70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet durumumu bildiriyorum

baslangic kilo: 78
hedef: 60
bugunku kilo: 76

hic yoktan iyidir di mi? kendime motive etme adina... :):) ins 60 olup da 60 i begenmedigimiz gunler de gelir. evlenirken 56 kiloydum, gecen aylarda bi arkadasla karsilastim onun da 1 cocugu var, ben simdi evlendigim kiloya dondum biliyor musun demisti. her gun 1 saat yuruyus yapmis, az yemis ayda 6 kilo vermis 2 ayda halletmis kilo isini. ins ben de boyle iradeli olabilirim insallah :)

Ben 85 tim ama şuan 78 düştüm diyet devam ediyor,ama ben çok sağlıksız besleniyorum gerçekten bir gün kütt diye gidicem ama hayırlısı .her gün sadece 2 yeşil elma ve salata yiyorum.arada yeşil Çay vs bakalım amacım Haziran'a kadar 60 a inmek .umarım herkes istediği kiloya iner çok zor bir süreç

Slm kızlar unutmadan hemen menümü yazayım
Kahvaltı
1 porsiyon omlet
1 dilim hellim peynir
Birkaç yudum şekersiz çay

Öğlen
Tavuk döner birkaç çatal
2 bardak ayran
5 patates kızartması
1 y.k pirinç pilavı
1 salatalık tursusu

Ara
Neskafe şekerli

Akşam
Bir çatal tavuk döner
10 patates kızartması
Yarım bardak ayran

tartılma günü ne zaman ona göre bildirim yaparm
Pzt dediler
Eskiden cumaydı
C. Tesi pazar cozutmayalım diye pzt yapmışlar
-O topiği bulunca buraya eklicem cnm
-aslında normal değilim şuara ..esim tarafından terkedildim.. Onu kendine birsey yaptı sandım..3.uncu gün cıktı geldi tabi ben kendime gelemedim hiç yiyesim yok..
Arada saga sola çarpıyorum ama hiç yiyesim yok
- tablo yapmaya çalışırım.. Becerebilirmiyim bilmiyorum.. Ama ewet yapalım birseler yaza güzel bir başlangıc yaparız
Olsn cnm belli zaman sonra buraya yazmamak için yemiyor insan
Bildirimi kime yapalım arkadaslar ortaya mı birimiz alalım mı nasıl olcak pek kimsede yok buarada hatırlattığın iyi oldu kalkıp biaz yuruyus yapem
Cnm sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalırsan daha çok kilo alman mümkün...
Enazından yoğurt ekle bence

Enazından yoğurt ekle bence[/QUOTE]
Ya öyle birşeyki azıcık eklesem bu dediklerime veremiyorum,sanki Nasılsa daha birşey yemeyeceğimin vücut farkında ve en küçük şeyi yağa dönüştürüyor.burada bazı arkadaşlar günlük yediklerini Yazmış vallahi imrendim ben o yazılanları yesem değil vermek üstüne alırım.diyetisyene gitttim zamanında 2 kilo aldım pes ettim,aslında araştırmakta lazım troit vs .aa light yoğurt peynir eklemeyi düşünüyorum,haftada bir de yumurta vs

Merhaba. Topiğe yeni katıldım. Boyum 166 cm. Kilo 68-69 arası gidip geliyor. Hatta bugün 70 gördüm ama bazen tuvaletten önce böyle çıkabiliyor diye buraya dahil olmak istedim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Düzenli spor da yapmadım. Kiloları hamilelikte aldım. Bebeğim 14 aylık oldu. Artık hamilelikten önceki kiloma dönmek istiyorum. Hedefim 61. Emziriyorum ama zayıflamayı çok istiyorum. Bu sabah itibarıyle sıkı diyete başlıcam. Çünkü spor a, yürüyüşe vaktim yok. Hem size destek olmak hem de sizden destek almak için üye oldum. Beni de aranıza alırmısınız?

2haftada 73 ten 69.4 kiloya düştüm tabiki diyetisyen eşliğinde umarım duraganlaşmadan bu şekilde devam eder. doktor kan tahlili yapmıştı.degerler ya düşük ya da sınırın hemen altında cıktı.kan hapı almamı önerdi kilo vermeyi zorlştırabilirmiş

bugünkü yediklerim sabahleyin
beş zeytin biraz peynir şekersiz kahve 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
ara
incir ve 2 adet ceviz
öğleyin
1 kase çorba ve yoğurt
akşam
tavuk sote yoğurt karnabahar salatası
artı
3 kaşık leblebi yarım portakal ve şu anda çok tokum

Enazından yoğurt ekle bence
Ya öyle birşeyki azıcık eklesem bu dediklerime veremiyorum,sanki Nasılsa daha birşey yemeyeceğimin vücut farkında ve en küçük şeyi yağa dönüştürüyor.burada bazı arkadaşlar günlük yediklerini Yazmış vallahi imrendim ben o yazılanları yesem değil vermek üstüne alırım.diyetisyene gitttim zamanında 2 kilo aldım pes ettim,aslında araştırmakta lazım troit vs .aa light yoğurt peynir eklemeyi düşünüyorum,haftada bir de yumurta vs[/QUOTE]
Kesinlikle yoğurt cok etkili ben hiç yemezdim sevmediğim için diyete başladığımdan beri yiyorumbir kaşık kırmızı biberle hem çok tok tutuyor hem de bence kilo vermeye yardımcı diye düşünüyorum

Kızlar benım bacaklarım ınanılmaz kalın. Dıyet de yapıyorum ama haftaya endermologieye başlıyorum. Cihaz masaj yapıp yağları vücudun yakacağı hale getiriyor. Evıme yakın olduğundan ve masajlı olduğundan işime de geliyor açıkçası. Bölgesel yağ problemi olanlara kesin önerimdir.

Offf tebrikler cnm

Günde 50 mekik çekiyorum ben

Ben de yürümek için kendime bahaneler buluyorum. Mesela okuldan eve gelirken yürüyorum 40 50 dk sürüyor.. Hem de aradan cıkmış oluyor.. Bi takım sorunlar var onlar da hallolursa 8 dakikalık karın haraketi var you tube da onu da eklicem. Göbeğin kilo verince sarktığını söylüyorlar.. Offf inşş zayıflarımm

Merhabalar;
79.5 um... Spor + diyetle 6.5 kilo verdim. Daha bi 10 kilo vermem gerek. Elbette araniza yeni katıldım. 10 aylik bebegim var dogum ve hamilelik kilolarim gitti fakat ideal kiloma inmem saglikli olmak adina sart.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Araniza alırsanız çok sevinirim..

2 martta 73.1, 17 mart 69.4, 29 martta 68.7 kilo çıktım.sizce gidişat nasıl zayıflamam yavaşlamış mı bana oyle geldi..gecen hafta bazı sorunlardan dolayı saati saatine yiyemedim hatta ara öğünlerimi yapamadım..acaba ondan mı az zayıfladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…