- 8 Temmuz 2015
- 181
- 152
- 18
hayırlı yolculuklar tatlımmmkızlar haftasonu yokum.ara ara bakarım topiğe.size emanet buralar.haftasonu cıss yapmayın haaa
kütahya yolcusuyum pazartesi görüşürüz
kim yapacaktı ki kız listeyi bende göremedim konuştukmu biz o konuyu.günaydın kızlar napıyorsunuz bakalım dünden beri? listemizi göremedim benmi gözdenmi kaçırdım acaba?? heralde en az kilo veren benimdir
Ah kızlar benden dinleyin kötü menümü
Sabah.2 yumurta 1 biber.1 salatalık
Öğlen acebek.akşam koca tabak karışık kızartma domates soslu
Gece.kavun
Aralarda .2 yaprak çikolata.çok az tadımlık simit.çokça kahve
tek o olsa.dün sabah kızım sıkma istedi sabah ona yaptım ben de yedim.neeğğyyy kızartma mı... koca tabak mı.... zarardasın... ziyandasın.... yapma bunu son olsun.....
tek o olsa.dün sabah kızım sıkma istedi sabah ona yaptım ben de yedim.
doğru evet.dikkat edicem diyelimaaaaa sen sopa istiyosun artık... an itibari ile tüm cısslardan uzak duruyorsun..... ne yedinse yedin bir daha ki menünde tek bir cıs görmicem...... olmaz böyle.... önemsemediğin her an ++++ olarak dönecek sana.... kilo vermemende problem yok ama böyle devam edersen alırsın ve bu problem..... sağlığında kötü etkilenir psikolojinde... şahsen ben kilolarımla mutlu olamıyorum....
cıss nedir?
- hamur işi
- unlu şeylerin alayı.....
- şekerli şeylerin alayı
- gazlı içeceklerin alayı -zeroyu yurosu dahil - soda hariç sade soda yalnız.....
anlaştık mııııı?
Ah eski topiğim nekadarda uzun zaman geçmiş sana bakmayalı duygulandım şaka maka :-(
Bütün kilolarımı bura sayesinde vermiştim,80kiloydum dile kolay 2çocuktan sonra irade sahibi olup hamilelikten önceki kilomunda altına inmiştim.buranın destek veren arkadaşlarımı hiç unutamam.ama hiç kopmadık eski arkadaşlarla facede beraberiz hala,dile kolay sene 2011de başlamıştım kilo verme serüvenime başardım.kendimin diyetisyeni oldum çok kişiyede yardımcı oldum mutluyum oyüzden..
İnşallah herkez başarır ve benim gibi istediği kiloya iner ve korumayı başarır.vermek kadar korumakta önemli çünkü..53kiloya düşmüştüm şükür daha 59un üstüne çıkmadım yıllardır..şuan tekrar inme çabalarım var dün biyönteme başladım 58.1le
Bu sabah 57.5çıktım 53kadar devam ...
Asıl beninim menüyü sormayın kızlar
Sabah 3 dilim ekmek klasik kahvaltı
Ara 2 kare çikolata
Öğlen 3 parça tavuk mangal
Akşam 10 kaşık aşure çorbası
Spor yokk
2 lt su
kızlar toplayabildiğim bilgilerden bu tabloyu çıkarabildim.bilgileri eksik yada yanlış olanlar düzeltin beni lütfen
Bi dk ben 1. Mi olmuşumkızlar toplayabildiğim bilgilerden bu tabloyu çıkarabildim.bilgileri eksik yada yanlış olanlar düzeltin beni lütfen
Bi dk ben 1. Mi olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?