Kızlar herkese mutlu bol sağlıklı fit haftalar diliyorum.başlangıçım 77 idi yanılmıyorsam.bu sabahki Son kilom 69 hedefim 68 idi.çooook mutluyum gerçekten.bebegim 6 aylık oldu bu arada emzirmeye devam.umarım sizlerde tartıda istediğiniz kiloyu görürsünüz
Bi an heycanlandımhiç te bile orda kapı gibi ben varım :)))
Bi an heycanlandımolsun 2.likte güzel
Gaparım baktahtımı gaptırmam....
Gaparım bak
Başlasın...o zaman game of thrones başlasın....
Haftasonu herkes nereye kayboldu yahu kimse uğramıyo topiğe betül ve ilayda hariç
neyse biz devam edelim ozaman
akşam menü ve sporları yazalım bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya :)
Merhaba kızlar ben geldimAma bir hafta şehirdışındaydım, misafirlikte falan ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım. En son 71.5 taydım. Şuan tartılmaya bile korkuyorum. Bu arada dukan yapan bir kuzenimle konuştum, beni baya bir ikna etti. Yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım
ayy ben kitabını aldım okudum ya facede motivasyon grupları var ben onlara üyeyi aslında çok iyi ben malzemeleride aldım atak evresini yaptım gün seyire geçince saldım o ara nişanlımdan haber alamıyodum ama geri devam edicem de meyve yasak ay ben meyvesiz olamamMerhaba kızlar ben geldimAma bir hafta şehirdışındaydım, misafirlikte falan ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım. En son 71.5 taydım. Şuan tartılmaya bile korkuyorum. Bu arada dukan yapan bir kuzenimle konuştum, beni baya bir ikna etti. Yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım
biri game of thrones mi dediii en sevdikiimmmmBaşlasın...
benimki doğru pampişşkızlar toplayabildiğim bilgilerden bu tabloyu çıkarabildim.bilgileri eksik yada yanlış olanlar düzeltin beni lütfen
biri game of thrones mi dediii en sevdikiimmmm
Haha :) Ya resmen verdiğim kiloları tekrar aldım bir haftada. Moralim çok bozuldu, yüzüm şişmiş resmenzelf yarın tarıl ve başla işe alındın :)
Haha :) Ya resmen verdiğim kiloları tekrar aldım bir haftada. Moralim çok bozuldu, yüzüm şişmiş resmenSpor yapıyorum normalde günde 2 saate yakın. Ama şu bir hafta mahvetti beni. Dukan listesine uyuyum ama mesela hiç meyve yok ama arada vitamin takviyesi olarak ekleyebilirim. 6 7 kilo fazlam kaldı. Bi verebilseydim hayırlısıyla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?