• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eklentiler

• DSC_0600.JPG
    DSC_0600.JPG
    116,6 KB · Görüntüleme: 110
herkese merhaba oğlum doğalı 20 ay oldu ve ben artık diyete karar verdim 78 kiloyum sezaryan göbeğim ve birde genetik kalın bacakları var 15 kilo vermek istiyorum beni bi gruba alırsanız çok sevinirim.
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği domates peynir 1 tane de zeytin yedim şekersiz çay ile ara öğün 1 armut yedim ve yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm öğle yemeği 1 kase domates çorbası 1 dilim tost makinesinde kızarmış ekmek ile az önce ara öğün yaptım 1 bardak süt içtim akşam yemeğindede 1 tabak pazı yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim 12 bardak su ile başladım gittikçe arttırmayı düşünüyorum şimdiye kadar 7.5 bardak suyumu içtim.

Ayrıca bu metabolizma hızlandıran yağ yakan çaydan bahsetmek te istiyorum. Ne işe yaradığını tam bilmiyordum ama ama nette buldum. Gecwm diyetisyenin verdiği tarif şöyle:
Bir kök zencefil
Dört karanfıl
Bir çubuk tarçın
Yarım limon
Yarım yeşil elma
Beş bardak su
Bir tasım kaynatıp on beş dk demlendirin. Fazla yapıp saklayabilirsiniz. Yemeklerden bir saat sonra için.
Burdaki önceki yorumlara göre ayda sekiz kilo ya kadar verdiriyormuş. Ben bugun ıyguladım bakalım buraya yazmaya devam edicem zaten diyet te yapıyorum yedi kilo verdim inş sonuç alırım. Çok kararlıyım hatta zevk alıyorum diyet yaparken hiç böyle olmamıştım. Hadi siz de yazın :)

ben bu kürü yaptığımda bende inanılmaz şişkinlik olmuştu zaten sezaryandan kalan bi göbeğim var birde bu üstüne eklendimi davul gibi olmuştum.

merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz:KK66: 2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorum:KK31:beraber liste uygulamak çok daha zevkli:KK19:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/

Merhaba arkadaşlar diyetimin 3.günündeyim bugün ev temizliği yaptım heryeri çektim sildim kapı pencere giriştim ama yettimi hayır koydum oğlumu bebek arabasına 1.5 saat yürüyüş yaptım pzt 1 saat salı 40 dk bugün 90 dk oldu kahvaltı klasik 1 dilim ekmekle ara öğün çilek yedim 5 6 tane öğlen 1 kase mercimek çorbası dilim balık yedim şimdi ikinci aramı yaptım canım türk kahvesi istedi sadece kahve içtim 1 şekerli :) akşamda etli mantar yemeği var onu yicem salatayla ve bugünde bitmiş olacak pzr günü tartılcam çok heyecanlıyım yaa inş 2 kilo gider :)

Selam kizlar

Gecen yıl burada, bu zamanlar, diyetisyen yardımıyla 11 kilo verdim (3 ayda filan). Sonra anne evine gidip 2 kilo ile geri dönünce stresle 7 kiloyu geri aldım. Pazartesi tekrar kararlı bir sekilde diyete başladım.

Boyum 1.65
Kilom 77.5
Pazartesiden pazartesiye tartilicam.

Eski sayfalarınızı okudum biraz ama zamanla tanıyacağım inşallah.
Ben pazartesiden pazartesiye tartilicam. Eskiden cuma gunu bildirim günüydü hala oyle mı acaba? Neler yapıyorsunuz?

Selam kizlar

Gecen yıl burada, bu zamanlar, diyetisyen yardımıyla 11 kilo verdim (3 ayda filan). Sonra anne evine gidip 2 kilo ile geri dönünce stresle 7 kiloyu geri aldım. Pazartesi tekrar kararlı bir sekilde diyete başladım.

Boyum 1.65
Kilom 77.5
Pazartesiden pazartesiye tartilicam.

Eski sayfalarınızı okudum biraz ama zamanla tanıyacağım inşallah.
Ben pazartesiden pazartesiye tartilicam. Eskiden cuma gunu bildirim günüydü hala oyle mı acaba? Neler yapıyorsunuz?
Merhabalar neler yapıyorsunuz diyette bende 1.63 71 kiloyum 10 aylik bebisim var 7 kilo verdim 10 kilo kaldı gitmiyor bi türlü yarın başlıcam inşallah ve kısa sürede vermem lazım

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

bende 75 kiloyum bebek idüşünüyorum bu nedenle kilo vermek istiyorum . programlarınızı rica ediyorum

Back