Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag ol canim benim hedef 60 olup orda kalmak bakalim başaracakmiyim.Süper sin çok sevindim darısı başıma aa
Ma§allah canim onuda yaparsin 60 da düsersin isallah azmet yeterki.Bende 60 Lİ rakamları bi görsem hele 63 olsam oyyyy oyyyy daha çok yolum var ama buna da şükür 85 kilo ile baslamistim şimdi 75 olmak bile çok güzel ALLAH İM 60 LARI DA GOSTERSIN BIZEE
İNŞALLAH CANİM İNŞALLAH HEPİMİZ FİT CİTİ PITI HANIMLAR OLALIM İNŞALLAHMa
Ma§allah canim onuda yaparsin 60 da düsersin isallah azmet yeterki.
Bende 60 Lİ rakamları bi görsem hele 63 olsam oyyyy oyyyy daha çok yolum var ama buna da şükür 85 kilo ile baslamistim şimdi 75 olmak bile çok güzel ALLAH İM 60 LARI DA GOSTERSIN BIZEE
birde bir şey rica etsem ,tabi ki yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok da avatarlarınızı değiştirseniz,hani herkesin kendine göre bir resimi olunca daha içten oluyor böyle çoğunuzun standart kadınlar kulubu fotosu olunca insan makineyle yazışıyormuş gii bir psikoloji oluyor,superisi2009 avatarı mavi kelebekli gibi meselaaa çok hoş
Amiiiinnn....
Beğenmene sevindim birde kilo cetveli yapabilsem ..
Buara bildirimi kime yapıyoruz[/QUOTE
kilo cetveli hazirlayabilen biri var mı arkadaşlar gerçekten çok iyi olur bizim için .. canım bu arada birine bildirim yapmıyoruz ole ortaya yazıyoruz ama kilo cetveli yapabilen biri varsa yapsın lutfen
Aynen ..havadan sanırım benimki..bugün hiç spor yapasim yok kendime izin verdim sabah bi omlet yaptım bir bardak çay özlemişim valla form cayalrimi iciyorum şimdi Ohhh