• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm menü denilirse;
Kahvaltı
Az şekerli çay
Ikı dilim peynir
K.k büyüklüğünde kuru pasta
Salatalık
Domates

Ara
Yok

Öğlen
Yarım kepekli sandviç
3tane badem şekeri büyüklüğünde çikolata
Dört yudum latte:)

Ara
Yok

Ara
K.k büyüklüğünde ekmek
Peynir
Salatalık
Domates
1 salam
Yarım çay bardaği çay(az şekerli)

Akşam
Ayran
Soda

Slm kizlar bayadir giremedim diyet yapip zayiflayayim 5 kilomu vereyim derken baya bi rahatsizladim benim 12 parmak bagirsakta ùlser var baya bi azdi sabahlar aç karnina limonlu su içiyordum bi o aklima geliyo dokundumuda bu kadar artti agrilarim şu an dahilye dr verdigi diyeti ilaçlari ve tekrar endoskobi yapamam gerekiyor vesselam benim diyet uçtu kizlar hepinize kolay gelsin diyiyorum saglikla kilonuzu verin.

Slm kizlar bayadir giremedim diyet yapip zayiflayayim 5 kilomu vereyim derken baya bi rahatsizladim benim 12 parmak bagirsakta ùlser var baya bi azdi sabahlar aç karnina limonlu su içiyordum bi o aklima geliyo dokundumuda bu kadar artti agrilarim şu an dahilye dr verdigi diyeti ilaçlari ve tekrar endoskobi yapamam gerekiyor vesselam benim diyet uçtu kizlar hepinize kolay gelsin diyiyorum saglikla kilonuzu verin.
Çok geçmiş olsun cnm üzüldüm.. Bnde biara sirkeli su içiyordum mahfetti bni..bıraktım
Dikkat etmk gerekiyor

iki gundur regliyim, canim cok tatli istiyordu, kontrolsuz bi sekilde yiyorum, sanirim en buyuk problemim bu, paketi acinca tamamini yiyorum, iki tane yiyip birakamiyorum, turkiyede de diyetisyene gittim burda da, hic de uygulayamadim, daha once dukan filan yapmistim, karatay da.. aman simdi ne yapicam hic bilmiyorum, birisi kushan yaptim ise yaradi demis, onun listesi nerde?

merhaba bayanlar ben de 78 kiloyum, onceden 65 olsam kilo aldim diye uzulurdum, ama hamilelikte cok cok aldim, simdi de nasil vericem diye kara kara dusunuyorum. kizim 1 yasini gecti. burda benim gibi emzirenler var mi?
Merhaba cnm hoşgeldin.. Emziren annemizde vardı şuanda yok...
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Bnde daha önceleri emzirirken vermiştim kolay olmuştu..
Seninde öyle olur umarım
iki gundur regliyim, canim cok tatli istiyordu, kontrolsuz bi sekilde yiyorum, sanirim en buyuk problemim bu, paketi acinca tamamini yiyorum, iki tane yiyip birakamiyorum, turkiyede de diyetisyene gittim burda da, hic de uygulayamadim, daha once dukan filan yapmistim, karatay da.. aman simdi ne yapicam hic bilmiyorum, birisi kushan yaptim ise yaradi demis, onun listesi nerde?
Bn kk da bir bayan diyetsiz zayıfladım diye topik açmıştı.. Onu okuyunca bu huyumdan vazgectim bir bak istersen

Kızlar yoksunuz ama menümü yazmaya dewam szde gelin çok çozutmayın....
Sabah 2bardak ılık su yeşil çay
Kahvaltı
2 dilim hellim peynir
2.5yumurta(doktor önerisi)

Öglen
6patates kızartma
3 ü bir arada
Akşam
Izgara balık
Salata

Su:KK43: 1.5 lt)
Spor( maalesef yok)
Herkese i geceleeeeer

Merhaba cnm hoşgeldin.. Emziren annemizde vardı şuanda yok...
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Bnde daha önceleri emzirirken vermiştim kolay olmuştu..
Seninde öyle olur umarım

Bn kk da bir bayan diyetsiz zayıfladım diye topik açmıştı.. Onu okuyunca bu huyumdan vazgectim bir bak istersen

himm baktim ama bulamadim o topigi, ne yaziyordu canim merak ettim. evet beni bu huyumdan vazgecirecek bi sey lazim.

Kızlar yoksunuz ama menümü yazmaya dewam szde gelin çok çozutmayın....
Sabah 2bardak ılık su yeşil çay
Kahvaltı
2 dilim hellim peynir
2.5yumurta(doktor önerisi)

Öglen
6patates kızartma
3 ü bir arada
Akşam
Izgara balık
Salata

Su:KK43: 1.5 lt)
Spor( maalesef yok)
Herkese i geceleeeeer

bilmem bence cok az yemissin, bu sekilde devam edebiliyorsan ne mutlu sana, ben bayilir duserim heralde. masallah :)

tartılma günü ne zaman ona göre bildirim yaparm:KK49:

evet tartilma gunu ne zaman, kimler varsa olanlarla bildirim yapalim tablo yapalim, cok iyi motive eder bence bunlar, ben daha yeni basliyorum ama yine de bildirim yapilirsa memnuniyetle katilirim.

dun neler yedim, yazayim mi yazmayim mi bilemedim ama bi yerden baslamam lazim sanirim

kahvalti
yarim sucuklu peynirli tost
1 yumurta ile omlet
bi kac tane zeytin
1.5 kk yagli pinar peynir
biraz ekmek

ara
muz

oglen
1 tabak etli ve de yagli bir spagetti

gun icerisinde
bir kucultulmus paket 9 kat gofret
1 paket kuruyemisli tatli atistirmalik (140 kalori)
1 portakal

aksam
1 tabak mercimek corba
2-3 kasik etli nohut (sevmedim)
biraz ekmek

cay ile
1 avuc beyaz leblebi
5-6 tane kuruyemisli tatlili kup atistirmalik
kizimin yemedigi bebe biskuvisi sut karisimi

daha unuttugum bi seyler bile olmus olabilir. :KK43::KK43: berbar bi menu ama yazmayi aliskanlik haline getirmek icin yaziyorum.

Back