- 24 Şubat 2015
- 28
- 13
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN CANIM İNŞALLAH..GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. AZİM İRADE VE BOL KAYIPLI GÜNLER :)
HOŞ GELDİN azmin daim olsun canımSlm kizlar bende sabahtan itibaren başlıyorum yeni üye oldum hayirlisi bakalım
eskiden çok aktifti burası...ben de 2011 mayısta geldim buraya 80 kilolardan 59 a düştüm...1.5 yıl kilomu korudum sonra akşam abartılı hadsiz abur cuburlar yüzünden hiç anlamadan olmuşum 70bakalım zerracığım ben geldim sayfa yavaşladı anlamadım gülle gibi düştüm heralde topiğe
bende çok eskilerdenim canım 2009 dan beri buralardayım,bi ara zayıfladım 2. ye hamile kaldım yine aldım ikinci karnımda ölünce kilolar yine bana kaldı...falan filan...
şu an 80 kiloyum spora gidiyorum hergün düzenli,bugün nezleyim alerjim azıttı evde kaldım gidemedim rahat rahat yazıyorum
bu sabah:
aç karnı sirkeli su
1 tam simit
zeytin peynir v.s. kahvaltılık yedim
öğlen 1 kase tarhana çorbası
ekmk yok
akşama allah kerim bakalım...
eskiden çok aktifti burası...ben de 2011 mayısta geldim buraya 80 kilolardan 59 a düştüm...1.5 yıl kilomu korudum sonra akşam abartılı hadsiz abur cuburlar yüzünden hiç anlamadan olmuşum 70
bir haftadır dikkat ediyorum ilk günler iyi gitti .5 gündür gram oynamıyor maalesef
neler yaptın canım anlatırmısın?İNŞALLAH MOTİVASYONU YÜKSEK TUTMAK LAZIM. DOĞUMDAN SONRA 13 KİLOYU DİYET VE YÜRÜYÜŞLE 3 AYDA VERMİŞTİM. ŞİMDİ NİYE OLMASIN.
inşallah hızlanır böyle duraklamalarda hibiskus çayını tavsiye ederim...bir kaç sayfa önce fotoğrafla çayın tarifini vermiştim bulamazsan yine veririm canım...
neler yaptın canım anlatırmısın?
selam kizlar ben baska bir topikten geliyorum eski topige artik pek katilan yok malesef orda yanliz kaldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim boyum 167 ve kilo 78idi suan 74 oldu vazgecmek istemiyorum nisana kadar vermek istiyorum bu kilolari hedefim 64
Çok iyi ya ben 65 ten 60 düsemiyorum neler yapiyorsunuz anlatirmisiniz.selam kizlar ben baska bir topikten geliyorum eski topige artik pek katilan yok malesef orda yanliz kaldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim boyum 167 ve kilo 78idi suan 74 oldu vazgecmek istemiyorum nisana kadar vermek istiyorum bu kilolari hedefim 64
Çok iyi ya ben 65 ten 60 düsemiyorum neler yapiyorsunuz anlatirmisiniz.