• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün gayet iyi geçti sabah limonlu sicak suyumla basladim öglen tarhana çorbasi salata arada form çay ve su içtim iki üç tane biskivi yedim tutamadim kendimi aksam yemeginde tekrar çorba ispanak ve brokoli yedim kizlar şimdi bir form çay daha içecegim sadece suyu az içiyorum biraz daha içebilsem çok daha güzel olacak bugün böyle geçti kizlar spor da yapabilsem tam olacak birde kizlar aç karninami tartiliyorsunuz.

Saol canım katılıyorum havadan sanırım artık yarına kaldı neyse 1 gün kaçamak diyeti bozmaz ne de olsa dimi ama :KK39:
Yok birgünden zarar gelmez :KK59:
Kızlar bugün gayet iyi geçti sabah limonlu sicak suyumla basladim öglen tarhana çorbasi salata arada form çay ve su içtim iki üç tane biskivi yedim tutamadim kendimi aksam yemeginde tekrar çorba ispanak ve brokoli yedim kizlar şimdi bir form çay daha içecegim sadece suyu az içiyorum biraz daha içebilsem çok daha güzel olacak bugün böyle geçti kizlar spor da yapabilsem tam olacak birde kizlar aç karninami tartiliyorsunuz.
Tebrik ederim cnm seni menün tam ideal menü..ben aç karnına yazıyorum
Kızlar ben çoook geriden geliyorum beni idare edin
Çikolata yemeği henüz kesemedim azalttım sadece :kk77:

hatta yaparken sizde hazırladım ama,forum da adresi yapıştırmak için yer yok...! anlamadım...

Eklentiler

• 1.png
    1.png
    350,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2.png
    2.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 3.png
    3.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 4.png
    4.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 5.png
    5.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 72
bugün neler oldu onu anlatayım...sizde yorum yapın lütfen kandırılmıyorum dimi :D :KK17::cool:

ölçümlerim yapıldı...uzunca bir fişi koydular karşıma,şimdi fotosunu çekip koydurtmayın bana saat olmuş 00:30 :KK56:

hocanın dediklerini kısaca şöyle söyliyim,uzun aylar boyunca burdasınız,sağlıklı kilo vermek için AYDA 2 kg şeklince gideceğiz...dedi,20 dakika cardio yaptırdı koşu bandında yokuş yukarı 20 dakika yürüttü,sonra bölgesel kas çalışma bölümüne soktu,kol,bacak,karın v.s. snra esneme hareketi yaptırdı,sonra 10 dakika yine yürüyüşe soktu ve beni gönderdi 3,5 saat orda kaldım...

tamam her yerim acıyo,işe yarıyo okey de sanki çok yavaş yaptırıyo gibi hani şey gibi hissettim ağır adımlarla götürecek beni ki daha çok paramı almak için gibi geldi doğrusu böylemidir ya,:KK50: söyledim ama ben sıkılırım hocam dedim,benim ayda 4-5 kg vermem gerekiyo yoksa ben sıkılırım gelmem bak dedim :KK53::KK53::KK53:

bugün neler oldu onu anlatayım...sizde yorum yapın lütfen kandırılmıyorum dimi :KK70: :KK17::cool:

ölçümlerim yapıldı...uzunca bir fişi koydular karşıma,şimdi fotosunu çekip koydurtmayın bana saat olmuş 00:30 :KK56:

hocanın dediklerini kısaca şöyle söyliyim,uzun aylar boyunca burdasınız,sağlıklı kilo vermek için AYDA 2 kg şeklince gideceğiz...dedi,20 dakika cardio yaptırdı koşu bandında yokuş yukarı 20 dakika yürüttü,sonra bölgesel kas çalışma bölümüne soktu,kol,bacak,karın v.s. snra esneme hareketi yaptırdı,sonra 10 dakika yine yürüyüşe soktu ve beni gönderdi 3,5 saat orda kaldım...

tamam her yerim acıyo,işe yarıyo okey de sanki çok yavaş yaptırıyo gibi hani şey gibi hissettim ağır adımlarla götürecek beni ki daha çok paramı almak için gibi geldi doğrusu böylemidir ya,:KK50: söyledim ama ben sıkılırım hocam dedim,benim ayda 4-5 kg vermem gerekiyo yoksa ben sıkılırım gelmem bak dedim :KK53::KK53::KK53:
Bana çok saçma geldi .. Böyle birşeyi ilkkez duyuyorum ayda 2 kilo çok az bilemiyorum.
Ben olsam kesinlikle tmm demezdim sabırsızım çünki

Bana çok saçma geldi .. Böyle birşeyi ilkkez duyuyorum ayda 2 kilo çok az bilemiyorum.
Ben olsam kesinlikle tmm demezdim sabırsızım çünki
aynen bana da saçma geldi 2 kg bana da az,motivasyonu düşer insanın be :kk77:
neyse ben devam,sürekli tepemizde hocalar ama banane :63:
sözünden biraz çıkıcam artık yoksa ben 6-7 ay kımıl kımıl uğraşamam,daha çok para koparmak için yapıyolar bence,orda hemen başka bayanlarla arkadaşlık kurdum onlara da öyle demişler haspalarım...:eek:

bugün neler oldu onu anlatayım...sizde yorum yapın lütfen kandırılmıyorum dimi :KK70: :KK17::cool:

Canım ayda 2 kilo gerçekten çok az diyetosyenler bile hafta da 1 kilo verin diyoo para tuzağı gibi geldi ama bide tabi ki şu var sen bu kadar sabredebilecekmisin:110:

Günaydın canlar valla ben bu çizelge işini yapamadım neyse artık . Bugün biraz daha erken kalktım keşke her zaman bu saatlerde güne başlasam şimdi bi form cayi hazırlayıp kendime her zaman ki gibi haberleri izleyip sonra da sporuma başlıcam herkese hayırlı gunler diliyorum ve hepimize kolay gelsin şimdiden ALLAH A EMANET OLUN :KK36:

neye sabredebilecekmiyim?:KK23:
ben zaten orda söyledim ben yıllık paket yaptırmadım çünkü sıkılırım ben dedim 2 ayda 8 kg vermek istiyorum dedim...bişey demedim hafta da bir kilo verirsem sıkılmam....ben geçen sene dukan yaptım haftada 2 kg veriyodum...:cool:

Günaydin kizlar limonlu suyumla başladim bu saat oldu ev temizlemekten su içmedim yeni oturdum ay öglen oldu kizi okula göturücem cok yirgun gibiyim canim bugün hiç birsey yapmak istemiyo keske evde biri olsada simdi öglen yemegine bans saglikli birseyler hazirlasa ne güzel olur demi kizlar uff ya..

Günaydin kizlar limonlu suyumla başladim bu saat oldu ev temizlemekten su içmedim yeni oturdum ay öglen oldu kizi okula göturücem cok yirgun gibiyim canim bugün hiç birsey yapmak istemiyo keske evde biri olsada simdi öglen yemegine bans saglikli birseyler hazirlasa ne güzel olur demi kizlar uff ya..
aynen canım yetişemiyoruz işte...ondan böyle salıyoruz,ben önceden olsa şimdi ekmek arası peynir yerdim ya da hemen bi makarna pişirirdim kendime falan yani :mad:

neye sabredebilecekmiyim?:KK23:
ben zaten orda söyledim ben yıllık paket yaptırmadım çünkü sıkılırım ben dedim 2 ayda 8 kg vermek istiyorum dedim...bişey demedim hafta da bir kilo verirsem sıkılmam....ben geçen sene dukan yaptım haftada 2 kg veriyodum...:cool:
yok yanlış anlamayın dediğimi insan yavaş kilo verdikçe özgüveni azalıyor ya da kendi adıma konusuyum ben ole yim ay da 2 kilo bence çok az siz 2 ayda 8 kilo verebilecekken bu sureyi 4 aya kadar uzatilacak onlar siz bu yavaş tempoya sabredebilecekmisin demek istedim umarım yanlış anlasilmamisimdir

Back