başlangıçmı bu bildirim canım??Kızlar ilk bildirimimi yapıyorum.72.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlangıçmı bu bildirim canım??Kızlar ilk bildirimimi yapıyorum.72.5
üzülerek bildirimimi yapıyorum kızlarr
dünde söylemiştim.digital tartının pili bitmişti baskülde 73 kg çıkmıştım diye.tabi basküle güven olmuyo + 2 ekleyin diyolar genelde.o yüzden benim başlangıcı 75 kabul edelim desem yanlış yapmış olurmuyum??
neyse dün ben pil almıştım digital tartıya.ve sabah tartıldım. başlangıcımı 75 kabul ediyorum izninizle
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 75 kg
bu hafta : 74,5 kg
gelen/giden : +0,5 kg
toplam giden : +0,5 kg
hedef : 60 kg
başlangıç ne canım onu yazmamışsın.hedef 50
boy 1,58 bu aada
yaş 33
daha fazla özele girmeyelim :))
hedefini de belirtirsen iyi olur canımG
Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)
tamamdır not alındı :)kızlar beni unutmayın ayol 72,4 üm.....
Başlangıç 75,70 (05.08.2015 )
Toplam Giden 3,30
14.08.2015
Geçen Hafta 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
hedef 50
boy 1,58 bu aada
yaş 33
daha fazla özele girmeyelim :))
gireydik iyiydi kesinlikle..bu sıcaklarda eriyemezsek kızlar daha da eriyemeyiz ben size diyim...
yapacaz yahuuu :)) tebrik ederim ilayda güzel vermişsin 0,8 yanlış hatırlamıyosam.Banada bi yorum yapın yaaa :/
Başlangıç:78
Bu hafta:77.2
Giden:0.8
Hedef:65
Başlangıç:78
Bu hafta:77.2
Giden:0.8
Hedef:65
benmatmaze, zelf , cicisko ve niyal kaldı canım yanlış takip etmediysemsvm kimler bildirim yapmadı şimdi?? sen not tutuyosun diye takip etmedim ben
Evet.şu anki kilom .58 olacağım inş.bebiş 2 aylık emziriyorum.çok sıkı diyet yapamıyorum o yüzdenbaşlangıçmı bu bildirim canım??
dmerhaba canım.hoşgeldin :) cumaları tartılıp bildirim yapıyoruz .haftaya cuma bildirime başlayabilirsin istersen.
grup lideri sevim olsun o zaman kızlar sice ?