- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Pzt dedilertartılma günü ne zaman ona göre bildirim yaparm
-O topiği bulunca buraya eklicem cnmhimm baktim ama bulamadim o topigi, ne yaziyordu canim merak ettim. evet beni bu huyumdan vazgecirecek bi sey lazim.
bilmem bence cok az yemissin, bu sekilde devam edebiliyorsan ne mutlu sana, ben bayilir duserim heralde. masallah :)
evet tartilma gunu ne zaman, kimler varsa olanlarla bildirim yapalim tablo yapalim, cok iyi motive eder bence bunlar, ben daha yeni basliyorum ama yine de bildirim yapilirsa memnuniyetle katilirim.
Olsn cnm belli zaman sonra buraya yazmamak için yemiyor insandun neler yedim, yazayim mi yazmayim mi bilemedim ama bi yerden baslamam lazim sanirim
kahvalti
yarim sucuklu peynirli tost
1 yumurta ile omlet
bi kac tane zeytin
1.5 kk yagli pinar peynir
biraz ekmek
ara
muz
oglen
1 tabak etli ve de yagli bir spagetti
gun icerisinde
bir kucultulmus paket 9 kat gofret
1 paket kuruyemisli tatli atistirmalik (140 kalori)
1 portakal
aksam
1 tabak mercimek corba
2-3 kasik etli nohut (sevmedim)
biraz ekmek
cay ile
1 avuc beyaz leblebi
5-6 tane kuruyemisli tatlili kup atistirmalik
kizimin yemedigi bebe biskuvisi sut karisimi
daha unuttugum bi seyler bile olmus olabilir.berbar bi menu ama yazmayi aliskanlik haline getirmek icin yaziyorum.
Bildirimi kime yapalım arkadaslar ortaya mı birimiz alalım mı nasıl olcak pek kimsede yok buarada hatırlattığın iyi oldu kalkıp biaz yuruyus yapemevet durumumu bildiriyorum
baslangic kilo: 78
hedef: 60
bugunku kilo: 76
hic yoktan iyidir di mi? kendime motive etme adina... :):) ins 60 olup da 60 i begenmedigimiz gunler de gelir. evlenirken 56 kiloydum, gecen aylarda bi arkadasla karsilastim onun da 1 cocugu var, ben simdi evlendigim kiloya dondum biliyor musun demisti. her gun 1 saat yuruyus yapmis, az yemis ayda 6 kilo vermis 2 ayda halletmis kilo isini. ins ben de boyle iradeli olabilirim insallah :)
Cnm sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalırsan daha çok kilo alman mümkün...Ben 85 tim ama şuan 78 düştüm diyet devam ediyor,ama ben çok sağlıksız besleniyorum gerçekten bir gün kütt diye gidicem ama hayırlısı .her gün sadece 2 yeşil elma ve salata yiyorum.arada yeşil Çay vs bakalım amacım Haziran'a kadar 60 a inmek .umarım herkes istediği kiloya iner çok zor bir süreç
Ya öyle birşeyki azıcık eklesem bu dediklerime veremiyorum,sanki Nasılsa daha birşey yemeyeceğimin vücut farkında ve en küçük şeyi yağa dönüştürüyor.burada bazı arkadaşlar günlük yediklerini Yazmış vallahi imrendim ben o yazılanları yesem değil vermek üstüne alırım.diyetisyene gitttim zamanında 2 kilo aldım pes ettim,aslında araştırmakta lazım troit vs .aa light yoğurt peynir eklemeyi düşünüyorum,haftada bir de yumurta vs[/QUOTE]Cnm sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalırsan daha çok kilo alman mümkün...
Enazından yoğurt ekle bence
2haftada 73 ten 69.4 kiloya düştüm tabiki diyetisyen eşliğinde umarım duraganlaşmadan bu şekilde devam eder. doktor kan tahlili yapmıştı.degerler ya düşük ya da sınırın hemen altında cıktı.kan hapı almamı önerdi kilo vermeyi zorlştırabilirmiş
bugünkü yediklerim sabahleyin
beş zeytin biraz peynir şekersiz kahve 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
ara
incir ve 2 adet ceviz
öğleyin
1 kase çorba ve yoğurt
akşam
tavuk sote yoğurt karnabahar salatası
artı
3 kaşık leblebi yarım portakal ve şu anda çok tokum
Günde 50 mekik çekiyorum benhareket olarak ne yapıyorsunuz kızlar ben günde yarım saatlik iki defa oryantal oynuyorum sonra bol bol mekik omuzlarda sopa çevirme ve eve 30 dk. hızlı şekilde yürüyerek gidiyorum heralde spor olarak bu yeterli olur
SağolasınızzzOfff tebrikler cnm
Günde 50 mekik çekiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?