• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kizlar ayni sedda havadan herhalde antalya bile bugün soguk uff bu havada diyet hiç olacak şey degil zaten canim da çok sıkkın :-(
Hava Güneşli olunca insan daha çok hevesleniyor şahsen ben öyleyim yeter ki pencerede n biraz güneş vurun içeriye gün boyu spor yapabilirim ama hava soğuk ev karanlık olunca bütün hevesim kaçıyor neyse bun ada şükür ama bugun hiç spor yapmadım memlekete gidicem İNŞALLAH HAFTAYA o yüzden bugün alacaklarimiz vardı işlerimizi falan hallettik esimle bu saat oldu yeni geldim eve şimdi yemek falan hazirlarim bugün böyle geçti ama devam ALLAH İN İZNİ YLE fit hanimlar olucaz canım İNŞALLAH :KK76:

:KK68:Aynen seddacım:KK51:

Yanii az yarım parmak uzunluğunda Allahtan krem sürdümde bugün acısı cok yok iş yapabiliyorum.. Malum anneysen yada ev hanımı farketmez önemli olan yanan yerin görev yapabilmesi:KK53:
Canım tekrardan çok geçmiş olsun ALLAH İM BETERINDEN KORUSUN İNŞALLAH BU ARADA DESTEĞİN İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM :KK36:

Arkadaslar bu siteye katıldığım için gerçekten çok mutluyum özellikle bu konu başlığı altında beraber mücadeleye başladığımız arkadaşlara Superisi2009 berfin07 ve diğer arkadaslara desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim .. ben bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum umutsuzluğa kapildigim zaman kendimi iyi hissetmedigim ya da desteğe ihtiyacım olduğu zaman birinin hadi devam ediyoruz demesi yada ne biliyim bu konuda beni yureklendirmesi doğru bildiğim yanlışları göstererek mucadeleme destek vermesi beni mutlu ediyor ... çok uzattım farkındayım ama ben bebek için zayiflayanlardanim RABBİM İNŞALLAH bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı bir şekilde zayıflama yi nasip eder ve sonrasında İNŞALLAH hayırlı bir evlat nasip eder... desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ALLAH A EMANET OLUN...

kızlarrr,neapıyonusss,kardan kıpırdayamıyorum yahu,çok spora gidesim var gidemiyorum..bacaklarımın acısı geçti şu an deli gibi koşu bandına binmek istiyorum bu akşam pilates ve step dersleri var gidemiyorum :KK12:
neyse artık hafta sonu takılırım inşallah,beslenme konusunda ben ağır diyetler yapmıyorum ama dikkat ediyorum ekmeğe dikkat ediyorum...

hibiskus çayı hazırlayacağım bi çıkabilsem caddeye o çay bana çok iyi geliyor ödem attırıyor tadı da çok güzel tartı da 1 hafta da rahat 1,5 kilo gitmiş görüyorum...:KK76:

2 yemek kaşığı hibiskus
1 yemek kaşığı yeşil çay
4 tane kuşburnu
3-4 tane karanfil
bunları biraz suyla cezvede kaynatıyoruz...

bir kenarda 1 lt suyun içine bir dilim limon bir tane çubuk tarçın koyuyoruz...

cezvede biraz kaynayan çayımızı dinlenmeye tezgaha alıyoruz...ılıyınca süzerek sürahıye ilave ediyoruz ve dolaba kaldırıyoruz.1 lt hibiskus suyunu ister sıcak ister soğuk içebilirsiniz ben soğuk içiyorum...sabahtan geceye kadar bitiriyorum,aman dikkat çok içmeyin tansiyon düşürüyor kendi bünyenize göre dikkatli tüketin.....

Eklentiler

• 10698509_10152423361463461_1051317968434552366_n.jpg
    10698509_10152423361463461_1051317968434552366_n.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 79
kızlar tatlı kriziniz tuttuğunda benim dukan yaparken yediğim sıcak çikolata vardı onu yapardım...
önce marketten yağ oranı en düşük olan kakaolar var biraz pahalı ama epey gidiyo,1 su bardağı süt,1 tatlı kaşığı kakao,2 çay kaşığı kadar nişasta karıştırıp,birde şeker yerine takika toz tatlandırıcı koyuyordum bunları karıştırıp ocakta pişirip sıcak çiko.yapıyordum kalorisi hiç yok kadar az...

Canım tekrardan çok geçmiş olsun ALLAH İM BETERINDEN KORUSUN İNŞALLAH BU ARADA DESTEĞİN İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM :KK36:
Amiiiin ...
Tabiki cnm herzaman ben böyle çok güzel konuşurum ama uygulamam :KK47:
Sen hocanın sözünü dinle ama gittiği yoldan gitme:KK48:
Bugün çok fena sana dediklerimi ben yasadım tabiii kocamın payıda var heeepp onun yüzündeeenn:anneadayı:
Arkadaslar bu siteye katıldığım için gerçekten çok mutluyum özellikle bu konu başlığı altında beraber mücadeleye başladığımız arkadaşlara Superisi2009 berfin07 ve diğer arkadaslara desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim .. ben bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum umutsuzluğa kapildigim zaman kendimi iyi hissetmedigim ya da desteğe ihtiyacım olduğu zaman birinin hadi devam ediyoruz demesi yada ne biliyim bu konuda beni yureklendirmesi doğru bildiğim yanlışları göstererek mucadeleme destek vermesi beni mutlu ediyor ... çok uzattım farkındayım ama ben bebek için zayiflayanlardanim RABBİM İNŞALLAH bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı bir şekilde zayıflama yi nasip eder ve sonrasında İNŞALLAH hayırlı bir evlat nasip eder... desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ALLAH A EMANET OLUN...
Bende öyle gercekten kürkçü dükkanım burası benim ...
Ama sizle çok daha farklı güzel oldu ..
Eskilerden de kimse yok millet zayıfladı ben kaldım sanırımm
Sizde olmasın çok zor du
Bebek için derken aslında bnde o yüzden istiyorum ama sonrasında eşimide razı etmem gerekiyor..
kızlarrr,neapıyonusss,kardan kıpırdayamıyorum yahu,çok spora gidesim var gidemiyorum..bacaklarımın acısı geçti şu an deli gibi koşu bandına binmek istiyorum bu akşam pilates ve step dersleri var gidemiyorum :KK12:
neyse artık hafta sonu takılırım inşallah,beslenme konusunda ben ağır diyetler yapmıyorum ama dikkat ediyorum ekmeğe dikkat ediyorum...

hibiskus çayı hazırlayacağım bi çıkabilsem caddeye o çay bana çok iyi geliyor ödem attırıyor tadı da çok güzel tartı da 1 hafta da rahat 1,5 kilo gitmiş görüyorum...:KK76:
Bizde isteriiiiiz
Kiloyu çaymı verdiriyor yoksa diyet şart mı:KK53:
hibiskus çayının yapımını vericem birazdan isteyenler için...
bende kalori hesaplamayı nasıl yapıcam onu sormak istiyorum...
Ben kaloriyi bir site var üye oldum oradan yapıcam inş bir iki kere yaptım tabi devamı gelirse.. Site ismi verebiliyormuyum bilmiyorum
2 yemek kaşığı hibiskus
1 yemek kaşığı yeşil çay
4 tane kuşburnu
3-4 tane karanfil
bunları biraz suyla cezvede kaynatıyoruz...

bir kenarda 1 lt suyun içine bir dilim limon bir tane çubuk tarçın koyuyoruz...

cezvede biraz kaynayan çayımızı dinlenmeye tezgaha alıyoruz...ılıyınca süzerek sürahıye ilave ediyoruz ve dolaba kaldırıyoruz.1 lt hibiskus suyunu ister sıcak ister soğuk içebilirsiniz ben soğuk içiyorum...sabahtan geceye kadar bitiriyorum,aman dikkat çok içmeyin tansiyon düşürüyor kendi bünyenize göre dikkatli tüketin.....
Tesekkürler arkadasım:KK68:
biraz değişiklik olsun dedim fotolara bakınız :KK49::KK49::KK49:
Baktım ama korktuuuuummm:mad:Ben tam olarak şimdi o şişko mu oluyorum uzun süredir aynaya bakmıyorum da:KK61:
kızlar tatlı kriziniz tuttuğunda benim dukan yaparken yediğim sıcak çikolata vardı onu yapardım...
önce marketten yağ oranı en düşük olan kakaolar var biraz pahalı ama epey gidiyo,1 su bardağı süt,1 tatlı kaşığı kakao,2 çay kaşığı kadar nişasta karıştırıp,birde şeker yerine takika toz tatlandırıcı koyuyordum bunları karıştırıp ocakta pişirip sıcak çiko.yapıyordum kalorisi hiç yok kadar az...
Kako nun üstünde baska birşey yazıyormu nasıl ayırt edicem diğerleriyle:KK64:
Çok iyi fikir yaa tesekkr ederiim diyete başlıyorum diye önce son kez çiko yiyim dedim bissürü almışım şimdi de buda bitsin snra diyet modundayım

Benim eşim razi ama süreyi uzatan benim çünkü bu şekilde hamile kalmak istemiyorum RABBİM HAYIRLISINİ NASİP ETSİN TABİ Kİ AMA KENDİM İÇİN ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BİDE KADIN DOĞUM DA ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞİŞMAN GEBELERIN NE KADAR ZORLUK ÇEKTİĞİNİ BİLİYORUM BU YUZDEN DE TEDİRGİNİM SANIRIM.. İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ VE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE GEBELIGIMIZI GECIRMESINI NASİP ETSİN NE DİYİM.. Bu arada dün eşim baya büyük bi poşet abur çuburla geldi eve maalesef bende boş durmadım film izlerken baya yedim bugunde arkadaşımızın doğum gunune gidicez şimdiden spor yapmaya başlamam lazım bugün baya geciktim .. herkese hayırlı gunler diliyorum kızlar ALLAH A EMANET OLUN

Benim eşim razi ama süreyi uzatan benim çünkü bu şekilde hamile kalmak istemiyorum RABBİM HAYIRLISINİ NASİP ETSİN TABİ Kİ AMA KENDİM İÇİN ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BİDE KADIN DOĞUM DA ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞİŞMAN GEBELERIN NE KADAR ZORLUK ÇEKTİĞİNİ BİLİYORUM BU YUZDEN DE TEDİRGİNİM SANIRIM.. İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ VE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE GEBELIGIMIZI GECIRMESINI NASİP ETSİN NE DİYİM.. Bu arada dün eşim baya büyük bi poşet abur çuburla geldi eve maalesef bende boş durmadım film izlerken baya yedim bugunde arkadaşımızın doğum gunune gidicez şimdiden spor yapmaya başlamam lazım bugün baya geciktim .. herkese hayırlı gunler diliyorum kızlar ALLAH A EMANET OLUN
Aynen yaa bnm eşimde öyle yatı ixinli evde
Düzen vs kalmadı
Artık şu karlar bitsin de ancak öyle ben geri dönücem kızlarr
Allah a em olunn

Aynen yaa bnm eşimde öyle yatı ixinli evde
Düzen vs kalmadı
Artık şu karlar bitsin de ancak öyle ben geri dönücem kızlarr
Allah a em olunn
Bende artık hazırlıklara başladım memlekete gidicez RABBİM NASİP EDERSE Bİ SÜRE BENDE YOKUM SPOR YAPAMIYORUM AMA ORDA DA DİKKAT ETMEYE CALISCAM ALLAH A EMANET OLUN :KK36:

alıntı yaptım beceremedim,nedense olmadı...çoklu alıntıydı biririne girdi..
kusura bakmayın kızlar kar nedeniyle kocada kız da başımda pc ye oturamıyorum...
nerde kalmıştım hibiskus çayının tarifini verdim ...
şimdi size HARİKA BİR TARİF......
çikolata krizlerine birebir kalorisi sıfır denecek kadar az ben haftada 1 yapıyorum,abartmayalım tabi ki çünkü kilo veriminde draklama yapabiliyor..

DİYET SICAK ÇİKOLATA
Malzemeler
1 dolu tatlı kaşığı yağsız kakao
1 çorba kaşığı süt tozu (Pınar’ın yeşil paketli süt tozunu ya da Light Coffee Mate’i kullanabilirsiniz)
Tatlandırıcı
1 bardak yağsız süt

hazırlanışı iki şekilde oluyor ocakta veya mikrodalgada

HAZIRLANIŞI:

Bardağımıza veya kupamıza kakaoyu ve süt tozunu koyun, çok az süt koyup iyice karıştırın. Topaklanma kalmadıktan sonra sütün tamamını ekleyip mikrodalga fırında 2 dakika kadar ısıtın. (Arada durdurup karıştırırsanız üstünde tabaka oluşmasını engellemiş oluyoruz .)
Mikrodalgadan çıkınca zevkinize göre tatlandırıcısını ekleyin ve için bu kadar basit. =)

ya da tüm malzemeyi ufak bir tencereye koyuyoruz karıştırarak kısık ateşte pişiriyoruz kıvamını alınca hafif kaynamaya başlayınca kupaya koyup içiyoruz...

malzemelerin fotolarını da koyuyorum...kakaolara büyük marketlerde bakın yanlış hatırlamıyorsan yağ oranın birinde %10 birinde %2 yazması lazım karşılaştırdığınız da anlarsınız zaten .:KK50::KK50::KK50:

Eklentiler

• dukan_diyeti_icin_urunler_kakao_dr.jpg
    dukan_diyeti_icin_urunler_kakao_dr.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 187
  • dukan_diyeti_icin_urunler_takita_tatlandirici.jpg
    dukan_diyeti_icin_urunler_takita_tatlandirici.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 87
  • dukan_diyeti_icin_urunler_takita_toz_tatlandirici.jpg
    dukan_diyeti_icin_urunler_takita_toz_tatlandirici.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 90
  • süt tozu.png
    süt tozu.png
    422,4 KB · Görüntüleme: 262
bakalım spor güzel gidiyor bu akşam fit dance dersine katıldım mahfoldum koşu bandı bisiklet halt yemiş yanında manyak terletiyor :KK55:
beslenmem sorunlu öğle yemeğini atlıyorum hep öğlen yemek istemiyorum akşam çok acıkmış oluyorum,ekmek yemiyorum ama ne yemek varsa abanıyorum çok hızlı yiyiyorum...abur cuburuda kestim çok şükür bakalım...

bugün ki menümü paylaşayım da bakın hele taşlayın beni :D

sabah:
az beyaz peynir
3 bardak çay
zeytin
2 yumurta
2 dilim ekmek

öğlen:
1 kase işkembe çorbası
1 dilim ekmek

ilkindi :
1 armut

akşam:
yok

şimdi:
1 kupa salep :KK17:

2 litre su + spor

bu ne biçim menüüüüü :KK23::mad::mad::KK69:

kızlar merhaba. 1 kg daha gitti ama bu hafta çok kaçamak yaptım ona rağmen gitmesi de ayrıca üzdü beni demekki daha fazla gidecekmiş dedim :KK61: ama durmak yok yola devam. kardeşimin düğününe 1.5 ay var. sizce 6 kiloyu verir miyim bu kadar sürede..
Verirsin cnm:KK66:
alıntı yaptım beceremedim,nedense olmadı...çoklu alıntıydı biririne girdi..
kusura bakmayın kızlar kar nedeniyle kocada kız da başımda pc ye oturamıyorum...
nerde kalmıştım hibiskus çayının tarifini verdim ...
şimdi size HARİKA BİR TARİF......
çikolata krizlerine birebir kalorisi sıfır denecek kadar az ben haftada 1 yapıyorum,abartmayalım tabi ki çünkü kilo veriminde draklama yapabiliyor..

DİYET SICAK ÇİKOLATA
Malzemeler
1 dolu tatlı kaşığı yağsız kakao
1 çorba kaşığı süt tozu (Pınar’ın yeşil paketli süt tozunu ya da Light Coffee Mate’i kullanabilirsiniz)
Tatlandırıcı
1 bardak yağsız süt

hazırlanışı iki şekilde oluyor ocakta veya mikrodalgada

HAZIRLANIŞI:

Bardağımıza veya kupamıza kakaoyu ve süt tozunu koyun, çok az süt koyup iyice karıştırın. Topaklanma kalmadıktan sonra sütün tamamını ekleyip mikrodalga fırında 2 dakika kadar ısıtın. (Arada durdurup karıştırırsanız üstünde tabaka oluşmasını engellemiş oluyoruz .)
Mikrodalgadan çıkınca zevkinize göre tatlandırıcısını ekleyin ve için bu kadar basit. =)

ya da tüm malzemeyi ufak bir tencereye koyuyoruz karıştırarak kısık ateşte pişiriyoruz kıvamını alınca hafif kaynamaya başlayınca kupaya koyup içiyoruz...

malzemelerin fotolarını da koyuyorum...kakaolara büyük marketlerde bakın yanlış hatırlamıyorsan yağ oranın birinde %10 birinde %2 yazması lazım karşılaştırdığınız da anlarsınız zaten .:KK50::KK50::KK50:
Ellerine sağlık cnm süpermiş buara çikoyla aram yok..
Ama olunca denemek lazm
bakalım spor güzel gidiyor bu akşam fit dance dersine katıldım mahfoldum koşu bandı bisiklet halt yemiş yanında manyak terletiyor :KK55:
beslenmem sorunlu öğle yemeğini atlıyorum hep öğlen yemek istemiyorum akşam çok acıkmış oluyorum,ekmek yemiyorum ama ne yemek varsa abanıyorum çok hızlı yiyiyorum...abur cuburuda kestim çok şükür bakalım...
Öglen şart aslında ben asla ögün atlayamam snrasında iki gün kendime gelemiyorum .,

bugün ki menümü paylaşayım da bakın hele taşlayın beni :KK70:

sabah:
az beyaz peynir
3 bardak çay
zeytin
2 yumurta
2 dilim ekmek

öğlen:
1 kase işkembe çorbası
1 dilim ekmek

ilkindi :
1 armut

akşam:
yok

şimdi:
1 kupa salep :KK17:

2 litre su + spor

bu ne biçim menüüüüü :KK23::mad::mad::KK69:
Güzel menün aslında taşlanacak birsey göremedim ben
Önemli olan bnce akşamı hafif gecirmek öylede yapmışsın

Günaydın kızlar
Benim çok kötü gidiyor
Bir haftadır perişan durumdayız ya suyumuz kesiliyor ya elektirik gidiyor..
Manyak ettiler bizi..
Dün sabahtan akşama kadar elektriğimiz yoktu çocukta evde kar malum zaten evde mahsur kaldık resmen
Oğlumun alerjik astımı
Aşı tedavisi hepsi birbirine girdi çok zorlanıyorum.,
Bakalım ne bulduysam yedim şimdi kendimi nasıl toplayacagım merak içindeyim

Back