- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- 303
Birde hergün ne yediğimi yazıyordum bana neyin ogün kilo aldırdığını falan biliyordum .senin diyet listen tam olarak nasıl??? Yazabilirmisin mümkünse Pinkhat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde hergün ne yediğimi yazıyordum bana neyin ogün kilo aldırdığını falan biliyordum .senin diyet listen tam olarak nasıl??? Yazabilirmisin mümkünse Pinkhat
Ayrıca bu metabolizma hızlandıran yağ yakan çaydan bahsetmek te istiyorum. Ne işe yaradığını tam bilmiyordum ama ama nette buldum. Gecwm diyetisyenin verdiği tarif şöyle:
Bir kök zencefil
Dört karanfıl
Bir çubuk tarçın
Yarım limon
Yarım yeşil elma
Beş bardak su
Bir tasım kaynatıp on beş dk demlendirin. Fazla yapıp saklayabilirsiniz. Yemeklerden bir saat sonra için.
Burdaki önceki yorumlara göre ayda sekiz kilo ya kadar verdiriyormuş. Ben bugun ıyguladım bakalım buraya yazmaya devam edicem zaten diyet te yapıyorum yedi kilo verdim inş sonuç alırım. Çok kararlıyım hatta zevk alıyorum diyet yaparken hiç böyle olmamıştım. Hadi siz de yazın :)
TEşekkür ederim canım.bu çay acaba emzirenler için uygunmu bir bilgin varmı ?Bu listede bi kaç değişiklik yapıyor diyetisyen sanırım kilo verme durmasın diye son olarak yukarıya yazdığım cayı verdi
Bu konuda bilgim yok ama tarçın fln hormonları etkiliyor diye biliyorum netten bi arastırın benceTEşekkür ederim canım.bu çay acaba emzirenler için uygunmu bir bilgin varmı ?
Nasıl bi diyet yaptın ve yuruyus yaptin miMerhaba lar ben 2013yılında 5ayda 25kilo verdim 95kilodan 70düştüm şu an 75kiloyum ama 5kilo vermek istiyorum yine Diet başladım inşallah birbirimize destek olarak herseyin üstesinden geliriz...
Evet canım az yedim kalorisi düşük şeyler ve bol salata 2,5litre su içtim sadece ilk 10 kilomu verene kadar yürümedim iki ay sonra hergün 1 saat yürüdümNasıl bi diyet yaptın ve yuruyus yaptin mi
Merhabalar neler yapıyorsunuz diyette bende 1.63 71 kiloyum 10 aylik bebisim var 7 kilo verdim 10 kilo kaldı gitmiyor bi türlü yarın başlıcam inşallah ve kısa sürede vermem lazımSelam kizlar
Gecen yıl burada, bu zamanlar, diyetisyen yardımıyla 11 kilo verdim (3 ayda filan). Sonra anne evine gidip 2 kilo ile geri dönünce stresle 7 kiloyu geri aldım. Pazartesi tekrar kararlı bir sekilde diyete başladım.
Boyum 1.65
Kilom 77.5
Pazartesiden pazartesiye tartilicam.
Eski sayfalarınızı okudum biraz ama zamanla tanıyacağım inşallah.
Ben pazartesiden pazartesiye tartilicam. Eskiden cuma gunu bildirim günüydü hala oyle mı acaba? Neler yapıyorsunuz?
bende 75 kiloyum bebek idüşünüyorum bu nedenle kilo vermek istiyorum . programlarınızı rica ediyorumKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Kaç kilo vermen lazım benim 10 kilo 7 sini verdim herhangi bi programın var mı beraber başlayalım birlikte kuvvet ve hırs doğar ☺bende 75 kiloyum bebek idüşünüyorum bu nedenle kilo vermek istiyorum . programlarınızı rica ediyorum