• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatırladım canım. Zaten herkes o sorun nedeniyle koptu burdan ben de dahil,

Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.

Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.

Kızlar merhaba benide hatırladınız mı. Bende durumlar sabit sayılır 57-58 civarında kaldım. Çok şükür almadım ama veremedim de hedefim 53 'tü

Kızlar sizi gördüğüme çok sevindim gerçekten :) Ben malesef dediğim gibi eski kiloma geri döndüm ama az kaldı 15 gün sonra falan tekrar buraya geri dönücem. SeherUtku sen ne güzel kilonu korumuşsun. Otimoti sende hızla başlamışsın vermeye tekrar ne güzel. Eskiden ne güzeldi burası ne kadar aktifti. Bilmiyorum tabii belki yine öyledir. Her cuma bildirimler, o liste sıralama falan baya motive ediyodu beni. İnşallah tekrar aynı azimle başlarım ve bu sefer sonuna kadar devam ederim, İnşallah sizlerde burda olursunuz :KK15:

Ya kızlar benim ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var.72,5 da kalakaldım.şöyle birkaç günlük metabolizmamı hızlandıran şok bi diyet falan yokmu tavsiye edebileceğiniz?arım kilo da olsa artık bi oynama görmek istiyorum tartıda.ne olur yardım ediiiiiiiiinnnnn.....!!!!
Canım ben üç günde 1 Kilo vermiştim bu menüyle uygula istersen. Sabah mısır gevreği süt öğlen bir tatlı tabağına dört çorba kaşığı pilav üç kaşık mantar sote akşam ızgara tavuk Göğsü iki parça ayran. Bu birinci Gün için.sabah labne ve bir dilim ekmek şekersiz çay bir kaşık bal öğlen iki dilim kızarmış ekmek arasına bir dilim kaşar akşam bulgur pilavı salata ikinci gün bunları yedim.üçüncü gün ise sabah bir haşlanmış yumurta salatalık şekersiz çay ekmek yok.öğlen üç dilim karpuz bir dilim ekmek.akşam tarhana çorbası.üç gün dene istersen geceleri çok acıksamda asla birşey yemiyorum.3 ayda 24 Kilo verdim doğumdan sonra.sormak istediğin başka bişey olursa yaz

Kızlar herkese slm.güncel kilom 76.geriye vermem gereken 8 Kilo kaldı.metabolizmam hızlı Kilo verdiği için sanırım bu ay sonu hedefim olan 68 i göreceğim.günler biraz zor geçiyor çünkü tatlı yemiyorum ama sanırım porsiyonlar azaldığı için midem küçüldü açlık pek hissetmiyorum. Kilom düştükçe yazarım yine.unutmayın kızlar irade önemli

Canım ben üç günde 1 Kilo vermiştim bu menüyle uygula istersen. Sabah mısır gevreği süt öğlen bir tatlı tabağına dört çorba kaşığı pilav üç kaşık mantar sote akşam ızgara tavuk Göğsü iki parça ayran. Bu birinci Gün için.sabah labne ve bir dilim ekmek şekersiz çay bir kaşık bal öğlen iki dilim kızarmış ekmek arasına bir dilim kaşar akşam bulgur pilavı salata ikinci gün bunları yedim.üçüncü gün ise sabah bir haşlanmış yumurta salatalık şekersiz çay ekmek yok.öğlen üç dilim karpuz bir dilim ekmek.akşam tarhana çorbası.üç gün dene istersen geceleri çok acıksamda asla birşey yemiyorum.3 ayda 24 Kilo verdim doğumdan sonra.sormak istediğin başka bişey olursa yaz
Kızlar herkese slm.güncel kilom 76.geriye vermem gereken 8 Kilo kaldı.metabolizmam hızlı Kilo verdiği için sanırım bu ay sonu hedefim olan 68 i göreceğim.günler biraz zor geçiyor çünkü tatlı yemiyorum ama sanırım porsiyonlar azaldığı için midem küçüldü açlık pek hissetmiyorum. Kilom düştükçe yazarım yine.unutmayın kızlar irade önemli[/QUOTE
Ninarascım çok teşekkürler.bu listeyi uygulayacağım.

Günaydın kızlar.çok mutluyum.72,5 kiloda takıldım diyordum günlerdir.meğer ben kilo vermişim haberim yokmuş!!! Okadar mutluyum ki şuanda.yıllardır özlemle beklediğim bir kilodayım şuanda okadar mutluyum anlatamam yani.dünyalar benim.inşallah sizler de biran önce kilolarınızı veririrsiniz.ilk hedefime ulaştım.ikinci hedefim 60 kilo. Bana şans ve irade dileyin

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
5 Haziran 2014 de 97,4 ile basladıgım dıyetısyen macerama bugun itibariyle 79,5 ile devam ediyorum.
Koşu bandım vardı evde sattım,eliptik bisiklet aldım.
Aynı zamanda Subat ayından beri spora gidiyorum.
Her konuda önerilere açığım. 25 Temmuzda kuzenimin nişanı var en az 70 e düşmem lazım :)

Canım eliptik bisiklet iyi değilmiş, kalçayı büyütüyormuş diye duydum ama bilmiyorum.
Sende işe yarıyor mu?

Canım ben eliptik kullanıyorum çok faydasını gördüm.bölgesel değil heryerim çalışıyor ve çok güzel terletiyor.ben çok memnunum.

Hmmm. Yanlıs bilgi o zaman.
Zaten her sporun faydası var tabiiki :)
Sen yakında 60-69 kilo gruplarına geçersin Micima.
Çok kararlı görüyorum seni;)
Maşallah

Hmmm. Yanlıs bilgi o zaman.
Zaten her sporun faydası var tabiiki :)
Sen yakında 60-69 kilo gruplarına geçersin Micima.
Çok kararlı görüyorum seni:KK66:
Maşallah

Ay inşallah ya akşamları yediğim limonlu pulbiberli yoğurt çok iyi geldi ama.inşallah hepberaber geçeriz o gruplara

Back