başlangıçmı bu bildirim canım??Kızlar ilk bildirimimi yapıyorum.72.5
üzülerek bildirimimi yapıyorum kızlarr
dünde söylemiştim.digital tartının pili bitmişti baskülde 73 kg çıkmıştım diye.tabi basküle güven olmuyo + 2 ekleyin diyolar genelde.o yüzden benim başlangıcı 75 kabul edelim desem yanlış yapmış olurmuyum??
neyse dün ben pil almıştım digital tartıya.ve sabah tartıldım. başlangıcımı 75 kabul ediyorum izninizle
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 75 kg
bu hafta : 74,5 kg
gelen/giden : +0,5 kg
toplam giden : +0,5 kg
hedef : 60 kg
başlangıç ne canım onu yazmamışsın.hedef 50
boy 1,58 bu aada
yaş 33
daha fazla özele girmeyelim :))
hedefini de belirtirsen iyi olur canımG
Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)
tamamdır not alındı :)kızlar beni unutmayın ayol 72,4 üm.....
Başlangıç 75,70 (05.08.2015 )
Toplam Giden 3,30
14.08.2015
Geçen Hafta 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
hedef 50
boy 1,58 bu aada
yaş 33
daha fazla özele girmeyelim :))
gireydik iyiydibu sıcaklarda eriyemezsek kızlar daha da eriyemeyiz ben size diyim...
yapacaz yahuuu :)) tebrik ederim ilayda güzel vermişsin 0,8 yanlış hatırlamıyosam.Banada bi yorum yapın yaaa :/
Başlangıç:78
Bu hafta:77.2
Giden:0.8
Hedef:65
Başlangıç:78
Bu hafta:77.2
Giden:0.8
Hedef:65
benmatmaze, zelf , cicisko ve niyal kaldı canım yanlış takip etmediysemsvm kimler bildirim yapmadı şimdi?? sen not tutuyosun diye takip etmedim ben
Evet.şu anki kilom .58 olacağım inş.bebiş 2 aylık emziriyorum.çok sıkı diyet yapamıyorum o yüzdenbaşlangıçmı bu bildirim canım??
dmerhaba canım.hoşgeldin :) cumaları tartılıp bildirim yapıyoruz .haftaya cuma bildirime başlayabilirsin istersen.
grup lideri sevim olsun o zaman kızlar sice ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?