmadığım halde niye kilomfazla çıktı acaba
Masallh cnm çok güzel gitmişGünaydın herkese
Başlangıç 70
Hedef 60
Geçen hafta 68.5
Güncel 67.3
Sağol şaşırdım ben de halbuki bu hafta hiç spor yapamamıştım inş su kaybı değildirMasallh cnm çok güzel gitmiş
Yok cnm değildir :) Spor da yapsan daha fazla gidecek demekki ...diyet yapıyorsun degilmiSağol şaşırdım ben de halbuki bu hafta hiç spor yapamamıştım inş su kaybı değildir
Çok düzenli bir diyet listem yok ama dikkat ediyorum canımın çektiği her şeyden az az yiyorum bir süre sonra sıkılıp pes etmemek içinYok cnm değildir :) Spor da yapsan daha fazla gidecek demekki ...diyet yapıyorsun degilmi
Cok iyi canım devamıda gelir inşallah zamanla :)Çok düzenli bir diyet listem yok ama dikkat ediyorum canımın çektiği her şeyden az az yiyorum bir süre sonra sıkılıp pes etmemek için
Teşekkür ederim inşallah hep beraber :)Cok iyi canım devamıda gelir inşallah zamanla :)
benim geçen hafta 72,9 muş ya. tabloya bakınca gördüm şimdigünaydın kızlar haftanın son iş gününden
başlangıç : 75
hedef : 60
geçen hafta : 72.8
bu hafta : 72.8
gelen/giden:0
toplam giden: 2.200
bütün haftayı regl geçirdim 7 günün hepsi diyet hormonal dengemi bozdu galiba.hem geç oldu hem uzun..
olsun da 70 olsun canımTamam canım sağol.
Evet doğru artık ne giderse.70 olsam yine razıyım.
güzel gitmiş cnm.tebriklerGünaydın kızlar
Hedef 60
Gecen hafta 76.0
Bu hafta 75.3
Giden 700 gr
800 gr. iyi benceGünaydın herkese
Başlangıç 70
Hedef 60
Geçen hafta 68.5
Güncel 67.3
kız naaptın bölye tatil dönüşü hemen toparlan.yok öyle salmak.Günaydın kızlar.Benim yazacak Yüzüm yok aslında.tatildeyim ve hiç dikkat edemiyorum.sannki irademi evde bıraktım.utanarak ,sıkılarak ceza niyetine bildirim yapıyorum
Başlangıç:79.6
Hedef :60
Geçen hafta:77.6
Güncel:78.3
Gelen/giden-700
Toplam :1300
Bu gidişle beni aranızdan çıkaracaksınız.hakettim galiba.
olsun da 70 olsun canım
Günaydın herkese
başlangıç : 72.9
geçen hafta : 70.1
bu hafta : 70.0
gelen/giden: -100
toplam giden: 2.900
hedef : 65
kadın olmak ne sıkıntılı yaa benimde öyle geçti koca hafta. hep plan yapıyorum bide uyabilsemgünaydın kızlar ben yine 74 üm çok şişim regl oldum olacambu hafta için özür dilerim ama haftaya kesinlikle kesinlikleee sözünüzden çıkmıcam az öz yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?