• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

70 kiloyum ve 10 11 kilo vermek istiyorum benimle birlikte kararli olan diyetw baslamak isteyen varmi yarin baslayalim
Bende vermek istiyorum ama şuan 4 aylık oğlum var onuda emziriyorum. zaten süt olsun diye yiyerek bu hale geldim.74 kilo olmuşum doğumdan sonra 68 dim.10 kilo vermem gerekli Agustosa kadar.bugün başladım azaltmaya yediklerimi.birbirimize destek olarak başarabişiriz galiba

2 martta 73.1, 17 mart 69.4, 29 martta 68.7 kilo çıktım.sizce gidişat nasıl zayıflamam yavaşlamış mı bana oyle geldi..gecen hafta bazı sorunlardan dolayı saati saatine yiyemedim hatta ara öğünlerimi yapamadım..acaba ondan mı az zayıfladım
valla iyi vermişsin yaaa:)

Merhaba Kızlar;
Bende son bir yılda 16 Kilo alarak 76'ya ulaştım ve inanın dolabımda ki hiçbir kıyafetim olmuyor:(
Bu kiloları sizler gibi bir an önce vermek istiyorum.
3 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Etrafımdaki plates , fitness ve yüzme antrönü arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine bir program çıkardım.
Etrafımda bu kadar spor ile ilgilenen arkadaşım olmasına rağmen , iş çalışma saatleri dolayısıyla vaktim kalmıyor. sizlerin önerileri gibi akşam iş çıkışı eve giderken otobüs yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Arkadaşlarımın ortak önerisi vücudumu aç bırakamam ve her sabah kahvaltımı mutlaka yapmam kesinlikle abur cubur (Çikolata , bisküvi v.s.) yememem ve akşam saat 19'dan sonra hiç bir şey yeme oldu
( Kahvaltıda haşlanmış 1 veye 2 yumurta beyazı hem protein bakımdan çok zengin hemde gerçekten çok tok tutuyor ).

Slm kizlar bayadir giremedim diyet yapip zayiflayayim 5 kilomu vereyim derken baya bi rahatsizladim benim 12 parmak bagirsakta ùlser var baya bi azdi sabahlar aç karnina limonlu su içiyordum bi o aklima geliyo dokundumuda bu kadar artti agrilarim şu an dahilye dr verdigi diyeti ilaçlari ve tekrar endoskobi yapamam gerekiyor vesselam benim diyet uçtu kizlar hepinize kolay gelsin diyiyorum saglikla kilonuzu verin.
Çok Çok Geçmiş Olsun..

Merhaba Kızlar;
Bende son bir yılda 16 Kilo alarak 76'ya ulaştım ve inanın dolabımda ki hiçbir kıyafetim olmuyor:KK43:
Bu kiloları sizler gibi bir an önce vermek istiyorum.
3 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Etrafımdaki plates , fitness ve yüzme antrönü arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine bir program çıkardım.
Etrafımda bu kadar spor ile ilgilenen arkadaşım olmasına rağmen , iş çalışma saatleri dolayısıyla vaktim kalmıyor. sizlerin önerileri gibi akşam iş çıkışı eve giderken otobüs yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Arkadaşlarımın ortak önerisi vücudumu aç bırakamam ve her sabah kahvaltımı mutlaka yapmam kesinlikle abur cubur (Çikolata , bisküvi v.s.) yememem ve akşam saat 19'dan sonra hiç bir şey yeme oldu
( Kahvaltıda haşlanmış 1 veye 2 yumurta beyazı hem protein bakımdan çok zengin hemde gerçekten çok tok tutuyor ).
Bende 1 aydır Diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 1 Ayda tam 5.500 kg verdim bu yolda pes etmeden ideal kilolarımıza ulaşıncaya kadar birlikte olalım ..

Bu sabah az yağda sahanda bir yumurta,bes zeytin biraz peynir ve bir dilim tahıllı ekmek yedim. Öğleyin bir kase yoğurtlu buğday corbası bir köfte ve yanında domates biber yedim. Bie saat sonra da diyetisyenimin verdiği karışım bitki cayını içtim.şimdilik fire vermedim. Siz neler yaptınız

Ayrıca bu metabolizma hızlandıran yağ yakan çaydan bahsetmek te istiyorum. Ne işe yaradığını tam bilmiyordum ama ama nette buldum. Gecwm diyetisyenin verdiği tarif şöyle:
Bir kök zencefil
Dört karanfıl
Bir çubuk tarçın
Yarım limon
Yarım yeşil elma
Beş bardak su
Bir tasım kaynatıp on beş dk demlendirin. Fazla yapıp saklayabilirsiniz. Yemeklerden bir saat sonra için.
Burdaki önceki yorumlara göre ayda sekiz kilo ya kadar verdiriyormuş. Ben bugun ıyguladım bakalım buraya yazmaya devam edicem zaten diyet te yapıyorum yedi kilo verdim inş sonuç alırım. Çok kararlıyım hatta zevk alıyorum diyet yaparken hiç böyle olmamıştım. Hadi siz de yazın :)

Ayrıca bu metabolizma hızlandıran yağ yakan çaydan bahsetmek te istiyorum. Ne işe yaradığını tam bilmiyordum ama ama nette buldum. Gecwm diyetisyenin verdiği tarif şöyle:
Bir kök zencefil
Dört karanfıl
Bir çubuk tarçın
Yarım limon
Yarım yeşil elma
Beş bardak su
Bir tasım kaynatıp on beş dk demlendirin. Fazla yapıp saklayabilirsiniz. Yemeklerden bir saat sonra için.
Burdaki önceki yorumlara göre ayda sekiz kilo ya kadar verdiriyormuş. Ben bugun ıyguladım bakalım buraya yazmaya devam edicem zaten diyet te yapıyorum yedi kilo verdim inş sonuç alırım. Çok kararlıyım hatta zevk alıyorum diyet yaparken hiç böyle olmamıştım. Hadi siz de yazın :)
Bende azaltarak basladım fakat tek sorun emziriyor olmam 10 kilo vermek hedefim 4 ayda inşallah vereceğim.daha önce 1 ayda çok hızlı kilo verdim çay kahveyi kesmiştim ha birde ekmek porsiyonlarıda küçülttüm. bol spor birde. Ama şuan bunları yapamıyorum .

Back