- 8 Temmuz 2015
- 181
- 152
- 18
Evet cuma günüburası aktifleşmiş baya merhaba herkeze... tartı günü ne zaman.... cuma mı....
Evet cuma günü
Başarı inanmaktan geçerBen hiç sanmıyorum abla :)
İnşallaaaaaaahBaşarı inanmaktan geçer
her gün tartılma benceSelam kızlar bende 74 kiloyum diyete başladım bir deftere her gün kilomu ve ne yediğimi yazıcam bakalım ne olacak
hoşgeldin canım.Selam kızlar bende 74 kiloyum diyete başladım bir deftere her gün kilomu ve ne yediğimi yazıcam bakalım ne olacak
Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)kızlar günaydın sonunda nişanlım aradı 3 gündür görevdeymiş :) önce dünki menümü yazayım sonra bildirimimi yapayım ama baştan soyleyim bana lütfeeen ceza vermeyin ben bu hafta zor günler geçirdim :)
dünki menüm
sabah
yulaf kepekli lorlu omlet
lıght peynir
7 yeşil zeytin
öğle
tavuk sote
pilav
salata
ara
salatalık
akşam
menemen
4 dilim ekmek
magnum
limonlu ayranlı soda
3 lt su
spor maleseeeff
BİLDİRİM YAPIYORUM
BAŞLANGIÇ:79 KG
GEÇEN HAFTA:78 KG
GÜNCEL:78.40 KG
GELEN:0.40 GR
HEDEF:65 KG
Ödem o ödem
bu hafta telafisini fazlasıyla yapcam
G
Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)
kızlar günaydın sonunda nişanlım aradı 3 gündür görevdeymiş :) önce dünki menümü yazayım sonra bildirimimi yapayım ama baştan soyleyim bana lütfeeen ceza vermeyin ben bu hafta zor günler geçirdim :)
dünki menüm
sabah
lıght peynir
7 yeşil zeytin
öğle
tavuk sote
pilav
salata
ara
salatalık
akşam
menemen
4 dilim ekmek
magnum
limonlu ayranlı soda
3 lt su
spor maleseeeff
BİLDİRİM YAPIYORUM
Ödem o ödem
Slm arkadaşlar.ben de katılabilirmiyim.2 ay önce doğum yaptım 2. Doğumum.62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 72yim şu an.57 olmak istiyorum.yediklerimizi mi yazıyoruz yoksa 1 haftada kaç kilo verdiğimizi mi
Bu arada yazmayı unuttum.kızıma hamileliğimde 30 kilo almıştım sonrasında 33 kilo vermiştim
Ben geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
Şimdi kendimden bahsedeyim
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım
Bana destek olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu arada haftaya bende kilo takibine katılayım bu cuma sadece yancı gibi beni de ekleyin listeye olur mu? 1 Eylül'e kadar doya doya sizinleyim malum okul Açılıyor ondan sonra biraz daha az aktif olabilirim şimdiden durumumu açıklayayım grubun lideri var mı?
bu arada yanlışım varsa düzeltinn.katılım listemiz şöyle galiba.
son iki arkadaşı pek göremiyorum ama.başda varlarmış galiba.
- cicisko
- marbling
- ilaydanur gizem
- cicimuhasebeci
- ben
- zelf
- nnick
- btlbetul
nişanlına verelim hadi..kızlar günaydın sonunda nişanlım aradı 3 gündür görevdeymiş :) önce dünki menümü yazayım sonra bildirimimi yapayım ama baştan soyleyim bana lütfeeen ceza vermeyin ben bu hafta zor günler geçirdim :)
dünki menüm
sabah
lıght peynir
7 yeşil zeytin
öğle
tavuk sote
pilav
salata
ara
salatalık
akşam
menemen
4 dilim ekmek
magnum
limonlu ayranlı soda
3 lt su
spor maleseeeff
BİLDİRİM YAPIYORUM
Ödem o ödem
üzülerek bildirimimi yapıyorum kızlarr
dünde söylemiştim.digital tartının pili bitmişti baskülde 73 kg çıkmıştım diye.tabi basküle güven olmuyo + 2 ekleyin diyolar genelde.o yüzden benim başlangıcı 75 kabul edelim desem yanlış yapmış olurmuyum??
neyse dün ben pil almıştım digital tartıya.ve sabah tartıldım. başlangıcımı 75 kabul ediyorum izninizle
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 75 kg
bu hafta : 74,5 kg
gelen/giden : +0,5 kg
toplam giden : +0,5 kg
hedef : 60 kg
tamamdırrrKızlar ilk bildirimimi yapıyorum.72.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?