• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
Şimdi kendimden bahsedeyim
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım
Bana destek olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler

kızlar tablonun nasıl yapıldığını anlatan mesajı buldum sonunda. ama tablo tuşu kaldırılmış galiba.arıyorum bulamıyorum.o yüzden bence listeyi normal kağıda yapıp fotosunu paylaşabiliriz olmazsa.. yahuuu nerde bu millet. yeniden toplaşalım motive olalım dedim kimsecikler uğramaz olduuuuu

merhabalar tekrar, arkadaslarim, sevgili kizceler haftalik olusturmus oldugumuz listenin nasil yapilacagini anlatmaya calisacagim elimden geldigince:KK16:

1- "oncelikle konuya cevap ver 'e tikliyoruz (topige cevap yazmak icin tikladigimiz yere,pembe buyuk harflerle yazilmis olan kisim)

2- daha sonra yazilarimizi iletlerimizi yazdigimiz bos yerin ustunde bir suru simgeler var ya, oradaki simgelerden en alt siradaki (bu siranin sonunda goz isareti gibi birsey var iste bu sira))ilk minik bir tablo sekli gibi olana tikliyoruz ( bilgisayarin faresini onun uzerine getirdiginizde, daha tiklamdan, "table" diyor tam olarak ona tikliyoruz. tikladigimizda http://file:///C:/Users/atxzy1/Desktop/70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! - Cevapla.htm bu sekilde bir sayfanin acilmasi lazim , acilan sayfanin ortasinda " Table properties" basligi var , bunu goruyorsaniz dogru yerdesiniz demektir.
sirasiyla sunlar yaziyor ve karsilarinda ici bos kutucuklar var:

Row (sira- dizi demek-yani listedeki yatay bolumler oluyor, buraya listede kac kisi yer alacaksa onu yaziyoruz mesela 10 gibi fakat siranin bir tanesini nickleri ve gecen hafta-baslangic gibi seyleri de yazacagimiz icin bir tane fazla sira yapiyoruz yani 10 kisi varsa 10+1 gibi)

columns ( sutun demek- baslangic-gecen hafta-bu hafta yazdigimiz kisimlar, bu kutucugada kac tane sutuna ihtiyacimiz varsa onu yaziyoruz genelde hepsini hesapladigimzda 9 sutun lazim oluyor; siralama 1.2.3. gibi, isimlerin yazildigi sutun, baslangic kilo, gecen hafta, bu hafta, giden/gelen, toplamda giden, hedef ve gulumsemelerin yazildigi sutun toplamda 9 tane)

width ( tablonun genisligi demek ben genelde 700 yazdim bu kutucuga ve tablo guzel gorunuyordu)

table style (burada ise tablonun nasil gozukmesini istiyorsak onu seciyoruz 3. secenek olan " full grid" tablonun butun cizgilerinin gozukmesini sagliyor)

alingment ( burada ise 2. secenek olan " center" secenegini seciyoruz.

simdi butun bu secenekleri anlatilana gore yapip " OK" e tikladigimizda karsimiza bos tablomuz cikiyor. su sekilde;

:nazar: nick baslangic kilo gecen hafta bu hafta giden/gelen toplamda giden hedef :KK16:
1 theolog
2
icine ornek olsun diye bir kac sey yazdim, tablodaki her kutucugun icine tiklayarak gerekli bilgileri dolduruyoruz. Butun herkesi listeye yazdiktan sonra, listenin birincisini ilan etmek ve guzel dileklerimizi yazmak icin tablonun disindaki bosluga tikliyoruz veee yaziyoruzz. iste bu kadarrr:KK34: insallah acik ve anlasilir olmustur, :KK42:sorular olursa yine burdayim, he birde unutmadan butun herseyi yaptiktan sonra " cevapla" secenegine tikliyoruz:KK9::KK9:benim detayli anlattigima bakmayin, acik olsun diye bu sekilde anlattim siz deneme yaparken bu mesaji ayri bir sayfa da yani ayri bir sekmede, kendi deneme yapacaginiz topik sayfasini ayri bir sekmede acip yaparsaniz daha kolay olabilir, bende simdi oyle yaptim:KK16::KK34:

Ben geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım

hoşgeldiiiiiinnn :KK54::KK54::KK54::KK54:
bende milleti toplamaya çalışıyodum.

Bu arada haftaya bende kilo takibine katılayım bu cuma sadece yancı gibi beni de ekleyin listeye olur mu? 1 Eylül'e kadar doya doya sizinleyim malum okul Açılıyor ondan sonra biraz daha az aktif olabilirim şimdiden durumumu açıklayayım grubun lideri var mı?

yok bi lider seçmedik canım. öğretmenmisin yoksa. olmadı akşamdan akşama takılırsın bizimle :) bende tapu da memurum. işyerinde bakıyorum mesajlara :) evde daha yoğunum 3 yaşını bitirmiş bi kızım var :) yaş 28 :)

yok bi lider seçmedik canım. öğretmenmisin yoksa. olmadı akşamdan akşama takılırsın bizimle :) bende tapu da memurum. işyerinde bakıyorum mesajlara :) evde daha yoğunum 3 yaşını bitirmiş bi kızım var :) yaş 28 :)
Evet öğretmenim şimdilik gündüzleri sanırım burada sen ve ben oluruz ama biraz daha aktif olmalıydı şimdi bakıyorum geçmiş yazılara baya pasif kalınmış bi de kaçamaklara yüklenmeliyiz bence ya baya bi yiyip içilmiş yoksa yanlış konuda mıyım şaka bi yana ben kaçamak yaparsam beni dövün
Ekmeği tamamen kestim gibi sabahları belki bir dilim... kilom 82lere dayanınca 2 haftadır dikkat etmekteyim 76yı gördüm ama şu 1 Eylül'de okuldaki arkadaşların vaaay naptın sen ya demelerini istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum kızına maşallah bende kız istiyorum eğer 60-65 arasına düşersem hamile kalmak istiyorum geçen yıl ki bel Fıtığı ameliyatım ve şuan kemik kaymasından dolayı bu kiloyla hamile kalmam riskli

Evet öğretmenim şimdilik gündüzleri sanırım burada sen ve ben oluruz ama biraz daha aktif olmalıydı şimdi bakıyorum geçmiş yazılara baya pasif kalınmış bi de kaçamaklara yüklenmeliyiz bence ya baya bi yiyip içilmiş yoksa yanlış konuda mıyım şaka bi yana ben kaçamak yaparsam beni dövün
Ekmeği tamamen kestim gibi sabahları belki bir dilim... kilom 82lere dayanınca 2 haftadır dikkat etmekteyim 76yı gördüm ama şu 1 Eylül'de okuldaki arkadaşların vaaay naptın sen ya demelerini istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum kızına maşallah bende kız istiyorum eğer 60-65 arasına düşersem hamile kalmak istiyorum geçen yıl ki bel Fıtığı ameliyatım ve şuan kemik kaymasından dolayı bu kiloyla hamile kalmam riskli

bende 2013 aralıkda başlamıştım diyete.3 ayda 7 kilo verdim hedefim haziran tercihlerinde kpss den yerleşirsem yeni memuriyet hayatımda fit olmakdı ama ipin ucunu bıraktım 3 ay sonra :( hazirandada yerleştim.fit olmayan bi memurum artık :) bi haftadır yeniden başladım kararlıyım şimdilik. sabah ekmek yiyorum sadece.bi dilim oda. spor yapmaya çalışıyorum. hayırlısı bakalım. ben zaten kalın kemikli bi yapıdayım.öyle 55 olamam diye düşünüyorum ama 60 olsam tam süper olurum :)

bende bu kilolarımla hamile kalmak istemiyorum.ama bi oğlum olsun isterim :) zayıflarsam doğurucam hayırlısı bakalım :)

kızlaarrrrr ben geldim hala sinirlerim bozuk nişanlım 3. gün oldu haber yok çıldırcam sanırım :(((
bu arada en küçüğünüz ilayda ve benim sanırım bende 21 yaşımdayım :D benimde 6lı sayıları görmem gereeekk :( seneyebu zamanlar düğünüm olcak çünkii allah kısmet ederse :D

kızlaarrrrr ben geldim hala sinirlerim bozuk nişanlım 3. gün oldu haber yok çıldırcam sanırım :KK43:((
bu arada en küçüğünüz ilayda ve benim sanırım bende 21 yaşımdayım :KK70: benimde 6lı sayıları görmem gereeekk :KK43: seneyebu zamanlar düğünüm olcak çünkii allah kısmet ederse :KK70:

nerde askerlik yapıyo cnm nişanlın.doğuda mı? allah sabır versin zor yahu.

Aslında en güzel kilo verdiren diyen dukan.emzirdiğim için oğlumu yapamıyorum.emzirme dönemi bitince yapacağım.kızımda aldığım 30 kiloyu 33 olarak verdim.deneyebilirsin

kızlaarrrrr ben geldim hala sinirlerim bozuk nişanlım 3. gün oldu haber yok çıldırcam sanırım :KK43:((
bu arada en küçüğünüz ilayda ve benim sanırım bende 21 yaşımdayım :KK70: benimde 6lı sayıları görmem gereeekk :KK43: seneyebu zamanlar düğünüm olcak çünkii allah kısmet ederse :KK70:
En büyük benim galiba 36 yaşım.inş güzel haberler alırsın

Back