• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bende yazıyım dünkü menümü
Sabah: 1 tane haslanmış yumurta, bol yeşillik, bir dilim ekmek, 1 dilim peynir
Öğlen: 2 tane bulgur köftesi, 1 bardak ayran
Aksam: 1 tane bulgur köftesi 1 bardak cay
Aralarda 2 tane erik 1 tane armut 1 fincan yeşil cay
Spor olarakta30 dk dans 30 dk egzersiz

İşmi ne işi ya ben yatmaya geldim bugün #egerofisinizdetvvarsaşahaneolarrr

Eklentiler

• IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 41
Ah kızlar benden dinleyin kötü menümü
Sabah.2 yumurta 1 biber.1 salatalık
Öğlen acebek.akşam koca tabak karışık kızartma domates soslu
Gece.kavun
Aralarda .2 yaprak çikolata.çok az tadımlık simit.çokça kahve

neeğğyyy kızartma mı... koca tabak mı.... zarardasın... ziyandasın.... yapma bunu son olsun.....

tek o olsa.dün sabah kızım sıkma istedi sabah ona yaptım ben de yedim.

aaaaa sen sopa istiyosun artık... an itibari ile tüm cısslardan uzak duruyorsun..... ne yedinse yedin bir daha ki menünde tek bir cıs görmicem...... olmaz böyle.... önemsemediğin her an ++++ olarak dönecek sana.... kilo vermemende problem yok ama böyle devam edersen alırsın ve bu problem..... sağlığında kötü etkilenir psikolojinde... şahsen ben kilolarımla mutlu olamıyorum....

cıss nedir?
- hamur işi
- unlu şeylerin alayı.....
- şekerli şeylerin alayı
- gazlı içeceklerin alayı -zeroyu yurosu dahil - soda hariç sade soda yalnız.....

anlaştık mııııı?

aaaaa sen sopa istiyosun artık... an itibari ile tüm cısslardan uzak duruyorsun..... ne yedinse yedin bir daha ki menünde tek bir cıs görmicem...... olmaz böyle.... önemsemediğin her an ++++ olarak dönecek sana.... kilo vermemende problem yok ama böyle devam edersen alırsın ve bu problem..... sağlığında kötü etkilenir psikolojinde... şahsen ben kilolarımla mutlu olamıyorum....

cıss nedir?
- hamur işi
- unlu şeylerin alayı.....
- şekerli şeylerin alayı
- gazlı içeceklerin alayı -zeroyu yurosu dahil - soda hariç sade soda yalnız.....

anlaştık mııııı?
doğru evet.dikkat edicem diyelim

kzılat günaydın ayakta uyuyan sendormlu ben geldim dün çeyiz serdik totom çıkmış yorgunluktan yaaa :(
cts menüm
ekmek arası kaşar
meyve suyu

ara
bitter çikolata :110:

öğle
barbunya
pilav
cacık

akşam
mantı
közlenmiş patlıcan salatası
donruma :eek::eek::eek:

pazar
sabah
1 poğaça (yolculuk haliyle)

öğle
peynir
domates
biber
ekmek

akşam
mercimek çorba
mantı
sulu köfte
semizotu salata

cts 30 dk yürüyüş pazar spor yok ama hiiç oturmadım 2 gündede 4lt su cıldır cıldır su içtim :D

Ah eski topiğim nekadarda uzun zaman geçmiş sana bakmayalı duygulandım şaka maka :-(
Bütün kilolarımı bura sayesinde vermiştim,80kiloydum dile kolay 2çocuktan sonra irade sahibi olup hamilelikten önceki kilomunda altına inmiştim.buranın destek veren arkadaşlarımı hiç unutamam.ama hiç kopmadık eski arkadaşlarla facede beraberiz hala,dile kolay sene 2011de başlamıştım kilo verme serüvenime başardım.kendimin diyetisyeni oldum çok kişiyede yardımcı oldum mutluyum oyüzden..
İnşallah herkez başarır ve benim gibi istediği kiloya iner ve korumayı başarır.vermek kadar korumakta önemli çünkü..53kiloya düşmüştüm şükür daha 59un üstüne çıkmadım yıllardır..şuan tekrar inme çabalarım var dün biyönteme başladım 58.1le
Bu sabah 57.5çıktım 53kadar devam ...

kızzz napıyon gerimi geldin topiğeeee :KK71::KK71::KK71::KK71:
ben o kiloları geri aldım yine burdayım yaa:mad::mad::mad::mad:
yönetimini paylaşsana bizimle eski günlerin hatrına :KK50::KK50:2014 başında bayaa motive olmuştum sayenizde minderbob sen umay falan vardı :KK55::KK55::KK55:

Back