• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günki menüm

sabah= kepekli ekmeğe sandvic,şekersiz çay
ara=azıcık leblebi,sarımsak çayı
öğle=bi tb.makarna ve yoğurtt
ara=2 kepekli grissini,sıcak su
akşam=bi kase çorba,4-5 kş. kadar barbunya pilaki,azda dana ciğer sote.salata

az öncede şekersiz çay içtim

kızlar günaydın sonunda nişanlım aradı 3 gündür görevdeymiş :) önce dünki menümü yazayım sonra bildirimimi yapayım ama baştan soyleyim bana lütfeeen ceza vermeyin ben bu hafta zor günler geçirdim :)
dünki menüm
sabah
yulaf kepekli lorlu omlet
lıght peynir
7 yeşil zeytin

öğle
tavuk sote
pilav
salata

ara
salatalık

akşam
menemen
4 dilim ekmek :KK17::KK17:
magnum:eek::eek:

limonlu ayranlı soda
3 lt su
spor maleseeeff:KK34:

BİLDİRİM YAPIYORUM :stop:

BAŞLANGIÇ:79 KG
GEÇEN HAFTA:78 KG
GÜNCEL:78.40 KG
GELEN:0.40 GR
HEDEF:65 KG

Ödem o ödem :KK52::KK53:

bu hafta telafisini fazlasıyla yapcam :KK74:

üzülerek bildirimimi yapıyorum kızlarr
dünde söylemiştim.digital tartının pili bitmişti baskülde 73 kg çıkmıştım diye.tabi basküle güven olmuyo + 2 ekleyin diyolar genelde.o yüzden benim başlangıcı 75 kabul edelim desem yanlış yapmış olurmuyum??
neyse dün ben pil almıştım digital tartıya.ve sabah tartıldım. başlangıcımı 75 kabul ediyorum izninizle :oops::oops:

başlangıç : 75 kg

geçen hafta : 75 kg
bu hafta : 74,5 kg
gelen/giden : +0,5 kg
toplam giden : +0,5 kg
hedef : 60 kg

G
kızlar günaydın sonunda nişanlım aradı 3 gündür görevdeymiş :) önce dünki menümü yazayım sonra bildirimimi yapayım ama baştan soyleyim bana lütfeeen ceza vermeyin ben bu hafta zor günler geçirdim :)
dünki menüm
sabah
lıght peynir
7 yeşil zeytin

öğle
tavuk sote
pilav
salata

ara
salatalık

akşam
menemen

limonlu ayranlı soda
3 lt su

Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)

G

Merhaba :) ben de 79.6 kiloydum dort gun once. Dort gundur diyet+ spor yapiyorum. On gunden once tartilmak istemiyorum. Kilolarimiz cok yakin haftalik yazalim istersen burdan birbirimize :)

merhaba canım.hoşgeldin :) cumaları tartılıp bildirim yapıyoruz .haftaya cuma bildirime başlayabilirsin istersen.

dünki menüm
sabah
lıght peynir
7 yeşil zeytin

öğle
tavuk sote
pilav
salata

ara
salatalık

akşam
menemen

limonlu ayranlı soda
3 lt su

hadi gözün aydın olsun canııımmmm :)

ben geldim gününüz aydın olsun grupdaşlarımm :rolleyes: iki gündür yokum maşallah kalabalıklaşmışız :KK9:iki gündür girip bildirim yapamıyorum özür dilerim bunun için. annemin sağlık sorunu vardı önemli bişey yok çok şükür.2 gündür hastane git gel yapıyoz evelsi gün hele akşama adar ordaydık. Allah düşürmesin yokluğunuda aratmasın gerçekten.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldi canlanıyoruz yaşasınnn:KK73:

Slm arkadaşlar.ben de katılabilirmiyim.2 ay önce doğum yaptım 2. Doğumum.62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 72yim şu an.57 olmak istiyorum.yediklerimizi mi yazıyoruz yoksa 1 haftada kaç kilo verdiğimizi mi
Bu arada yazmayı unuttum.kızıma hamileliğimde 30 kilo almıştım sonrasında 33 kilo vermiştim

hoşgeldinn aramızaa.. arkadaşlar söylemişlerdir ama hem yediklerimizi yazıyoruz hemde cumaları bildirim yapıyoruz. wuuu 12 kilo hadi bebek su şu bu gitse diğer verdiğin 18 kilo merak konusu canım nasıl verdin. demekki sen yapabiliyosun bu işi:KK9::KK9:

Ben geldimmmm geçen yıl buradaydım sonra gruplara katılmıştım yalnız kızlar akşamları gelebileceğim sanırım foruma günlük olarak bakıp herkese yorum yapmaya çalışacağım
Şimdi kendimden bahsedeyim
165 boyundayım 76.5 kiloyum(dün tartışmıştım bugün dünkü aşırı yememi 77.6 olarak geldi yapıştı bana) 30 Yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve artık son 5 Yıldır göremediğim 6lı rakamları görmek istiyorum
Bir yerde görmüştüm en zor giden 7li kilolardır diye kesinlikle böyle bence.. Geçen yıl Olduğum bel Fıtığı ameliyatı sonrası doktorum bari 55 ol dediğinde kalakaldım ama hadi 55 olmayayım 65 olayım ama artık 7lilerden kurtulayım
Bana destek olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu arada haftaya bende kilo takibine katılayım bu cuma sadece yancı gibi beni de ekleyin listeye olur mu? 1 Eylül'e kadar doya doya sizinleyim malum okul Açılıyor ondan sonra biraz daha az aktif olabilirim şimdiden durumumu açıklayayım grubun lideri var mı?

sende hoşgeldin canım.. ah ahhh o 6 lı kiloları görmeyi kaç yıldır hayal ediyorum ama başarısızım. birbirimize destek olarak halledecez inş. bunun için burdayız değilmii:KK45: tabiki ekleriz ne demek:KK60:

bu arada yanlışım varsa düzeltinn.katılım listemiz şöyle galiba.
  1. cicisko
  2. marbling
  3. ilaydanur gizem
  4. cicimuhasebeci
  5. ben
  6. zelf
  7. nnick
  8. btlbetul
son iki arkadaşı pek göremiyorum ama.başda varlarmış galiba.

şimdiye kadar benim takibim ise canım şöyle
cicisko
marbling (ben)
svmkuru
cicimuhasebeci
ilaydanur
niyal
benmatmazel
zelf bu hafta yada haftaya dahil olacak diye biliyorum
btlbetül ve nnick arkadaşları göremedim sanki gözdenmi kaçırdım acep gecmiş yaparken bilmiyorum.

dünki menüm
sabah
lıght peynir
7 yeşil zeytin

öğle
tavuk sote
pilav
salata

ara
salatalık

akşam
menemen

limonlu ayranlı soda
3 lt su

nişanlına verelim hadi.. :KK45: sendemi yiyon yaa stresten. arkadaş millet strese giriyo ekmekten aştan kesiliyo iğne iplik oluyo, ben neler yaşamışım hayatlar olmuş kevgir depresyonların alası ama fill :KK70:

üzülerek bildirimimi yapıyorum kızlarr
dünde söylemiştim.digital tartının pili bitmişti baskülde 73 kg çıkmıştım diye.tabi basküle güven olmuyo + 2 ekleyin diyolar genelde.o yüzden benim başlangıcı 75 kabul edelim desem yanlış yapmış olurmuyum??
neyse dün ben pil almıştım digital tartıya.ve sabah tartıldım. başlangıcımı 75 kabul ediyorum izninizle :oops::oops:

geçen hafta : 75 kg
bu hafta : 74,5 kg
gelen/giden : +0,5 kg
toplam giden : +0,5 kg
hedef : 60 kg

eyvallahhh sevimcimm spor yok bide düşün bu bildirimde. hadi bide spor sen o 0.5 i 1-1.5 bile yaparsın canım:KK60:

Kızlar ilk bildirimimi yapıyorum.72.5
tamamdırrr Hoppa

e bende yapayım artıkk daaa.. regl olamadım hala günü geçti. spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum (yani geçtiğimiz hafta sonunu saymazsak) ama bu ne yaaa :KK67: 400 gr wc ye çıksan verilir tabi ben bide çıkamıyorum ondan heralde... bahaneler bahaneler bla bla blaaa :KK70:

geçen hafta : 75.7 kg
bu hafta : 75,3 kg
gelen/giden : -0,4 kg
toplam giden : -0,4 kg
hedef : 65 kg

Back