- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Günaydın cnm hoşgeldin..Günaydın kizlar bende kushan diyetiyle 4 kilo verebildim onbesgunde sporsuz ...
Cnm bizde öyleyız..MERHABALAR ....
Benim kilo verme sürecide kötü gidiyor maalesef 1 ileri bir geri öfffff
Çok geçmiş olsun cnm üzüldüm.. Bnde biara sirkeli su içiyordum mahfetti bni..bıraktımSlm kizlar bayadir giremedim diyet yapip zayiflayayim 5 kilomu vereyim derken baya bi rahatsizladim benim 12 parmak bagirsakta ùlser var baya bi azdi sabahlar aç karnina limonlu su içiyordum bi o aklima geliyo dokundumuda bu kadar artti agrilarim şu an dahilye dr verdigi diyeti ilaçlari ve tekrar endoskobi yapamam gerekiyor vesselam benim diyet uçtu kizlar hepinize kolay gelsin diyiyorum saglikla kilonuzu verin.
Merhaba cnm hoşgeldin.. Emziren annemizde vardı şuanda yok...merhaba bayanlar ben de 78 kiloyum, onceden 65 olsam kilo aldim diye uzulurdum, ama hamilelikte cok cok aldim, simdi de nasil vericem diye kara kara dusunuyorum. kizim 1 yasini gecti. burda benim gibi emzirenler var mi?
Bn kk da bir bayan diyetsiz zayıfladım diye topik açmıştı.. Onu okuyunca bu huyumdan vazgectim bir bak isterseniki gundur regliyim, canim cok tatli istiyordu, kontrolsuz bi sekilde yiyorum, sanirim en buyuk problemim bu, paketi acinca tamamini yiyorum, iki tane yiyip birakamiyorum, turkiyede de diyetisyene gittim burda da, hic de uygulayamadim, daha once dukan filan yapmistim, karatay da.. aman simdi ne yapicam hic bilmiyorum, birisi kushan yaptim ise yaradi demis, onun listesi nerde?
Merhaba cnm hoşgeldin.. Emziren annemizde vardı şuanda yok...
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Bnde daha önceleri emzirirken vermiştim kolay olmuştu..
Seninde öyle olur umarım
Bn kk da bir bayan diyetsiz zayıfladım diye topik açmıştı.. Onu okuyunca bu huyumdan vazgectim bir bak istersen
Kızlar yoksunuz ama menümü yazmaya dewam szde gelin çok çozutmayın....
Sabah 2bardak ılık su yeşil çay
Kahvaltı
2 dilim hellim peynir
2.5yumurta(doktor önerisi)
Öglen
6patates kızartma
3 ü bir arada
Akşam
Izgara balık
Salata
Su1.5 lt)
Spor( maalesef yok)
Herkese i geceleeeeer
tartılma günü ne zaman ona göre bildirim yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?