çok tehlikeli o misafirlikler , ısrar ederler ye canım sen zaten zayıfısın derler , amaaan boşver kiloları ye ye derler derler derler :) düşman onlar düşman :) cıssssMisafirrrrrrlikteydim ondan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tehlikeli o misafirlikler , ısrar ederler ye canım sen zaten zayıfısın derler , amaaan boşver kiloları ye ye derler derler derler :) düşman onlar düşman :) cıssssMisafirrrrrrlikteydim ondan :)
Ben geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
Şimdi kendimden bahsedeyim
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım
Bana destek olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu arada haftaya bende kilo takibine katılayım bu cuma sadece yancı gibi beni de ekleyin listeye olur mu? 1 Eylül'e kadar doya doya sizinleyim malum okul Açılıyor ondan sonra biraz daha az aktif olabilirim şimdiden durumumu açıklayayım grubun lideri var mı?
Hoşbuldummmmmm genellikle kaçamaklar artınca insanlar gelemio konuya öyle bi durum mu var ki??hoşgeldiiiiiinnn
bende milleti toplamaya çalışıyodum.
Evet öğretmenim şimdilik gündüzleri sanırım burada sen ve ben oluruz ama biraz daha aktif olmalıydı şimdi bakıyorum geçmiş yazılara baya pasif kalınmış bi de kaçamaklara yüklenmeliyiz bence ya baya bi yiyip içilmiş yoksa yanlış konuda mıyım şaka bi yana ben kaçamak yaparsam beni dövünyok bi lider seçmedik canım. öğretmenmisin yoksa. olmadı akşamdan akşama takılırsın bizimle :) bende tapu da memurum. işyerinde bakıyorum mesajlara :) evde daha yoğunum 3 yaşını bitirmiş bi kızım var :) yaş 28 :)
Evet öğretmenim şimdilik gündüzleri sanırım burada sen ve ben oluruz ama biraz daha aktif olmalıydı şimdi bakıyorum geçmiş yazılara baya pasif kalınmış bi de kaçamaklara yüklenmeliyiz bence ya baya bi yiyip içilmiş yoksa yanlış konuda mıyım şaka bi yana ben kaçamak yaparsam beni dövün
Ekmeği tamamen kestim gibi sabahları belki bir dilim... kilom 82lere dayanınca 2 haftadır dikkat etmekteyim 76yı gördüm ama şu 1 Eylül'de okuldaki arkadaşların vaaay naptın sen ya demelerini istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum kızına maşallah bende kız istiyorum eğer 60-65 arasına düşersem hamile kalmak istiyorum geçen yıl ki bel Fıtığı ameliyatım ve şuan kemik kaymasından dolayı bu kiloyla hamile kalmam riskli
Evet öğretmenim şimdilik gündüzleri sanırım burada sen ve ben oluruz ama biraz daha aktif olmalıydı şimdi bakıyorum geçmiş yazılara baya pasif kalınmış bi de kaçamaklara yüklenmeliyiz bence ya baya bi yiyip içilmiş yoksa yanlış konuda mıyım şaka bi yana ben kaçamak yaparsam beni dövün
Ekmeği tamamen kestim gibi sabahları belki bir dilim... kilom 82lere dayanınca 2 haftadır dikkat etmekteyim 76yı gördüm ama şu 1 Eylül'de okuldaki arkadaşların vaaay naptın sen ya demelerini istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum kızına maşallah bende kız istiyorum eğer 60-65 arasına düşersem hamile kalmak istiyorum geçen yıl ki bel Fıtığı ameliyatım ve şuan kemik kaymasından dolayı bu kiloyla hamile kalmam riskli
Inşallah ya ikimizde 60lara inelim ve birbirimize hamileyim yazalım inşallahbende bu kilolarımla hamile kalmak istemiyorum.ama bi oğlum olsun isterim :) zayıflarsam doğurucam hayırlısı bakalım :)
Inşallah ya ikimizde 60lara inelim ve birbirimize hamileyim yazalım inşallah
kızlaarrrrr ben geldim hala sinirlerim bozuk nişanlım 3. gün oldu haber yok çıldırcam sanırım ((
bu arada en küçüğünüz ilayda ve benim sanırım bende 21 yaşımdayım benimde 6lı sayıları görmem gereeekk seneyebu zamanlar düğünüm olcak çünkii allah kısmet ederse
istanbul silivri cezaevinde canımnerde askerlik yapıyo cnm nişanlın.doğuda mı? allah sabır versin zor yahu.
Aslında en güzel kilo verdiren diyen dukan.emzirdiğim için oğlumu yapamıyorum.emzirme dönemi bitince yapacağım.kızımda aldığım 30 kiloyu 33 olarak verdim.deneyebilirsinBen geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
Şimdi kendimden bahsedeyim
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım
Bana destek olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler
En büyük benim galiba 36 yaşım.inş güzel haberler alırsınkızlaarrrrr ben geldim hala sinirlerim bozuk nişanlım 3. gün oldu haber yok çıldırcam sanırım ((
bu arada en küçüğünüz ilayda ve benim sanırım bende 21 yaşımdayım benimde 6lı sayıları görmem gereeekk seneyebu zamanlar düğünüm olcak çünkii allah kısmet ederse