70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bnde optm ama gec oldu oğluş tatlı istedi kıyamadım yaptım giremedim tekrar
Amiiin cnm sende Allah a em ol..

Ya kızlar bende acayip bi iştah açılması var sporumu yapıyorum caylarimida iciyorum ama hafif bişeyler atistiriyim derken elinde koca bi tabakla buluyorum kendimi 2 gündür bileyim anlayamadım bu aksam yine tatlı tuzlu karıştırdım şimdide cips yiyorum tutamadim kendimi offfff biri beni durdursunnnnn

Kızlar moralim çok bozuk ya sanki verdiğim butün kiloları geri almış gibiyim kendimi çok kötü hissediyorum hiç kilo verememisim gibi oyyyy oyyyy
Canım benim öncelikle rahatla rahat ol.. Diyetteyim yememeliyim dedikçe insan daha fena oluyor .
Ben bugün eşimde yanımdaydı diye öyle dawrandım tıka basa yedim .hiç hevesim kalmadı ..ama pişmanlık daha kötü yapıyor..
Ben burda kk da diyetsiz zayıflıyorum diye bir bayanı okudum onun sayesinde 2 kilo verdim şimdide dewam ediyorum

huhuuuu komşular nasılsınızzz....
yokk uzuumm ben yanlış anlaadım aynı anladım bende zaten öyle dedim hocam ben o kadar kalmam sıkılırım dedim yine oralı olmadı..

ya kızlar canım acıyo ya yaptığım spordan,bacaklarımın ön kısımları çok fennnaaa eşime ovduruyorum ama elini sürünce bile zıplıyorum acıdan bu nasıl bir hamlıkmış yahuuu...
yarın okul tatil eşimde tatil kızemle birlikte giderim sanırım spora bir düzene sokamadım anacığım kar tatili girdi araya regl girdi araya...

bu arada kızlar,ay ne çok konuştum ya kuzenim pilates yaparken kendini sakatlamış aman ha dikkat edin pilates yapan varsa aramızda fazla abanmayın bir gece kaldı hastanede

İyiyiiiiiiiiiizzzz.........
Yok canım ben hiiiç sipor yapmim zati

Yapınca neler olcek bilemem artık
aaaayyyyyyyyy nasıl yaptın canım yaaaa,nasıl becerdin

Çok becerikli bir hatunum ben ehhh finalde bizim oğluş uyudu sözde bir kahve içecektim kocişimle oda haram oldu ocaga kolumu değdirdim fazlasıyla..
Uykuluydum da biaz

Haklısın canım insan bi an ümitsizliğe kapılıca böyle oluyor maalesef ben çok kasi yorum kendimi sanırım onu yeme bunu yeme diye bi boslugumda da böyle oluyor soleeiklerini dikkate alicam desteğin için teşekkür ederim seviliyosun superisi2009

Sevindim canm yanlış anlamamana

Aynen seddacım
Geçmiş olsun canm çok mu Yaktın
Yanii az yarım parmak uzunluğunda Allahtan krem sürdümde bugün acısı cok yok iş yapabiliyorum.. Malum anneysen yada ev hanımı farketmez önemli olan yanan yerin görev yapabilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…