• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 15 şubattan beri spora gidiyorum,hrtgün 40 dakka cardio yapıyorum,haftanın bazı günleri grup dersleri var (pilates,fit dance) gibi,kalori sepeti programı yükledim telefona her yediğimi yazıp kalori hesabı yapıyorum ve hedef kalorimi geçmiyorum ama hala aynı kilodayım ben nerde hata yapıyorum acaba? :110::110::KK1:

kızlar 15 şubattan beri spora gidiyorum,hrtgün 40 dakka cardio yapıyorum,haftanın bazı günleri grup dersleri var (pilates,fit dance) gibi,kalori sepeti programı yükledim telefona her yediğimi yazıp kalori hesabı yapıyorum ve hedef kalorimi geçmiyorum ama hala aynı kilodayım ben nerde hata yapıyorum acaba? :110::110::KK1:
canım 1 ay sonra sabah kalktığın gibi tartılmalısın bakalım kaç kilo verdin gramda olsa vermen llazım bu azimle:KK15:

yediklerini paylaş canım bi bakalım ...3 hf da vermen lazımdı

selam canım hatırlamam mı....nasılsın nerelerdesin
ben epeydir topikten uzaktım bu arada 10 kilo aldım maalesef
tekrar motive olayım diye döndüm ama
maalesef o eski günlerden eser yok şimdi
bende bayadır girmiyorum canım bi bakayım dedim seni gördüm sevindim biz burdaki kızlarla facebookta grup yaptık öylece zayıflamaya çalışıyoruz ama pek bi başarılı olduğumuz söylenemez sohbet muhabbet tadında bizimkisi :KK50:

herkese merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 170 boyundayım ve 76 kiloyum. ilaç kullanımı yüzünden çok kısa sürede 55 kilodan 76 ya çıktım ve şuan kilo vermekte çok zorlanıyorum =( motivasyonum çok düşük bende sizlerle zayıflamak istiyorum. beni de aranıza alın

Merhabalaaarr diğer bölüme de yazmıştım.diyete başlayalı altı gün oldu. Diyetisyenin verdiği listeyi tam anlamıyla yaptım sayılır. Ama henuz tartılmadım. Cok merak ediyorum Boy 162 kilo 73 yaş 28. 57 olmam lazım. Uc gundur yürüyüşümü yapamadım :-( simdi de cok yorgunum biraz dinleneyim belki geçer sonra yaparım. Siz neler yapıyorsunuz zayıflamayı hızlandiran şeyler neler

Back