- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1 ay sonra sabah kalktığın gibi tartılmalısın bakalım kaç kilo verdin gramda olsa vermen llazım bu azimlekızlar 15 şubattan beri spora gidiyorum,hrtgün 40 dakka cardio yapıyorum,haftanın bazı günleri grup dersleri var (pilates,fit dance) gibi,kalori sepeti programı yükledim telefona her yediğimi yazıp kalori hesabı yapıyorum ve hedef kalorimi geçmiyorum ama hala aynı kilodayım ben nerde hata yapıyorum acaba?
yediklerini paylaş canım bi bakalım ...3 hf da vermen lazımdıkızlar 15 şubattan beri spora gidiyorum,hrtgün 40 dakka cardio yapıyorum,haftanın bazı günleri grup dersleri var (pilates,fit dance) gibi,kalori sepeti programı yükledim telefona her yediğimi yazıp kalori hesabı yapıyorum ve hedef kalorimi geçmiyorum ama hala aynı kilodayım ben nerde hata yapıyorum acaba?
hadi kolay gelsin canımmerhabalar kızlar
Başlangıç: 77kg
Bugün: 68kg
Hedef: 60kg
Toplam giden: 9kg
veeee yaniden başlıyorum kilo vermeye bu kadar ara yeter
selam canım hatırlamam mı....nasılsın nerelerdesinselamm zerra sen buralarda mısınn?? hatırladın mı beni
bende bayadır girmiyorum canım bi bakayım dedim seni gördüm sevindim biz burdaki kızlarla facebookta grup yaptık öylece zayıflamaya çalışıyoruz ama pek bi başarılı olduğumuz söylenemez sohbet muhabbet tadında bizimkisiselam canım hatırlamam mı....nasılsın nerelerdesin
ben epeydir topikten uzaktım bu arada 10 kilo aldım maalesef
tekrar motive olayım diye döndüm ama
maalesef o eski günlerden eser yok şimdi