• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu aralar yaptığım zencefilli çay(çok etkisini göremedim ama)
birazda yediklerime dikkat etmek.
i10 günde 2 akşam çok kaçırdım..
bu hafta eşim yok değerlendirmek istiyorum..
çarşamba perşembe ayran detoksu yapacam

kızlarrrrrr...çok özür dilerim ben sizi UNUTTUM :KK11::KK57:
geçen hafta çok hastalandım bu hafta da devam etti telefondan niyeyse uğraşamıyorum girmeye pc de genelde hep eşimde kızımda unuttum gitti...:KK57:
spor 1,5 haftadır yapamıyorum malesef,diyet iyi gidiyo zaten hastalığın da etkisiyle bir şey yiyemiyorum hatta kapuska yaptım onu bile yiyemedim mide hep boş bir haftadır akşam yemeği de yemiyorum...tartıya henüz çıkmadım bu cuma günü 2. haftama giriyorum bende bildirim yapacağım inşallah...bu arada bildirimleri kim yapıyor acep?

ZERRAM nasılsın bacım görüşemedik ya :(

kızlarrrrrr...çok özür dilerim ben sizi UNUTTUM :KK11::KK57:
geçen hafta çok hastalandım bu hafta da devam etti telefondan niyeyse uğraşamıyorum girmeye pc de genelde hep eşimde kızımda unuttum gitti...:KK57:
spor 1,5 haftadır yapamıyorum malesef,diyet iyi gidiyo zaten hastalığın da etkisiyle bir şey yiyemiyorum hatta kapuska yaptım onu bile yiyemedim mide hep boş bir haftadır akşam yemeği de yemiyorum...tartıya henüz çıkmadım bu cuma günü 2. haftama giriyorum bende bildirim yapacağım inşallah...bu arada bildirimleri kim yapıyor acep?

ZERRAM nasılsın bacım görüşemedik ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Bu aralar millet kırılıyor hastalıktan aman dikkat et Sıvı bişeyler almaya çalış..

Benim diyet kötü gidiyor eşim yok dikkat ederim diyordum ama hain kociş giderken Börek almış kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum bile

Back